EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: Absorb excesul. Alcoolul este inamicul numarul 1 Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: "Absorb excesul". Alcoolul este inamicul numarul 1 Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului Joker: Folie à Deux, din Los Angeles. GALERIE FOTO Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului "Joker: Folie à Deux", din Los Angeles. GALERIE FOTO Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Controversele casei parintesti a lui Arsenie Boca. Unde s-a nascut si a copilarit "Sfantul Ardealului" VIDEO Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Google va investi un miliard de dolari in Thailanda Google va investi un miliard de dolari in Thailanda

Articole

Stiri locale




Incendiul de padure din Targu Ocna inca nu a putut fi stins. "La varsta pe care o avem ti-e teama. Ardeam ca sobolanii"

publicat 2024-04-03 18:00:25 (ProTV)
Incendiul de padure din Targu Ocna inca nu a putut fi stins. La varsta pe care o avem ti-e teama. Ardeam ca sobolanii Incendiul de padure izbucnit, marti, la Târgu Ocna, în judetul Bacau, înca nu a putut fi stins nici pâna acum. ...continuare.

Ministrul Finantelor deschide dezbaterea Profit.ro "Investitii vs. Deficit", cu lideri din administratie si mediul de afaceri

publicat 2024-04-03 18:00:25 (Money.ro)
Ministrul Finantelor deschide dezbaterea Profit.ro  Investitii vs. Deficit, cu lideri din administratie si mediul de afaceri Conferinta "Investitii vs. Deficit: Provocari si riscuri in economie sub impactul datoriei si deficitelor publice in crestere" va aduce impreuna conducerea Ministerului Finantelor, lideri din administratia publica locala, din pietele financiare, din mediul de afaceri si din cel academic, intr-o dezbatere organizata de la ora 9.00, la JW Marriott Hotel, Salon D.Evenimentul va fi transmis in direct, si pe postul Profit.News TV, precum si pe pagina de facebook a Profit.ro.Conferinta va fi... ...continuare.

Protest furios, cu vopsea, in Parlamentul israelian. Rudele ostaticilor din Gaza cer sa se ia masuri „acum” pentru eliberarea lor | VIDEO

publicat 2024-04-03 18:00:23 (Libertatea)
Protest furios, cu vopsea, in Parlamentul israelian. Rudele ostaticilor din Gaza cer sa se ia masuri „acum” pentru eliberarea lor | VIDEO Un grup de israelieni care solicita guvernului condus de Benjamin Netanyahu sa faca mai mult pentru eliberarea ostaticilor tinuti de gruparea islamista Hamas in Fasia Gaza au protestat miercuri, 3 aprilie, in Parlamentul tarii (Knesset), unii dintre acestia manjing cu vopsea peretele despartitor dintre galeria vizitatorilor si plenul Legislativului, scrie Reuters. „Acum! Acum!”, au scandat […] ...continuare.

Zelenski: Rusii au lansat 3.000 de bombe asupra Ucrainei in martie

publicat 2024-04-03 18:00:19 (Jurnalul-National)
Zelenski: Rusii au lansat 3.000 de bombe asupra Ucrainei in martie Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, sustine ca luna trecuta rusii au lansat 3.000 de bombe asupra Ucrainei. De asemenea, Ucraina a fost atacata cu 1.000 de drone si rachete. Liderul ucrainean a incercat astfel sa arate amploarea atacurilor rusesti. ...continuare.

Istanbul ofera o gama larga de activitati si experiente pentru vizitatorii care calatoresc singur

publicat 2024-04-03 18:00:12 (Bursa)
Clasata drept una dintre destinatiile de top din Europa, Istanbul ofera o gama larga de activitati si experiente pentru vizitatorii care calatoresc singuri. Datorita diversitatii nesfarsite si a atmosferei primitoare a orasului, cei care calatoresc solitari vor concluziona ca Istanbul - este o destinatie placuta, vibranta si usor de navigat, recomandata de multe publicatii de calatorie de renume mondial pentru 2024 ...continuare.

Consiliul Judetean Galati a inaugurat Ambulatoriul Spitalului Orasenesc Targu Bujor

publicat 2024-04-03 18:00:12 (Bursa)
O investitie noua in sanatatea galateana a fost anuntata astazi, de Consiliul Judetean Galati. Este vorba despre o cladire, construita de la zero, care va deservi Ambulatoriul Spitalului Orasenesc Targu Bujor. ...continuare.

Localitati din 21 de judete primesc finantare pentru 30 de noi investitii in modernizarea infrastructurii

publicat 2024-04-03 18:00:12 (Bursa)
Ministrul Adrian-Ioan Vestea a semnat, astazi, 30 de noi contracte de finantare prin Programul National de Investitii 'Anghel Saligny', in valoare totala de 377.942.288,24 de lei ...continuare.

Presa: Presedintele Consiliului European a fost primit la Palatul Cotroceni

publicat 2024-04-03 18:00:12 (Bursa)
Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a fost primit astazi la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, cei doi oficiali urmand sa gazduiasca o reuniune de lucru dedicata pregatirii viitoarei Agende strategice a Uniunii Europene ...continuare.

Imagini spectaculoase cu proiectul noii magistrale de metrou. Trece prin Ilfov si va avea 14 statii

publicat 2024-04-03 18:00:12 (Antena3)
Imagini spectaculoase cu proiectul noii magistrale de metrou. Trece prin Ilfov si va avea 14 statii Se da startul extinderii magistralei de metrou M4, de la Gara de Nord la Gara Progresu. Noua linie de metrou va traversa trei sectoare, 1, 4 si 5 si va ajunge in Jilava.  ...continuare.

Demonstratie in direct la Antena 3 CNN: Cum arata si cum functioneaza bratara de supraveghere

publicat 2024-04-03 18:00:12 (Antena3)
Demonstratie in direct la Antena 3 CNN: Cum arata si cum functioneaza bratara de supraveghere Dragos Iliescu, comandantul Sectiei 26 de Politie din Capitala, a aratat, in cadrul emisiunii Decisiv, cum functioneaza bratara de supraveghere. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.