EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Momentul in care Romania nu va mai fi dependenta de gaze de import. Cristian Busoi: "Marea Neagra si Romania pot deveni furnizori de securitate energetica"

publicat 2024-04-04 12:45:09 (Antena3)
Momentul in care Romania nu va mai fi dependenta de gaze de import. Cristian Busoi: Marea Neagra si Romania pot deveni furnizori de securitate energetica Exploatarea gazelor offshore din Marea Neagra reprezinta o baza importanta pentru securitatea aprovizionarii cu energie in regiune. Astfel, Romania si Marea Neagra "pot deveni furnizori de securitate energetica", spune europarlamentarul Cristian Busoi. ...continuare.

Vlad Pascu nu va fi judecat pentru omor calificat | Revolta parintilor celor doi tineri ucisi de soferul drogat: "Sa va fie rusine!"

publicat 2024-04-04 12:45:09 (Antena3)
Vlad Pascu nu va fi judecat pentru omor calificat | Revolta parintilor celor doi tineri ucisi de soferul drogat: Sa va fie rusine! Judecatorii din Mangalia au respins judecarea lui Vlad Pascu pentru omor calificat in procesul 2 Mai. La termenul de azi, tatal Robertei, fata ucisa de soferul drogat, a iesit din sala de judecata dupa ce avocatul a spus ca victimele circulau neregulamentar. ...continuare.

Arma secreta a Kievului, lasata sa se descurce singura in fata Rusiei: drona care intra in casa si sare in aer cu tot cu locuinta

publicat 2024-04-04 12:45:09 (Antena3)
Arma secreta a Kievului, lasata sa se descurce singura in fata Rusiei: drona care intra in casa si sare in aer cu tot cu locuinta Ucraina se confrunta cu o situatie critica pe front, in conditiile in care ajutorul militar occidental fie este suspendat - ca in cazul SUA - fie nu vine in cantitati suficiente pentru a echilibra raportul de forte. ...continuare.

Investitie de 14 milioane de lei pentru sanatate. Spitalul din Targu Bujor, modernizat de Consiliul Judetean Galati, cu fonduri europene

publicat 2024-04-04 12:45:05 (Antena3)
Investitie de 14 milioane de lei pentru sanatate. Spitalul din Targu Bujor, modernizat de Consiliul Judetean Galati, cu fonduri europene Spitalul Orasenesc Targu Bujor se bucura de o noua investitie realizata de Consiliul Judetean Galati, cu ajutorul fondurilor europene. O cladire noua a fost inaugurata pentru ambulatoriul unitatii medicale. ...continuare.

Ministrul Finantelor: Investitiile publice sunt mai importante decat discutiile despre deficitul bugetar

publicat 2024-04-04 12:45:04 (Adevarul)
Ministrul Finantelor: Investitiile publice sunt mai importante decat discutiile despre deficitul bugetar Proiectele de investitii publice si investitiile care sprijina mediul de afaceri sunt importante pentru tara si nu discutiile despre deficitul bugetar, considera ministrul Finantelor, Marcel Bolos. ...continuare.

O femeie din Mures este cercetata penal dupa ce a fost filmata in timp ce isi bate fiica, bolnava psihic

publicat 2024-04-04 12:30:44 (ProTV)
O femeie din Mures este cercetata penal dupa ce a fost filmata in timp ce isi bate fiica, bolnava psihic O femeie din judetul Mures este cercetata penal dupa ce a fost filmata în timp ce îsi bate, în repetate rânduri, cu un tub din carton, fiica bolnava psihic. ...continuare.

Refugiul de lux al Romanitei Iovan /FOTO! Vila din selectul cartier Primaverii este evaluata la circa 1 milion de euro!

publicat 2024-04-04 12:30:44 (Money.ro)
Refugiul de lux al Romanitei Iovan /FOTO! Vila din selectul cartier Primaverii este evaluata la circa 1 milion de euro! Refugiul de lux al Romanitei Iovan, vila din selectul cartier Primaverii. Apreciat designer vestimentar si femeie de afaceri (59 de ani) conduce de mai mult de 3 decenii propria casa de moda, una dintre cele mai apreciate in randul high life-ului autohton. O continuare fireasca a carierei sale de model si manechin inceputa in anii […]Articolul Refugiul de lux al Romanitei Iovan /FOTO! Vila din selectul cartier Primaverii este evaluata la circa 1 milion de euro! apare prima data in Money. ...continuare.

"Poate Dorinel Munteanu sa fie o solutie?!" Nelutu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei

publicat 2024-04-04 12:30:44 (Money.ro)
Poate Dorinel Munteanu sa fie o solutie?! Nelutu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei Nelutu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei cand a fost intrebat daca Dorinel Munteanu poate fi o solutie. Patronul celor de la CFR Cluj a spus ca inca nu e momentul sa se gandeasca la noul antrenor, dar nu a negat ca Dorinel Munteanu poate fi o varianta. De altfel, Varga a spus […]Articolul "Poate Dorinel Munteanu sa fie o solutie?!" Nelutu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei apare prima data in Money. ...continuare.

Klaus Iohannis, despre inflatie: "Bine ar fi sa coboare cat mai repede"

publicat 2024-04-04 12:30:44 (Money.ro)
Klaus Iohannis, despre inflatie: Bine ar fi sa coboare cat mai repede In conferinta de presa sustinuta, miercuri seara, alaturi de presedintele Consiliului European, Charles Michel, Klaus Iohannis a fost intrebat ce traiectorie vede pentru economie si daca Guvernul ar fi putut lua alte masuri fiscale anul trecut, in contextul in care, pentru a treia luna consecutiv, Romania are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana. "Acum […]Articolul Klaus Iohannis, despre inflatie: "Bine ar fi sa coboare cat mai repede" apare prima data in Money. ...continuare.

Feli lanseaza "Ne iubim", un vals cu iubirea pana la sfarsitul vietii

publicat 2024-04-04 12:30:42 (Mediafax)
Feli lanseaza Ne iubim, un vals cu iubirea pana la sfarsitul vietii Feli canta-n inima mare "Ne iubim", un vals cu iubirea, o piesa care serbeaza bucuria de a fi si de a ramane indragostit indiferent de timp, de etapa sau de stangacii. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.