EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Fetita din Arges, in coma dupa ce a cazut de la etaj. Este a doua oara in ultimii 3 ani cand pica de la fereastra

publicat 2024-04-04 15:30:13 (Libertatea)
Fetita din Arges, in coma dupa ce a cazut de la etaj. Este a doua oara in ultimii 3 ani cand pica de la fereastra O fetita in varsta de 4 ani, din Mioveni, a fost transportata in coma la spital, dupa ce a cazut, joi dimineata, de la etaj. Este pentru a doua oara in ultimii 3 ani cand micuta a picat de la fereastra apartamentului, relateaza EPitesti.ro. Copila, care se afla in casa alaturi de mama sa, a […] ...continuare.

Un fotbalist sud-african a fost impuscat mortal intr-o benzinarie din Johannesburg

publicat 2024-04-04 15:30:13 (Libertatea)
Un fotbalist sud-african a fost impuscat mortal intr-o benzinarie din Johannesburg Luke Fleurs, fundas central la echipa sud-africana Kaizer Chiefs, a fost impuscat mortal miercuri intr-o benzinarie, a anuntat, joi, clubul sau si politia locala, relateaza Barron’s si News.ro. „Cu mare tristete anuntam ca Luke Fleurs, jucatorul echipei Kaizer Chiefs, si-a pierdut tragic viata aseara, in timpul unei tentative de jaf asupra vehiculului sau la Johannesburg. […] ...continuare.

Noul look al Simonei Halep nu e pe placul tuturor fanilor ei: "O imbatraneste mult". Sorin Stratulat, hairstylist-ul ei, a venit cu explicatii

publicat 2024-04-04 15:30:13 (Libertatea)
Noul look al Simonei Halep nu e pe placul tuturor fanilor ei: O imbatraneste mult. Sorin Stratulat, hairstylist-ul ei, a venit cu explicatii Simona Halep si-a facut o schimbare majora de look, nu mai are parul blond. Jucatoarea de tenis a optat pentru o nuanta mult mai inchisa, iar transformarea nu e pe placul tuturor fanilor ei. Inainte sa revina pe terenul de tenis, pe 23 aprilie, Simona Halep a trecut printr-o schimbare radicala de look. Jucatoarea de […] ...continuare.

Horoscop saptamanal, 8-14 aprilie 2024. Berbecii si Racii fac schimbari. Sagetatorii au parte de surprize

publicat 2024-04-04 15:30:12 (Jurnalul-National)
Horoscop saptamanal, 8-14 aprilie 2024. Berbecii si Racii fac schimbari. Sagetatorii au parte de surprize Eclipsa de Soare din Berbec va avea loc pe 8 aprilie 2024. Venus din Berbec face semicareu cu Uranus din Taur. ...continuare.

Stoltenberg: SUA si Europa sunt mai puternice si mai in siguranta impreuna in cadrul Aliantei Atlantice

publicat 2024-04-04 15:30:12 (Jurnalul-National)
Stoltenberg: SUA si Europa sunt mai puternice si mai in siguranta impreuna in cadrul Aliantei Atlantice Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat joi, la Bruxelles, ca Statele Unite si Europa sunt mai puternice si mai in siguranta impreuna in cadrul Aliantei Atlantice, care marcheaza la 4 aprilie cea de-a 75-a aniversare. ...continuare.

Apple ar putea dezvolta roboti de casa

publicat 2024-04-04 15:30:12 (Income-Magazine)
Apple ar putea dezvolta roboti de casa Dupa ce a renuntat la mai multe proiecte de viitor, Apple ia in considerare sa construiasca roboti si alte dispozitive automatizate de casa. Apple a creat o echipa care evalueaza posibilitatea construirii robotilor de casa, o initiativa care ar putea deveni un important proiect de viitor pentru companie, sustin surse anonime citate de Bloomberg. Inginerii […] ...continuare.

Oferta COLOSALA pentru omul-cheie de la Red Bull: echipa rivala i-a pus 100 de milioane pe masa!

publicat 2024-04-04 15:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Oferta COLOSALA pentru omul-cheie de la Red Bull: echipa rivala i-a pus 100 de milioane pe masa! Aston Martin i-a pus pe masa o oferta colosala inginerului britanic Adrian Newey (65 de ani), "creierul" din spatele succesului covarsitor pe care Red Bull Racing l-a avut in ultimii ani in Formula 1.Adrian Newey este cel mai apreciat apreciat inginer de aerodinamica din Formula 1, o somitate in domeniu, omul responsabil cu designul unora dintre cele mai impresionante monoposturi din istoria competitiei. ... ...continuare.

Handbalul, fara "lipici" la Jocurile Olimpice de la Paris?

publicat 2024-04-04 15:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Handbalul, fara lipici la Jocurile Olimpice de la Paris? Comitetul Olimpic International si Federatia Internationala de Handbal ar putea schimba o regula importanta pentru JO de la Paris, competitia care incepe peste 4 luni, si sa interzica folosirea clisterului, rasina folosita pentru controlul mingii. Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice de la Paris, cu acordul IHF, vrea sa interzica folosirea clisterului la meciurile de handbal din vara, anunta site-ul francez handnews. ... ...continuare.

Regulament concurs "Match Quiz Derby"

publicat 2024-04-04 15:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
I. Organizatorul concursuluiOrganizatorul este Ringier Sportal S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr. 9-9A, Iride Business Park, inmatriculata la Registrul Comertului cu nr. J40/4372/29.03.2018, cod fiscal RO 39114787, (denumita in continuare "Organizator" sau "Ringier Sportal").Decizia de derulare a concursului conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. ... ...continuare.

Rudy Fernandez si-a anuntat retragerea!

publicat 2024-04-04 15:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Rudy Fernandez si-a anuntat retragerea! Rudy Fernandez (39 de ani), baschetbalistul gruparii Real Madrid, trecut prin NBA la Portland Trail Blazers si Denver Nuggets, si-a anuntat retragerea din lumea sportului la finalul sezonului curent. Ultimele meciuri din cariera impresionanta a lui Rudy Fernandez vor avea loc in tricoul nationalei Spaniei. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.