EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Cutremurul din Taiwan: Imagini cu asistentele dintr-o maternitate care protejeaza bebelusii in timpul seismului

publicat 2024-04-04 12:30:40 (Libertatea)
Cutremurul din Taiwan: Imagini cu asistentele dintr-o maternitate care protejeaza bebelusii in timpul seismului In timp ce salvatorii sunt intr-o cursa contra cronometru pentru a gasi zeci de persoane date disparute in urma cutremurului de peste 7 grade din Taiwan, pe retelele sociale s-a raspandit un videoclip emotionant care a surprins modul in care au reactionat asistentele de la o maternitate in momentul seismului. Imaginile arata patru asistente dintr-un […] ...continuare.

Catalin Botezatu i-a luat apararea Deliei dupa ce a fost criticata ca poarta geaca de rafie. Alt designer nu recomanda haina: "O sa mirositi ca un sconcs"

publicat 2024-04-04 12:30:39 (Libertatea)
Catalin Botezatu i-a luat apararea Deliei dupa ce a fost criticata ca poarta geaca de rafie. Alt designer nu recomanda haina: O sa mirositi ca un sconcs Catalin Botezatu a analizat tinuta cu care Delia a creat controverse in mediul online. Artista a aparut intr-o geaca de rafie de 1.200 de lei, iar multi dintre fanii ei i-au criticat tinuta, la fel si designerul Florin Burescu, care o imbraca pe artista Maria Constantin. De curand, Delia s-a pozat purtand o geaca inedita, […] ...continuare.

Bataie pe strada intre 15 adolescente, in Galati, dupa o cearta pe retelele sociale. De la ce a pornit conflictul: "In halul asta am ajuns" | VIDEO

publicat 2024-04-04 12:30:36 (Libertatea)
Bataie pe strada intre 15 adolescente, in Galati, dupa o cearta pe retelele sociale. De la ce a pornit conflictul: In halul asta am ajuns | VIDEO Mai multe adolescente s-au incaierat in plina strada, la Galati, dupa o cearta pe retelele sociale. Doua fete au trantit la pamant alte doua adolescente si apoi le-au lovit cu pumnii si picioarele. Victimele au declarat ca nu le cunosc pe agresoarele care ar fi fost trimise de un baiat sa le bata, scrie Digi24.ro. […] ...continuare.

NATO implineste 75 de ani de la fondare cu un razboi la scara larga in vecinatatea sa. Mesajul lui Klaus Iohannis

publicat 2024-04-04 12:30:34 (Libertatea)
NATO implineste 75 de ani de la fondare cu un razboi la scara larga in vecinatatea sa. Mesajul lui Klaus Iohannis NATO marcheaza joi, 4 aprilie, 75 de ani de la infiintare in timp ce este mai preocupata ca niciodata de Ucraina, care se zbate in fata invaziei ruse din cauza lipsurilor de munitii si arme, comenteaza agentia France-Presse, citata de news.ro. Infiintata la 4 aprilie 1949, Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord a „construit cea mai […] ...continuare.

Prima fabrica de seringi de unica folosinta din Romania, scoasa la licitatie. Care este pretul de pornire

publicat 2024-04-04 12:30:33 (Libertatea)
Prima fabrica de seringi de unica folosinta din Romania, scoasa la licitatie. Care este pretul de pornire Prima fabrica de seringi de unica folosinta din Romania, care nu mai produce nimic de un deceniu si se afla in faliment, este scoasa la licitatie publica. Pretul de pornire pentru Sanevit Arad este de 1.685.000 de euro, relateaza Agerpres. Pe langa cele cateva de claduri construite, intre care o hala de productie de peste 14.000 […] ...continuare.

Ciolacu anunta cea mai mare investitie pentru tranzitia energetica

publicat 2024-04-04 12:30:32 (Jurnalul-National)
Ciolacu anunta cea mai mare investitie pentru tranzitia energetica Premierul Marcel Ciolacu a anuntat joi "cea mai mare investitie pentru tranzitia energetica". "Vorbim despre 3 miliarde de euro", a spus premierul. Anuntul a fost facut inainte de sedinta de Guvern. ...continuare.

Horoscop zilnic, 5 aprilie 2024. Gemenii au un vis ciudat. Balantele castiga mai multi bani. Pestii au idei grozave

publicat 2024-04-04 12:30:32 (Jurnalul-National)
Horoscop zilnic, 5 aprilie 2024.  Gemenii au un vis ciudat. Balantele castiga mai multi bani.  Pestii au idei grozave Berbecii si Varsatorii se streseaza la serviciu, Taurii si Scorpionii discuta cu un vechi prieten, Racii au probleme cu un coleg, Leii se simt blocati Fecioarele aud lucruri suparatoare, Sagetatorii au o cheltuiala neasteptata, Capricornii sunt nelinistiti. ...continuare.

Gala Premiilor Gopo 2024: Cascadorul Adrian Stefanescu omagiat cu Premiul Special

publicat 2024-04-04 12:30:32 (Jurnalul-National)
Gala Premiilor Gopo 2024:  Cascadorul Adrian Stefanescu omagiat cu Premiul Special Adrian Stefanescu, nelipsit din distributia unor filme celebre romanesti din perioada 1968 - 1983 si unul dintre cei mai apreciati cascadori profesionisti din Romania, va fi omagiat la cea de-a 18-a editie a Galei Premiilor Gopo. Contributia sa va fi recompensata cu Premiul Special, oferit in cadrul evenimentului din 29 aprilie, care va avea loc la Teatrul National "I.L. Caragiale" din Bucuresti ...continuare.

Surprize in sondaje. Care sunt preferintele romanilor in alegerile pentru Primaria Capitalei si la europarlamentare

publicat 2024-04-04 12:30:32 (Jurnalul-National)
Surprize in sondaje. Care sunt preferintele romanilor in alegerile pentru Primaria Capitalei si la europarlamentare Un nou sondaj CURS arata intentia de vot a romanilor la alegerile locale si europarlamentare. ...continuare.

Inflatia in zona euro isi continua scaderea, rata somajului se mentine la un nivel istoric

publicat 2024-04-04 12:30:32 (Income-Magazine)
Inflatia in zona euro isi continua scaderea, rata somajului se mentine la un nivel istoric Rata anuala a inflatiei in zona euro a inregistrat o scadere peste asteptari in luna martie, gratie acalmiei preturilor la alimente, iar in paralel rata somajului in zona a ramas stabila in luna februarie, la cel mai redus nivel din istorie, in pofida unei conjuncturi economice nefavorabile, informeaza AFP. Potrivit unei estimari preliminare publicate miercuri de Eurostat, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.