EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




BNR mentine dobanda cheie la 7% pe an

publicat 2024-04-04 16:15:09 (Income-Magazine)
BNR mentine dobanda cheie la 7% pe an Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis, joi, sa mentina rata dobanzii de politica monetara la nivelul de 7% pe an, informeaza banca centrala printr-un comunicat. De asemenea, CA al BNR a hotarat pastrarea ratei dobanzii pentru facilitatea de creditare (Lombard) la 8% pe an si a ratei dobanzii la facilitatea de […] ...continuare.

CS Mioveni - Gloria Buzau, LIVE astazi de la 17:00 pe GSP.ro, in etapa #2 din play-off-ul Ligii 2 » Cele mai tari cote

publicat 2024-04-04 16:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
CS Mioveni - Gloria Buzau, LIVE astazi de la 17:00 pe GSP.ro, in etapa #2 din play-off-ul Ligii 2 » Cele mai tari cote CS Mioveni - Gloria Buzau, meci care deschide etapa a doua din play-off-ul Ligii a 2-a, are loc astazi (n.r.- joi, 4 aprilie), incepand cu ora 17:00. Partida va fi transmisa live text de catre GSP.ro si la tv de catre Prima Sport 1 si Orange Sport 1. ... ...continuare.

Cum a umilit-o Corvinul pe CFR

publicat 2024-04-04 16:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Cum a umilit-o Corvinul pe CFR Continua sa fie comentata eliminarea CFR-ului din "sferturile" Cupei, iar asta nu doar pentru ca ex-campioana clujeana a pierdut lamentabil, 0-4, in fata unei divizionare secunde, ba si nou-promovata. Ci si pentru ca esecul s-a lasat cu doua demisii rasunatoare. Sa le numim de onoare. A antrenorului Mutu si a presedintelui Balaj. ... ...continuare.

Simona Halep, schimbare radicala de look. Cum arata acum. FOTO

publicat 2024-04-04 16:15:05 (Click)
Simona Halep, schimbare radicala de look. Cum arata acum. FOTO Dupa ce a iesit victorioasa din scandalul legat de acuzatiile de dopaj, Simona Halep a decis sa faca o schimbare de look notabila. Indelung asteptata, revenirea pe teren a fost momentul perfect pentru a aduce o noutate in viata sa. ...continuare.

Irinel Columbeanu, vizitat de fosta iubita. Cum a decurs intalnirea dintre cei doi: "Am stat cam o ora de vorba cu ea"

publicat 2024-04-04 16:15:05 (Click)
Irinel Columbeanu, vizitat de fosta iubita. Cum a decurs intalnirea dintre cei doi: Am stat cam o ora de vorba cu ea Irinel Columbeanu (66 de ani) a avut o surpriza de proportie, zilele trecute, din partea fostei sale iubite, Oana Cojocaru. ...continuare.

Articole de imbracaminte potrivite pentru primavara - Cum iti imbraci bebelusul

publicat 2024-04-04 16:15:05 (Click)
Articole de imbracaminte potrivite pentru primavara - Cum iti imbraci bebelusul Primavara, cu schimbarile sale rapide de temperatura si conditii meteorologice, poate fi o provocare atunci cand vine vorba de alegerea imbracamintei potrivite pentru cei mai mici membri ai familiei. ...continuare.

Noi detalii in cazul minorului exploatat prin munca si tinut inchis intr-o cusca | Parintii il bateau aproape zilnic si il inchiriau proprietarilor de stane, pentru 1.000 de lei pe luna: "Nu i-a placut scoala"

publicat 2024-04-04 16:15:04 (Antena3)
Noi detalii in cazul minorului exploatat prin munca si tinut inchis intr-o cusca | Parintii il bateau aproape zilnic si il inchiriau proprietarilor de stane, pentru 1.000 de lei pe luna: Nu i-a placut scoala Ies la iveala noi detalii in cazul copilului care a fost obligat sa munceasca la stane din judetul Brasov si tinut inchis intr-o cusca. Ani la rand, minorul a fost batut cu biciul de catre parinti si inchiriat proprietarilor de stane, pentru 1.000 de lei pe luna. ...continuare.

Rusia va trebui sa importe forta de munca daca nu creste productivitatea, avertizeaza Putin

publicat 2024-04-04 16:15:04 (Adevarul)
Rusia va trebui sa importe forta de munca daca nu creste productivitatea, avertizeaza Putin Presedintele Vladimir Putin a atentionat joi ca Rusia va fi nevoita sa creasca productivitatea muncii sau sa importe forta de munca, din pricina crizei demografice legate de imbatranirea populatiei. ...continuare.

Salvamontisti din mai multe judete intervin pentru salvarea unui strain blocat in masivul Fagaras

publicat 2024-04-04 16:15:04 (Adevarul)
Salvamontisti din mai multe judete intervin pentru salvarea unui strain blocat in masivul Fagaras Salvamontisti din mai multe judete, aflati la o actiune de pregatire in masivul Fagaras, intervin joi pentru salvarea unui cetatean strain care este blocat intr-un perete de sub varful Vanatoarea lui Buteanu. ...continuare.

BNR ia noi hotarari pentru a remedia problemele de politica monetara

publicat 2024-04-04 16:15:03 (Adevarul)
BNR ia noi hotarari pentru a remedia problemele de politica monetara Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis, joi, sa mentina rata dobanzii de politica monetara la nivelul de 7% pe an, informeaza banca centrala printr-un comunicat. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.