EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O platforma lanseaza carduri virtuale de masa, de vacanta si cadou. Cum pot fi folosite

publicat 2024-04-01 13:15:03 (Adevarul)
O platforma lanseaza carduri virtuale de masa, de vacanta si cadou. Cum pot fi folosite O cunoscuta platforma din Romania specializata in emiterea cardurilor de masa, a celor de vacanta, culturale si a cardurilor cadou a anuntat ca le va emite si in format virtual. ...continuare.

Dinamo inca mai spera sa fie sustinuta de suporteri in actualul sezon al Superligii » Explicatiile oferite de Andrei Nicolescu

publicat 2024-04-01 13:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo inca mai spera sa fie sustinuta de suporteri in actualul sezon al Superligii » Explicatiile oferite de Andrei Nicolescu Andrei Nicolescu, administratoul special al lui Dinamo, spera ca sanctiunea de 4 etape de interdictie pentru suporteri sa fie ridicata in sedinta de marti a Comisiei de Disciplina. La meciul cu Petrolul de astazi, de la ora 20:30, "cainii rosii" se vor baza doar pe sustinerea copiilor de sub 14 ani. ... ...continuare.

Filmul de pe Netflix care a fost apreciat de critici. O productie geniala pe care nu ai cum s-o ratezi

publicat 2024-04-01 13:00:08 (Click)
Filmul de pe Netflix care a fost apreciat de critici. O productie geniala pe care nu ai cum s-o ratezi Un nou film plin de actiune si suspans face furori pe Netflix! ...continuare.

Metoda prin care putem pastra branza mai mult timp. Cata sare trebuie pusa in saramura

publicat 2024-04-01 13:00:08 (Click)
Metoda prin care putem pastra branza mai mult timp. Cata sare trebuie pusa in saramura Branza este, fara doar si poate, unul dintre produsele preferate ale romanilor. Iar acest lucru probabil ca nu ne surprinde deloc, avand in vedere lunga traditie pe care poporul nostru o are, atunci cand vine vorba despre pregatirea diferitelor tipuri de branza. ...continuare.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Reghecampf a devenit tatic pentru a patra oara! "Ce face Reghe..."

publicat 2024-04-01 13:00:07 (Click)
Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Reghecampf a devenit tatic pentru a patra oara!  Ce face Reghe... Anamaria Prodan ne-a oferit prima reactie, dupa ce Corina Caciuc l-a facut tatic pe Laurentiu Reghecampf pentru a patra oara. ...continuare.

AVBS: romanii isi rotunjesc constant veniturile

publicat 2024-04-01 13:00:05 (Bursa)
In Romania exista multi oameni care isi doresc sa isi rotunjeasca veniturile si chiar sa devina mici antreprenori. AVBS s-a gandit la ei, dar si la cei care cu greu obtin un credit ipotecar. ...continuare.

Editura Invata in Succes - Facilitand educatia pentru toti

publicat 2024-04-01 13:00:05 (Antena3)
Editura Invata in Succes - Facilitand educatia pentru toti Educatia este o piatra de temelie in construirea unui viitor prosper pentru orice societate. ...continuare.

Jannik Sinner, dupa ce a castigat Miami Open: "Nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge numarul 2 mondial"

publicat 2024-04-01 13:00:05 (Antena3)
Jannik Sinner, dupa ce a castigat Miami Open: Nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge numarul 2 mondial Tenismenul Jannik Sinner a declarat ca se bucura de fiecare clipa a inceputului sau bun de sezon, dupa ce a castigat Miami Open.  ...continuare.

Terenurile Statiunii de Cercetare Legumicola din Buzau, vizate de construirea de drumuri publice. Protest al cercetatorilor

publicat 2024-04-01 13:00:04 (Adevarul)
Terenurile Statiunii de Cercetare Legumicola din Buzau, vizate de construirea de drumuri publice. Protest al cercetatorilor Controverse pe drumurile care ar descalci traficul Buzaului. Consiliul Local Buzau vrea extinderea unor cartiere si a intocmit un PUZ cu noi drumuri. Edilii spun ca viitoarea retea rutiera ar rezolva tot traficul din zona comerciala Unirii Nord si iesirea din oras spre Moldova ...continuare.

Producatorii de boabe de cacao vor fi platiti cu 50% mai mult in Coasta de Fildes

publicat 2024-04-01 13:00:04 (Adevarul)
Producatorii de boabe de cacao vor fi platiti cu 50% mai mult in Coasta de Fildes Presedintele Coastei de Fildes, Alassane Ouattara, va majora, marti, pretul oficial platit la portile fermelor pentru boabele de cacao pana la 1.500 de franci CFA (2,47 dolari) per kilogram. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.