EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Consiliul Judetean Ilfov incepe in forta o noua campanie! Intra in vigoare de luni, de la ora 21:00

publicat 2024-04-01 13:45:55 (Puterea)
Consiliul Judetean Ilfov incepe in forta o noua campanie! Intra in vigoare de luni, de la ora 21:00 Consiliul Judetean Ilfov a venit cu un anunt de ultima ora, pe pagina oficiala de Facebook! Locuitorii sunt informati ca vor asista la o campanie de proportii, care va pregati judetul pentru anotimpul cald. Consiliul Judetean Ilfov incepe de luni, 1 aprilie, o campanie impotriva enervantilor tantari, care stim cu totii ca pot transmite boli […]The post Consiliul Judetean Ilfov incepe in forta o noua campanie! Intra in vigoare de luni, de la ora 21:00 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Intalnire importanta in coalitie! Ciuca: Finalizam toate aspectele care tin de Capitala

publicat 2024-04-01 13:45:52 (Puterea)
Intalnire importanta in coalitie! Ciuca: Finalizam toate aspectele care tin de Capitala Coalitia de guvernare are programata o intalnire importanta luni, despre care a vorbit presedintele Partidului National Liberal, Nicolae Ciuca. Intalnire importanta. luni, in coalitie! Nicolae Ciuca, presedintele PNL, a declarat ca rostul sedintei de coalitie de luni este sa finalizeze toate aspectele care tin de Capitala si ca se discuta inclusiv despre lansarea tuturor candidatilor, […]The post Intalnire importanta in coalitie! Ciuca: Finalizam toate aspectele care tin de Capitala... ...continuare.

Piedone a facut un scurt istoric al "batjocurii PNL/USR fata de cetatenii Bucurestiului"

publicat 2024-04-01 13:45:48 (Puterea)
Piedone a facut un scurt istoric al batjocurii PNL/USR fata de cetatenii Bucurestiului PNL si USR i-au conceput lui Nicusor Dan planul mincinos de dezvoltare a Bucurestiului, sustine Cristian Popescu Piedone. Cristian Popescu Piedone, primar al Sectorului 5 si candidatul cu cele mai mari sanse in lupta pentru Primaria Capitalei, a facut public un scurt istoric al ceea ce el denumeste „batjocura” PNL-USR fata de locuitorii Bucurestiului. Intr-o […]The post Piedone a facut un scurt istoric al "batjocurii PNL/USR fata de cetatenii Bucurestiului" appeared first on... ...continuare.

Ministrul Burduja anunta din Azerbaidjan proiectele Socar pentru Romania

publicat 2024-04-01 13:45:44 (Puterea)
Ministrul Burduja anunta din Azerbaidjan proiectele Socar pentru Romania Compania Petroliera de Stat din Azerbaidjan (SOCAR) este unul dintre principalii jucatori de pe piata gazelor naturale din Romania. Asa a declarat ministrul Romaniei al Energiei, Sebastian Ioan Burduja. Compania de Stat a Petrolului din Azerbaidjan (SOCAR) este unul dintre principalii actori de pe piata romaneasca a gazelor naturale si din alte sectoare energetice, a […]The post Ministrul Burduja anunta din Azerbaidjan proiectele Socar pentru Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Capitala Finlandei, invaluita de un miros misterios. Miasma a fost simtita si in Rusia: "Nu poti respira"

publicat 2024-04-01 13:45:40 (ProTV)
Capitala Finlandei, invaluita de un miros misterios. Miasma a fost simtita si in Rusia: Nu poti respira Un miros foarte puternic a fost resimtit duminica în regiunea capitalei finlandeze Helsinki, dar si în zona Sankt Petersburg, cel mai apropiat oras rusesc de Finlanda. Autoritatile nu stiu de la ce a provenit mirosul care facea aerul irespirabil. ...continuare.

Simona Halep reapare in clasamentul WTA

publicat 2024-04-01 13:45:38 (OnlineSport)
Simona Halep reapare in clasamentul WTA Fosta lidera mondiala figureaza din nou în clasamentul WTA, dupa ce a participat la turneul de la Miami. ...continuare.

Alin a parasit aseara "Insula de 1 milion". Filip, in pericol de eliminare. Au mai ramas 43 de concurenti in competitie

publicat 2024-04-01 13:45:32 (Libertatea)
Alin a parasit aseara Insula de 1 milion. Filip, in pericol de eliminare. Au mai ramas 43 de concurenti in competitie Alin a parasit competitia aseara, dupa ce a cedat bratara Renatei, iar Szilard a fost castigator al primei probe, dupa un parcurs impecabil. Filip a pierdut in fata competitorilor sai si acum este in pericol de eliminare. Mai are o sansa, aceea de a convinge pe cineva din cele trei tabere sa-i cedeze bratara. Aseara, […] ...continuare.

Iranul a avertizat Moscova cu cateva zile inainte de masacrul de la sala de concerte despre "un posibil mare atac terorist in interiorul Rusiei"

publicat 2024-04-01 13:45:26 (Libertatea)
Iranul a avertizat Moscova cu cateva zile inainte de masacrul de la sala de concerte despre un posibil mare atac terorist in interiorul Rusiei Iranul a anuntat Rusia despre posibilitatea unei „operatiuni teroriste” majore pe teritoriul ei inainte de atacul terorist de la sala de concerte Crocus de la periferia Moscovei, revendicat de ISIS-K, au declarat trei surse care cunosc acest subiect pentru Reuters. In atacul de pe 22 martie, cel mai sangeros atac din interiorul Rusiei din ultimii […] ...continuare.

Vesti bune pentru parinti. Creste valoarea tichetelor de cresa

publicat 2024-04-01 13:45:25 (Jurnalul-National)
Vesti bune pentru parinti. Creste valoarea tichetelor de cresa Valoarea tihetelor de cresa se majoreaza din aprilie 2024, potrivit unui ordin al Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale ...continuare.

Schimbare majora a cotelor de piata IPO globale din ultimii cinci ani

publicat 2024-04-01 13:45:25 (Income-Magazine)
Schimbare majora a cotelor de piata IPO globale din ultimii cinci ani Anul a debutat intr-o nota de optimism prudent, pe fondul unei revigorari punctuale, dupa o perioada de stagnare. Pietele IPO de pe continentul american si din regiunea EMEIA au inregistrat un start promitator in 2024, majorand valoarea tranzactiilor la nivel global. Pe de alta parte, regiunea Asia-Pacific a inceput anul cu o evolutie mai slaba, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.