EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Simona Halep a primit "Lingura de lemn". Pentru ce se acorda "trofeul" cu are a intrat direct in istorie

publicat 2024-04-01 08:45:08 (Adevarul)
Simona Halep a primit Lingura de lemn. Pentru ce se acorda trofeul cu are a intrat direct in istorie "Trofeul" este acordat rar, sansele fiind minime sa se produca. ...continuare.

Postasii au intrat in greva generala. Sindicatul acuza presiuni din partea conducerii

publicat 2024-04-01 08:45:05 (Adevarul)
Postasii au intrat in greva generala. Sindicatul acuza presiuni din partea conducerii Blocul National Sindical, prin Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania, a anuntat ca incepand cu data de 1 aprilie, de la ora 00.00 au demarat greva generala in cadrul Companiei Posta Romana. ...continuare.

Turism de ocazie. Cum arata Varful lui Roman-Horezu, statiunea montana prin care fluiera vantul VIDEO

publicat 2024-04-01 08:45:04 (Adevarul)
Turism de ocazie. Cum arata Varful lui Roman-Horezu, statiunea montana prin care fluiera vantul VIDEO In 2005, Horezu a fost inclus in categoria statiunilor de interes local gratie Satului de vacanta din Varful lui Roman. In 2021, Capitala Ceramicii Populare Traditionale a devenit statiune de interes national ...continuare.

A fost injunghiata de iubit in timp ce muncea. O femeie si-a gasit sfarsitul chiar in barul in care lucra, in fata clientilor

publicat 2024-04-01 08:30:21 (ProTV)
A fost injunghiata de iubit in timp ce muncea. O femeie si-a gasit sfarsitul chiar in barul in care lucra, in fata clientilor O femeie de 41 de ani a fost înjunghiata de iubitul ei în barul în care lucra, în California, în weekend. ...continuare.

Un roman stabilit in Germania a mers la politie sa isi reinnoiasca permisul fals cumparat de pe Facebook. Ce a urmat

publicat 2024-04-01 08:30:20 (ProTV)
Un roman stabilit in Germania a mers la politie sa isi reinnoiasca permisul fals cumparat de pe Facebook. Ce a urmat Un barbat din Alba Iulia, dar stabilit în Germania, a fost condamnat la 4 luni si 20 de zile de închisoare, dupa ce a mers la politie sa îsi reînnoiasca permisul fals cumparat de pe Facebook. ...continuare.

Sindicatele franceze ameninta cu greve in timpul Jocurilor Olimpice

publicat 2024-04-01 08:30:15 (Mediafax)
Sindicatele franceze ameninta cu greve in timpul Jocurilor Olimpice Sophie Binet, sefa sindicatului CGT, a declarat ca guvernul trebuie sa plateasca daca doreste ca Jocurile Olimpice sa se desfasoare fara probleme. Gazduirea Jocurilor Olimpice "este o investitie care ... ar trebui sa stimuleze imaginea Frantei, asa ca trebuie sa existe bani deblocati pentru a compensa angajatii din sectorul public", a declarat ea la inceputul acestei luni. ...continuare.

Atac intr-un mall din Israel. Trei persoane, injunghiate de „un terorist”, spune politia

publicat 2024-04-01 08:30:11 (Libertatea)
Atac intr-un mall din Israel. Trei persoane, injunghiate de „un terorist”, spune politia Trei persoane au fost ranite grav intr-un atac petrecut duminica, 31 martie, in apropiere de Ashdod, in centrul Israelului, informeaza Reuters, citata de News.ro. „Un atac cu cutitul a avut loc la centrul comercial Friendly din Gan Yavne”, a declarat in cursul serii Zaki Heller, purtator de cuvant al Magen David Adom, echivalentul israelian al […] ...continuare.

Lichidatorul "Cartierului de 2 miliarde" al lui Udrea a ajuns sa dea bani de la el

publicat 2024-04-01 08:30:10 (Jurnalul-National)
Lichidatorul Cartierului de 2 miliarde al lui Udrea a ajuns sa dea bani de la el Lichidatorul judiciar al SC Realtopfarma SA, compania controlata de Elena Udrea prin intermediul partenerului sau de viata, Adrian Alexandrov, si a fostului deputat PDL Adrian Gurzau, implicata  in pretinsa afacere imobiliara de doua miliarde de euro de la Cluj-Napoca, se plange, in ultimul raport depus in procesul de insolventa, ca nu primeste informatii esentiale derulate de aceasta firma. ...continuare.

Greva generala la Posta Romana in data de 1 Aprilie

publicat 2024-04-01 08:30:10 (Income-Magazine)
Greva generala la Posta Romana in data de 1 Aprilie Conducerea Companiei Nationale "Posta Romana" a luat la cunostinta de decizia Sindicatului Lucratorilor Postali din Romania de a declansa conflictul colectiv de munca sub forma unei greve generale in data de 1 aprilie. Compania subliniaza ca escaladarea conflictului de munca este una artificiala, iar Compania Nationala "Posta Romana" a luat toate masurile pentru depasirea acestuia. […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.