EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un miros misterios a fost semnalat in mai multe regiuni din Rusia si Finlanda. "M-am trezit cu o durere de cap si nu puteam respira"

publicat 2024-04-01 10:30:11 (Adevarul)
Un miros misterios a fost semnalat in mai multe regiuni din Rusia si Finlanda.  M-am trezit cu o durere de cap si nu puteam respira Un miros puternic si misterios a fost semnalat in regiunea din jurul capitalei Finlandei, Helsinki, a anuntat duminica departamentul de salvare al orasului. ...continuare.

Un sofer pe un buldoexcavator a incercat sa loveasca masina de politie. S-a pornit intr-o urmarire cu focuri de arma

publicat 2024-04-01 10:30:05 (Adevarul)
Un sofer pe un buldoexcavator a incercat sa loveasca masina de politie. S-a pornit intr-o urmarire cu focuri de arma Un barbat care conducea un buldoexcavator a incercat sa loveasca de mai multe ori o autospeciala de politie in judetul Teleorman. Agentii au tras mai multe focuri de avertisment. ...continuare.

Sindromul "Havana" si Unitatea GRU 29155. Raport: Multe dintre victimele sindromului au expertiza pe Rusia, Georgia sau Ucraina

publicat 2024-04-01 10:16:14 (Mediafax)
Sindromul Havana si Unitatea GRU 29155. Raport: Multe dintre victimele sindromului au expertiza pe Rusia, Georgia sau Ucraina Sindromul Havana a ajuns in atentia publicului in 2017, dupa ce peste 20 de oficiali ai SUA de la Ambasada din Cuba au inceput sa sufere de afectiuni medicale ciudate, in Havana. De atunci, au aparut peste 100 de alte cazuri in locuri precum Guangzhou, China sau chiar Washington, in randul diplomatilor americani, spionilor, ofiterilor militari, contractorilor si, in unele cazuri, printre rudele acestora. Primul "atac" de acest fel, care a vizat un oficial american, ar fi avut loc in... ...continuare.

Hamas acuza Fatah ca a trimis ofiteri de securitate in Gaza

publicat 2024-04-01 10:16:11 (Mediafax)
Hamas acuza Fatah ca a trimis ofiteri de securitate in Gaza Un oficial al Autoritatii Palestiniene a negat acuzatiile Hamas. ...continuare.

Presa de stat chineza a alimentat acuzatia ca presedintele Taiwanului ar fugi de razboi

publicat 2024-04-01 10:16:10 (Mediafax)
Presa de stat chineza a alimentat acuzatia ca presedintele Taiwanului ar fugi de razboi Un alt articol a afirmat ca Tsai le-a dat confidentilor ei permise VIP de "fuga". ...continuare.

Familia imperiala a Japoniei si-a creat cont de Instagram intr-un semn de apropiere fata de tineri

publicat 2024-04-01 10:16:10 (Mediafax)
Familia imperiala a Japoniei si-a creat cont de Instagram intr-un semn de apropiere fata de tineri Peste 185.000 de utilizatori urmaresc contul Agentiei Casei Imperiale (IHA), care a fost anuntat in urma cu o saptamana, dar a fost setat ca fiind privat pana luni. ...continuare.

Putin a semnat un nou decret privind recrutarea militara semestriala

publicat 2024-04-01 10:16:10 (Mediafax)
Putin a semnat un nou decret privind recrutarea militara semestriala Toti barbatii din Rusia, cu varste intre 18 si 30 de ani, sunt obligati sa faca un serviciu militar de un an sau o pregatire echivalenta in timpul studiilor superioare, de la varsta de 18 ani, scrie . ...continuare.

Moscova cere Kievului sa-l extradeze pe seful serviciului de securitate al Ucrainei, despre care sustine ca are legatura cu acte "teroriste"

publicat 2024-04-01 10:16:04 (Libertatea)
Moscova cere Kievului sa-l extradeze pe seful serviciului de securitate al Ucrainei, despre care sustine ca are legatura cu acte teroriste O declaratie a Ministerului rus de Externe enumera o serie de incidentele violente petrecute in Rusia de la invadarea Ucrainei, in februarie 2022, astfel ca Moscova cere Kievului sa-i predea mai multe persoane despre care sustine ca au legatura cu acte „teroriste”, inclusiv pe seful Serviciului de Securitate ucrainean (SBU), Vasil Maliuk, relateaza The Guardian, […] ...continuare.

Soferul unui excavator a vrut sa dea peste politisti, la Alexandria, agentii au tras in anvelope, barbatul a intrat pe un teren accidentat si a scapat

publicat 2024-04-01 10:16:04 (Libertatea)
Soferul unui excavator a vrut sa dea peste politisti, la Alexandria, agentii au tras in anvelope, barbatul a intrat pe un teren accidentat si a scapat Agentii din Alexandria au tras focuri de arma pentru oprirea unui buldoexcavator care a incercat sa ii loveasca si sa intre in masinile de politie. Vehiculul a fost abandonat pe un camp, iar persoana care il conducea este cautata, relateaza publicatia locala ExplozivNews24, care citeaza informatii furnizate de IPJ Teleorman. Un barbat a alertat politia […] ...continuare.

5 Modalitati sic de a purta slapi eleganti

publicat 2024-04-01 10:16:04 (Libertatea)
5 Modalitati sic de a purta slapi eleganti Slapii reprezinta incaltamintea de baza in sezonul cald, deoarece ofera cel mai ridicat nivel de confort si de libertate de miscare. In plus, gama de slapi devine din ce in ce mai extinsa, incluzand de la modelele clasice pana la stiluri elegante, pe care le poti purta cu o varietate de piese vestimentare. Daca obisnuiai […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.