EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Presa: Klaus Iohannis, in SUA, pentru a participa la lucrarile celei de-a 79-a sesiuni a Adunarii Generale ONU Presa: Klaus Iohannis, in SUA, pentru a participa la lucrarile celei de-a 79-a sesiuni a Adunarii Generale ONU Secretul supei de gaina cu galuste din anul 1940. Gustul este incomparabil Secretul supei de gaina cu galuste din anul 1940. Gustul este incomparabil Ce copac trebuie sa plantezi in gradina in luna octombrie, pentru a te bucura de bogatie si noroc pe toate planurile. Toti te vor invidia cand vor vedea cat de bine iti merge Ce copac trebuie sa plantezi in gradina in luna octombrie, pentru a te bucura de bogatie si noroc pe toate planurile. Toti te vor invidia cand vor vedea cat de bine iti merge Omenirea va depasi un nou prag de alerta. Un fenomen care are loc in oceane ii ingrijoreaza pe oamenii de stiinta "Omenirea va depasi un nou prag de alerta". Un fenomen care are loc in oceane ii ingrijoreaza pe oamenii de stiinta Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Companiile din Romania domina sectorul de transport 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii

Articole

Stiri locale




Schimbarile climei pun in pericol una dintre mancarurile traditionale din Coreea de Sud

publicat 2024-09-03 17:30:08 (Jurnalul-National)
Schimbarile climei pun in pericol una dintre mancarurile traditionale din Coreea de Sud Schimbarile climei ar putea duce la disparitia unui fel de mancare traditional in Coreea de Sud. Este vorba despre kimchi care se prepara in special din varza murata. Soiul de varza folosit pentru kimchi se gaseste din ce in ce mai greu deoarece plantei nu-i priesc temperaturile ridicate. ...continuare.

Metrorex: Lucrari de inlocuire a usilor metalice la accesul D al statiei de metrou Dristor 2, marti seara

publicat 2024-09-03 17:30:08 (Jurnalul-National)
Metrorex: Lucrari de inlocuire a usilor metalice la accesul D al statiei de metrou Dristor 2, marti seara Accesul D al statiei de metrou Dristor 2 se va inchide mai devreme, marti, respectiv incepand cu ora 22:00, pentru realizarea lucrarilor de inlocuire a usilor de acces, a transmis Metrorex, intr-un comunicat de presa. ...continuare.

Mircea Geoana l-a notificat pe Jens Stoltenberg ca demisioneaza din functia de secretar general adjunct al NATO

publicat 2024-09-03 17:30:08 (Jurnalul-National)
Mircea Geoana l-a notificat pe Jens Stoltenberg ca demisioneaza din functia de secretar general adjunct al NATO Mircea Geoana l-a notificat marti pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ca se va retrage din functia de secretar general adjunct al Aliantei incepand cu 10 septembrie, informeaza marti nato.int. ...continuare.

Durerile de crestere la copii: Simptome si remedii

publicat 2024-09-03 17:30:08 (Jurnalul-National)
Durerile de crestere la copii: Simptome si remedii Durerile de crestere la copiii mici si mari sunt un fenomen comun care afecteaza multi micuti in timpul dezvoltarii lor. Acestea pot fi o sursa de disconfort, dar, de cele mai multe ori, nu indica probleme medicale grave.  ...continuare.

BMW recheama 140.000 de vehicule electrice Mini Cooper SE din cauza riscului de incendiu la baterii

publicat 2024-09-03 17:30:08 (Jurnalul-National)
BMW recheama 140.000 de vehicule electrice Mini Cooper SE din cauza riscului de incendiu la baterii BMW a anuntat o rechemare la nivel global a vehiculelor electrice Mini Cooper SE, din cauza unor probleme la baterii care ar putea afecta peste 140.000 de masini. Compania germana a precizat ca aproximativ 39.000 de vehicule din Germania sunt vizate. In ciuda problemelor identificate, BMW a subliniat ca nu au fost raportate accidente sau raniri, potrivit Reuters. ...continuare.

Cei cinci judecatori ICCJ care vor face parte din BEC pentru alegeri vor fi stabiliti miercuri

publicat 2024-09-03 17:30:08 (Jurnalul-National)
Cei cinci judecatori ICCJ care vor face parte din BEC pentru alegeri vor fi stabiliti miercuri Cei cinci judecatori ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) care vor face parte din Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegeri vor fi stabiliti miercuri prin tragere la sorti. ...continuare.

Florinel Coman, condamnat la 11 luni de inchisoare pentru conducerea cu permis fals. Decizia este definitiva

publicat 2024-09-03 16:15:10 (Jurnalul-National)
Florinel Coman, condamnat la 11 luni de inchisoare pentru conducerea cu permis fals. Decizia este definitiva Florinel Coman, fotbalistul echipei FCSB, a fost condamnat definitiv la 11 luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost prins conducand cu un permis de conducere fals. Incidentul a avut loc in urma cu trei ani, cand sportivul a fost oprit de politie pe Autostrada A2, in timp ce circula cu 165 km/h, depasind limita legala de viteza. ...continuare.

Un autobuz scolar scapat de sub control a intrat intr-un grup de elevi si parinti. 11 oameni au murit

publicat 2024-09-03 16:00:09 (Jurnalul-National)
Un autobuz scolar scapat de sub control a intrat intr-un grup de elevi si parinti. 11 oameni au murit Un autobuz scolar, scapat de sub control, a intrat intr-o zona pietonala aglomerata. Accidentul s-a produs marti dimineata intr-un oras din China. Autobuzul a lovit un grup de elevi si parinti, omorand 11 oameni. ...continuare.

Educatia digitala - cheia succesului in era tehnologiei. Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei desfasoara ultimele ateliere tech

publicat 2024-09-03 16:00:09 (Jurnalul-National)
Educatia digitala - cheia succesului in era tehnologiei. Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei desfasoara ultimele ateliere tech Traim inconjurati de tehnologie si ne minunam despre capacitatea copiilor nostri de a se adapta rapid la cele mai noi gadget-uri. Auzim des in jurul nostru cele doua expresii care pun in discutie doua lumi cu totul diferite: "pe vremea noastra... si copiii din ziua de astazi.". ...continuare.

Un tramvai a lovit mortal un barbat pe Soseaua Iancului din Capitala

publicat 2024-09-03 16:00:09 (Jurnalul-National)
Un tramvai a lovit mortal un barbat pe Soseaua Iancului din Capitala Un barbat de 83 de ani a fost lovit mortal de un tramai, marti dimineata, pe Soseaua Iancului din Capitala. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.