EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Horoscop zilnic 5 aprilie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani si sanatate

publicat 2024-04-04 21:15:06 (Antena-1)
Horoscop zilnic 5 aprilie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani si sanatate Horoscopul zilei de vineri, 5 aprilie 2024, aduce o multime de surprize pentru cele 12 zodii. Descopera de pe www.a1.ro ce au pregatit astrele pentru fiecare semn zodiacal. ...continuare.

Ministrul de externe ungar critica "psihoza de razboi" si deplange ca a fost "in minoritate" la reuniunea ministeriala NATO

publicat 2024-04-04 21:15:03 (Adevarul)
Ministrul de externe ungar critica psihoza de razboi si deplange ca a fost in minoritate la reuniunea ministeriala NATO "NATO este intr-o stare de psihoza de razboi, care implica un risc serios de escaladare" a razboiului din Ucraina, a declarat joi la Bruxelles ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, la finalul reuniunii ministrilor de externe din statele NATO si a Consiliului NATO-Ucraina. ...continuare.

Horoscop vineri, 5 aprilie: zodia care are parte de o dezamagire. Nativii care incheie un capitol important din viata

publicat 2024-04-04 21:15:02 (Adevarul)
Horoscop vineri, 5 aprilie: zodia care are parte de o dezamagire. Nativii care incheie un capitol important din viata Horoscop zilei de vineri indica un inceput de weekend dificil, cel putin pentru nativii din doua zodii. Astrologul Click!, Lorina, a realizat predictiile detaliate pentru fiecare semn zodiacal in parte. ...continuare.

Corpul nu-l mai ajuta pe Nadal. Spaniolul renunta la turneul de la Monte Carlo

publicat 2024-04-04 21:00:12 (Mediafax)
Corpul nu-l mai ajuta pe Nadal. Spaniolul renunta la turneul de la Monte Carlo "Buna ziua tuturor! Sunt vremuri dificile pentru mine din punct de vedere sportiv. Din pacate, va informez ca nu voi juca la Monte Carlo. Corpul meu pur si simplu nu imi permite", a scris Rafael Nadal pe retelele de socializare. ...continuare.

Ministerul Finantelor lanseaza o noua editie a programului de titluri de stat Fidelis

publicat 2024-04-04 21:00:12 (Mediafax)
Ministerul Finantelor lanseaza o noua editie a programului de titluri de stat Fidelis "Fidelis creeaza in jurul sau un cerc virtuos de progres, prin echilibrul intre stabilitate si solidaritate. Investitiile in instrumente cu grad mic de risc ca acesta ofera protectia capitalului investit, un flux constant de venituri neimpozabile si diversificarea portofoliului de investitii. Mai mult, prin implicarea in astfel de proiecte, investitorii aduc beneficii sociale tangibile: printr-o singura donare salveaza pana la trei vieti, primind la schimb dobanda cea mai buna. Dincolo de... ...continuare.

Taxa de intrare in Venetia, din 25 aprilie. Cat costa biletul de o zi si care sunt datele in care se plateste

publicat 2024-04-04 21:00:10 (Libertatea)
Taxa de intrare in Venetia, din 25 aprilie. Cat costa biletul de o zi si care sunt datele in care se plateste Venetia isi concretizeaza planurile de a introduce o taxa de intrare pentru „turistii de o zi”, potrivit anuntului facut joi, 4 aprilie, de primarul Luigi Brugnaro, citat de Il Giornale. Edilul a prezentat noua contributie, in valoare de 5 euro, presei prezente la Palazzo Grazioli, subliniind ca nu exista nicio intentie de a inchide orasul, […] ...continuare.

Stoltenberg da asigurari ca NATO nu este si nu va fi parte a razboiului din Ucraina. Nicio promisiune concreta pentru Kiev in privinta sistemelor Patriot

publicat 2024-04-04 21:00:10 (Libertatea)
Stoltenberg da asigurari ca NATO nu este si nu va fi parte a razboiului din Ucraina. Nicio promisiune concreta pentru Kiev in privinta sistemelor Patriot Alianta Nord-Atlantica nu este si nu va fi parte a conflictului din Ucraina, a declarat joi, 4 aprilie, secretarul general Jens Stoltenberg, in conferinta de presa de la finalul reuniunii ministrilor de externe ai statelor membre, informeaza Agerpres. „Nu avem planuri sa trimitem trupe de lupta in Ucraina, nu a existat o solicitare pentru asa […] ...continuare.

Ucraina spune ca ideea NATO de a o finanta va functiona doar daca membrii trebuie sa contribuie

publicat 2024-04-04 21:00:10 (Jurnalul-National)
Ucraina spune ca ideea NATO de a o finanta va functiona doar daca membrii trebuie sa contribuie Ucraina a sustinut joi ideea sefului NATO, Jens Stoltenberg, ca alianta sa ofere sprijin pe termen lung Kievului, dar a declarat ca masura va avea "zero sanse" daca nu vor fi obligatorii contributiile, relateaza publicatia Pravda, citata de Reuters. ...continuare.

Se stie arbitrul de la FCSB - Universitatea Craiova » Ros-albastrii, amintiri neplacute de la ultimul derby fluierat de "central"

publicat 2024-04-04 21:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Se stie arbitrul de la FCSB - Universitatea Craiova » Ros-albastrii, amintiri neplacute de la ultimul derby fluierat de central Ovidiu Hategan (43 de ani) va conduce la centru derby-ul dintre FCSB si Universitatea Craiova, in etapa 3 a play-off-ului Superligii.FCSB - Universitatea Craiova este programat duminica, 7 aprilie, de la 20:30. Meciul va putea fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro si la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1In cazul unui succes, trupa lui Elias Charalambous se va desprinde la 10 puncte de ocupanta locului 2. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.