EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mai bogati cu 5 miliarde de euro

publicat 2024-04-01 13:46:06 (Ziarul-Financiar)
Antreprenorii care au marcat unele dintre cele mai importante 50 de exit-uri din businessul local sunt mai bogati cu circa 5 mld. euro, potrivit calculelor ZF. Fiecare om de afaceri implicat in una dintre aceste tranzactii a devenit milionar. In euro. ...continuare.

Rezervele valutare la BNR au crescut in martie cu 1,15 mld. euro, la 64,2 mld. euro. Platile scadente in aprilie in contul datoriei publice insumeaza 2,04 mld. euro

publicat 2024-04-01 13:46:06 (Ziarul-Financiar)
Rezervele valutare la BNR au crescut in martie cu 1,15 mld. euro, la 64,2 mld. euro. Platile scadente in aprilie in contul datoriei publice insumeaza 2,04 mld. euro Autor: Cristina Bellu Rezervele valutare la BNR se situau la sfarsitul lunii martie la nivelul de 64,2 mili­arde de euro, in crestere cu 1,15 mld. euro fata de 63,1 miliarde de euro la 29 februarie, a anuntat luni banca centrala. ...continuare.

Victoria's Secret isi extinde prezenta in Romania si deschide un nou magazin in Bucuresti, in Mega Mall, ajungand la trei unitati pe piata locala, toate in Capitala

publicat 2024-04-01 13:46:06 (Ziarul-Financiar)
Victoria's Secret isi extinde prezenta in Romania si deschide un nou magazin in Bucuresti, in Mega Mall, ajungand la trei unitati pe piata locala, toate in Capitala Autor: Roxana Rosu Retailerul Victoria's Secret isi extinde prezenta in Romania si deschide un nou magazin in Bucuresti, in Mega Mall, ajungand la trei unitati pe piata locala, toate in Capitala. ...continuare.

Industria prelucratoare. Unde am fi fara auto?

publicat 2024-04-01 13:46:06 (Ziarul-Financiar)
Cele mai mari 20 de companii din industria prelucratoare au avut in 2022 o cifra de afaceri cumulata de aproape 145 mld. lei, in crestere cu 28% fata de anul anterior, apasand inca o data pedala de acceleratie dupa un 2021 care a adus o incetinire din cauza crizei materiilor prime, arata o analiza ZF pe baza datelor de la Registrul Comertului. ...continuare.

Adio ecrane tactile in masini! Decizia care va schimba industria auto

publicat 2024-04-01 13:46:00 (Puterea)
Adio ecrane tactile in masini! Decizia care va schimba industria auto Constructorii auto s-au angajat in ultimii ani in cursa pentru dotarea masinilor de ultima generatie cu cat mai multe ecrane, console, care sa aduca cele mai noi tehnologii in autoturismele noastre. Ei bine, rezultatele au fost dezastruoase. Autoturismele noi sunt pline de ecrane tactile, de console, care aduc cele mai noi tehnologii efectiv la degetul […]The post Adio ecrane tactile in masini! Decizia care va schimba industria auto appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Echipa Salubrizare Sector 5 da startul unei ample actiuni de igienizare

publicat 2024-04-01 13:46:00 (Puterea)
Echipa Salubrizare Sector 5 da startul unei ample actiuni de igienizare Sectorul 5 se pregateste de o primavara curata si un Paste infloritor! Echipa Salubrizare Sector 5 S.A. a demarat astazi, 1 aprilie, o campanie ampla de salubrizare care va cuprinde atat zonele cu trafic intens, cat si spatiile dintre blocuri. Obiectivul este clar: un mediu curat si respirabil pentru toti cetatenii sectorului. Campania se aliniaza […]The post Echipa Salubrizare Sector 5 da startul unei ample actiuni de igienizare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Erdogan, infrangere istorica, dupa 20 de ani. "Este un punct de cotitura"

publicat 2024-04-01 13:46:00 (Puterea)
Erdogan, infrangere istorica, dupa 20 de ani. Este un punct de cotitura Turcia a organizat alegeri municipale, iar opozitia i-a aplicat presedintelui Recep Tayyip Erdogan cel mai mare dezastru electoral din ultimele doua decenii. Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a recunoscut duminica victoria istorica a opozitiei la alegerile municipale! Seful statului a spus ca, in opinia lui, aceasta infrangere reprezinta un „punct de cotitura” pentru tabara sa, […]The post Erdogan, infrangere istorica, dupa 20 de ani. "Este un punct de cotitura"... ...continuare.

Greva la Posta Romana! Sindicalistii refuza oferta conducerii. Se platesc pensiile?

publicat 2024-04-01 13:45:59 (Puterea)
Greva la Posta Romana! Sindicalistii refuza oferta conducerii. Se platesc pensiile? Angajatii de la Posta Romana au intrat in greva pe data de 1 aprilie si nu este nicio pacaleala! Pensionarii deja se gandesc cu ce isi vor achita medicamentele si intretinerea, daca greva se va prelungi. Pe 1 aprilie s-a declansat o greva generala la Posta Romana. Angajatii si-au oprit activitatea si acuza deja presiuni […]The post Greva la Posta Romana! Sindicalistii refuza oferta conducerii. Se platesc pensiile? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Desi am intrat in Schengen, cozile peste Dunare raman kilometrice! De ce se intampla asta

publicat 2024-04-01 13:45:57 (Puterea)
Desi am intrat in Schengen, cozile peste Dunare raman kilometrice! De ce se intampla asta Romania si Bulgaria au intrat pe 31 martie in Schengen cu frontierele aeriene si maritime. Daca turistii pot calatori liber in aeroport, iata ca la Vama Ruse cozile de TIR-uri raman kilometrice Asadar, cozile peste Dunare raman kilometrice, pe cele doua parti ale podului Giurgiu-Ruse, desi am intrat in Schengen. Acest lucru se datoreaza faptului […]The post Desi am intrat in Schengen, cozile peste Dunare raman kilometrice! De ce se intampla asta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Vin luni grele pentru companiile din Romania! Falimentul bate puternic la usa

publicat 2024-04-01 13:45:57 (Puterea)
Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja in Marea Britanie si Germania, au ridicat nivelul de alerta si in economia romaneasca. Multe dintre marile companii, in special cele care au operatiuni de export, au apelat la restructurarea preventiva a afacerilor, pentru a-si reduce expunerea la un eventual impact financiar negativ, arata o […]The post Vin luni grele pentru companiile din Romania! Falimentul bate puternic la usa appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.