EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Soferul unui excavator a vrut sa dea peste politisti, la Alexandria, agentii au tras in anvelope, barbatul a intrat pe un teren accidentat si a scapat

publicat 2024-04-01 10:16:04 (Libertatea)
Soferul unui excavator a vrut sa dea peste politisti, la Alexandria, agentii au tras in anvelope, barbatul a intrat pe un teren accidentat si a scapat Agentii din Alexandria au tras focuri de arma pentru oprirea unui buldoexcavator care a incercat sa ii loveasca si sa intre in masinile de politie. Vehiculul a fost abandonat pe un camp, iar persoana care il conducea este cautata, relateaza publicatia locala ExplozivNews24, care citeaza informatii furnizate de IPJ Teleorman. Un barbat a alertat politia […] ...continuare.

5 Modalitati sic de a purta slapi eleganti

publicat 2024-04-01 10:16:04 (Libertatea)
5 Modalitati sic de a purta slapi eleganti Slapii reprezinta incaltamintea de baza in sezonul cald, deoarece ofera cel mai ridicat nivel de confort si de libertate de miscare. In plus, gama de slapi devine din ce in ce mai extinsa, incluzand de la modelele clasice pana la stiluri elegante, pe care le poti purta cu o varietate de piese vestimentare. Daca obisnuiai […] ...continuare.

La o lectie despre ce meserii au parintii, tatal unui copil, un colonel, a trimis mai multe vehicule de lupta in curtea unei scoli primare din Elvetia

publicat 2024-04-01 10:16:04 (Libertatea)
La o lectie despre ce meserii au parintii, tatal unui copil, un colonel, a trimis mai multe vehicule de lupta in curtea unei scoli primare din Elvetia La locul de joaca de la scoala primara Kirchmatt din Zug, centrul Elvetiei, au aparut mai multe vehicule militare. Copiii au intrat in turela si s-au fotografiat cu pusti in maini, relateaza Zuger Zeitung si portalul 20minuten. Mai multe vehicule, printre care Duro GMTF, transportor militar blindat echipat cu o mitraliera, si Piranha, masina de […] ...continuare.

Corina Caciuc, iubita lui Laurentiu Reghecampf, a nascut. Reactia Anamariei Prodan: "Sa nu ii paraseasca si pe acestia"

publicat 2024-04-01 10:16:04 (Libertatea)
Corina Caciuc, iubita lui Laurentiu Reghecampf, a nascut. Reactia Anamariei Prodan: Sa nu ii paraseasca si pe acestia Corina Caciuc si Laurentiu Reghecampf au devenit din nou parinti, dupa ce iubita antrenorului a nascut cel de-al doilea copil al cuplului. Anamaria Prodan a reactionat dupa ce a aflat ca fostul sau sot a devenit din nou tata. Pe contul sau de Instagram, Corina Caciuc, in varsta de 32 de ani, a anuntat ca […] ...continuare.

Greva generala la Posta Romana. Sindicalistii acuza ca angajati de la Bucuresti au fost trimisi la Cluj sa-i inlocuiasca pe cei care au oprit activitatea

publicat 2024-04-01 10:16:04 (Libertatea)
Greva generala la Posta Romana. Sindicalistii acuza ca angajati de la Bucuresti au fost trimisi la Cluj sa-i inlocuiasca pe cei care au oprit activitatea Astazi, 1 aprilie, a inceput greva generala a angajatilor Postei Romane care sunt nemultumiti de nivelul salariilor, anunta, printr-un comunicat, Blocul National Sindical (BNS), la care este afiliat Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania (SLPR). Luni dimineata, sindicalistii au acuzat presiuni din partea conducerii companiei, despre care spun ca a trimis angajati de la Bucuresti pentru […] ...continuare.

25 de oameni au ajuns la spital, dupa ce s-au intoxicat cu gaz in Sambata Sfanta de Pastele Catolic, intr-o biserica din Italia: "Au inceput sa cada ca popicele"

publicat 2024-04-01 10:16:04 (Libertatea)
25 de oameni au ajuns la spital, dupa ce s-au intoxicat cu gaz in Sambata Sfanta de Pastele Catolic, intr-o biserica din Italia: Au inceput sa cada ca popicele Aproximativ 50 de oameni, dintre care 25 au ajuns la spital, au fost salvati, sambata, 30 martie, din biserica San Constanzo din Pont Canavese, provincia Torino, nordul Italiei, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon in timpul Sfintei Liturghii de Pastele Catolic, relateaza La Stampa. Alarma s-a declansat in jurul orei locale 22.30, dupa ce un […] ...continuare.

Azi e ziua pacalelilor. De ce se fac farse pe 1 aprilie?

publicat 2024-04-01 10:16:02 (Jurnalul-National)
Azi e ziua pacalelilor. De ce se fac farse pe 1 aprilie? 1 aprilie este o zi dedicata glumelor si farselor, fiind cunoscuta in lumea intreaga si ca Ziua Pacalelilor. Astazi oamenii fac farse sau sunt chiar cei pacaliti. Acest obicei se pastreaza an de an, in aproape toate colturile lumii, astfel, indiferent unde ne-am afla, ne putem astepta sa cadem ''victimele'' unei farse, caci toata lumea incearca, pe 1 aprilie, sa pacaleasca pe cineva, fie el prieten, coleg, vecin sau  ruda. ...continuare.

Salata coleslaw, reteta colonistilor olandezi de care America s-a indragostit

publicat 2024-04-01 10:16:02 (Jurnalul-National)
Salata coleslaw, reteta colonistilor olandezi de care America s-a indragostit La cat de mult iubesc americanii salata coleslaw, am putea crede ca ei au si inventat-o. Dar lucrurile nu stau chiar asa. ...continuare.

Fetita blocata in namol la Techirghiol, salvata cu greu de trecatori

publicat 2024-04-01 10:16:02 (Jurnalul-National)
Fetita blocata in namol la Techirghiol, salvata cu greu de trecatori Imagini uluitoare surprinse pe faleza lacului Techirghiol. O copila lasata nesupravegheata a ramas blocata in namol, pe malul lacului. ...continuare.

Doliu in presa romaneasca. A murit directorul ziarului Ceahlaul. Ana Maria Rebegia avea doar 46 de ani: nu mi-o amintesc decat muncind

publicat 2024-04-01 10:16:02 (Jurnalul-National)
Doliu in presa romaneasca. A murit directorul ziarului Ceahlaul. Ana Maria Rebegia avea doar 46 de ani: nu mi-o amintesc decat muncind Ana Maria Rebegia, directorul ziarului Ceahlaul, din Piatra Neamt, a murit subit, la varsta de doar 46 de ani. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.