EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




7 semne ca nu ai primit suficienta afectiune in copilarie

publicat 2024-03-01 16:00:07 (Jurnalul-National)
7 semne ca nu ai primit suficienta afectiune in copilarie Recunoasterea lipsei de afectiune in timpul copilariei este o calatorie iluminatoare de auto-descoperire, punctata doar de momente ocazionale de negare si indoiala de sine. ...continuare.

Schimbarile meteorologice aduc un inceput de primavara neobisnuit in Romania. Elena Mateescu: Ne apropiem de o abatere termica de aproape 4°

publicat 2024-03-01 16:00:07 (Jurnalul-National)
Schimbarile meteorologice aduc un inceput de primavara neobisnuit in Romania. Elena Mateescu: Ne apropiem de o abatere termica de aproape 4° Schimbarile meteorologice aduc un inceput de primavara neobisnuit in Romania, odata cu trecerea unui nor de praf saharian care traverseaza tara. Fenomenul, prevazut sa dureze doua zile, aduce particule rosiatici in vest, sud-vest si centrul tarii, amplificandu-se in special in timpul ploilor. ...continuare.

11 persoane la spital dupa ce un incendiu urias a cuprins un bloc de apartamente din Londra

publicat 2024-03-01 16:00:07 (Jurnalul-National)
11 persoane la spital dupa ce un incendiu urias a cuprins un bloc de apartamente din Londra Un incendiu urias izbucnit vineri la primele ore ale diminetii intr-o cladire rezidentiala din cartierul de lux South Kensington din Londra a dus la spitalizarea a 11 persoane si la evacuarea a aproximativ 130 de persoane, au anuntat pompierii. ...continuare.

Observator, premiat la Gala pentru Excelenta in Jurnalism

publicat 2024-03-01 15:15:07 (Jurnalul-National)
Observator, premiat la Gala pentru Excelenta in Jurnalism Jurnalistii Observator, Antena 1, premiati la Gala pentru Excelenta in Jurnalism, organizata de CNA. ...continuare.

Cum au dat buzna politistii in casa unui om nevinovat. I-au speriat copilul de trei ani si i-au distrus mobilierul

publicat 2024-03-01 15:15:07 (Jurnalul-National)
Cum au dat buzna politistii in casa unui om nevinovat.  I-au speriat copilul de trei ani si i-au distrus mobilierul Politistii din Caras Severin au dat buzna in casa unui barbat nevinovat. I-au speriat copilul de trei ani si i-au distrus mobilierul. ...continuare.

Medicul de la Polizu acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu, trimis in judecata

publicat 2024-03-01 15:15:07 (Jurnalul-National)
Medicul de la Polizu acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu, trimis in judecata Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual. ...continuare.

Drula: Marcel Ciolacu se comporta ca un golan politic

publicat 2024-03-01 15:15:07 (Jurnalul-National)
Drula: Marcel Ciolacu se comporta ca un golan politic Catalin Drula, presedintele USR spune ca liderul PSD "face politica in stil mafiot", sustinand ca primarii USR, "sub asalt zilnic", sunt constransi sa semneze adeziunea la PSD. ...continuare.

Ministerul Muncii: Media salariala pentru femei a depasit-o pe cea pentru barbati

publicat 2024-03-01 15:15:07 (Jurnalul-National)
Ministerul Muncii: Media salariala pentru femei a depasit-o pe cea pentru barbati Media salariala pentru femei a ajuns la 6.026 de lei, depasind-o pentru prima data pe cea pentru barbati, care a fost de 5.804 lei, in luna februarie, a anuntat vineri, de 1 martie, Ministerul Muncii. ...continuare.

Haideti la martisoare! Astazi este 1 martie...

publicat 2024-03-01 15:15:07 (Jurnalul-National)
Haideti la martisoare! Astazi este 1 martie... Originile martisorului nu sunt cunoscute exact, dar prezenta sa in zona Balcanilor este considerata ca apartinand substratului comun daco-tracic. Altii considera ca Sarbatoarea martisorului a aparut pe vremea Imperiului Roman, unde Anul Nou era celebrat in prima zi a primaverii, de ziua lui Marte. Acesta nu era numai zeul razboiului, ci si al fertilitatii si vegetatiei. Aceasta dualitate se observa si in culorile martisorului, unde rosul semnifica razboiul, albul, pacea. ...continuare.

Nuduri controversate de Tonitza, de peste 100.000 de euro, in cea mai importanta licitatie de sezon. Si o invitatie la Expozitia speciala de Martisor, "MuzeleLOR" - Muzele pictorilor romani

publicat 2024-03-01 15:15:07 (Jurnalul-National)
Nuduri controversate de Tonitza, de peste 100.000 de euro,  in cea mai importanta licitatie de sezon. Si o invitatie la Expozitia speciala de Martisor, MuzeleLOR - Muzele pictorilor romani Colectii istorice emblematice, care au stat la baza formarii pietei de arta, sunt prezente intr-o selectie remarcabila, in cadrul celei mai importante licitatii de sezon: Licitatia de Primavara ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.