EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Doua nume in plina ascensiune ale scenei literare internationale, traduse in premiera, si reeditarea unei trilogii mult-asteptate, in colectia ANANSI

publicat 2024-04-04 22:45:12 (Jurnalul-National)
Doua nume in plina ascensiune ale scenei literare internationale, traduse in premiera, si reeditarea unei trilogii mult-asteptate, in colectia ANANSI Trei noi aparitii editoriale imbogatesc din aprilie lista cartilor traduse in colectia Anansi. World Fiction, doua dintre acestea fiind carti semnate de autoare in plina ascensiune, traduse in premiera in limba romana. ...continuare.

Lovitura pentru Craiova! S-a accidentat si poate rata derby-ul cu FCSB

publicat 2024-04-04 22:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Lovitura pentru Craiova! S-a accidentat si poate rata derby-ul cu FCSB Universitatea Craiova - Otelul Galati 0-1 (d.p). Alexandru Mitrita (29 de ani), vedeta oltenilor, s-a accidentat in meciul din "sferturile" Cupei Romaniei si poate rata derby-ul cu FCSB, care va avea loc duminica, 7 aprilie, in etapa 3 din play-off.Oltenii au fost eliminati din Cupa Romaniei de Otelul. ... ...continuare.

Nicu Covaci, liderul formatiei Phoenix, a fost externat dupa operatia suferita pe creier

publicat 2024-04-04 22:45:05 (Antena3)
Nicu Covaci, liderul formatiei Phoenix, a fost externat dupa operatia suferita pe creier Liderul formatiei Phoenix, Nicu Covaci, a fost externat dupa operatia suferita pe creier la Spitalul Judetean din Timisoara. ...continuare.

Otelul Galati a eliminat-o pe Universitatea Craiova in semifinalele Cupei Romaniei | VIDEO

publicat 2024-04-04 22:45:01 (Adevarul)
Otelul Galati a eliminat-o pe Universitatea Craiova in semifinalele Cupei Romaniei | VIDEO Otelul Galati s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), in prelungiri, in deplasare, in ultimul sfert de finala ...continuare.

Povestea macelului religios de la o manastire din Moldova. Ortodocsii de rit vechi, torturati si ucisi de cei de rit nou FOTO

publicat 2024-04-04 22:45:01 (Adevarul)
Povestea macelului religios de la o manastire din Moldova. Ortodocsii de rit vechi, torturati si ucisi de cei de rit nou FOTO La 35 de kilometri de municipiul Bacau, in satul Cucova din comuna Valea Seaca, se afla Manastirea "Sfanta Treime", de rit vechi, unde vietuiesc 33 de calugari, din care opt sunt preoti si noua, diaconi. ...continuare.

Horoscop 5 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se poate gandi la casatorie. E un moment bun pentru asa ceva

publicat 2024-04-04 22:30:30 (ProTV)
Horoscop 5 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se poate gandi la casatorie. E un moment bun pentru asa ceva Horoscop 5 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. O zi frumoasa. Avem energie ca sa rezolvam tot felul de lucruri complicate si o sa ne putem si destinde, sa plecam pe undeva în plimbare. ...continuare.

Romania, pe primul loc la nivel european in topul tarilor in care copiii si tinerii sunt puternic afectati de saraci

publicat 2024-04-04 22:30:29 (ProTV)
Romania, pe primul loc la nivel european in topul tarilor in care copiii si tinerii sunt puternic afectati de saraci România se situeaza pe primul loc, la nivel european, în topul tarilor în care copiii si tinerii sunt puternic afectati de saracie. ...continuare.

Ce este dispusa sa faca Jennifer Lopez pentru salvarea turrneului sau de revenire

publicat 2024-04-04 22:30:26 (Mediafax)
Ce este dispusa sa faca Jennifer Lopez pentru salvarea turrneului sau de revenire Trebuia sa fie marea revenire pentru JLo. In schimb, se vorbeste despre un esec in legatura cu promovarea noului ei turneu, This Is Me... Now. ...continuare.

Donald Trump: Israelul „pierde la greu razboiul de PR”. Fostul presedinte denunta imaginile care „ii fac sa para duri” pe soldatii evrei

publicat 2024-04-04 22:30:19 (Libertatea)
Donald Trump: Israelul „pierde la greu razboiul de PR”. Fostul presedinte denunta imaginile care „ii fac sa para duri” pe soldatii evrei Fostul presedinte american Donald Trump afirma ca Israelul „pierde razboiul de relatii publice (PR)” in campania sa militara din Fasia Gaza, din cauza postarilor pe retelele de socializare in care prezinta imagini cu operatiunile si atacurile pe care fortele israeliene le desfasoara, scrie Politico. „Celalalt lucru pe care il urasc este ca ei (israelienii, n.r.) […] ...continuare.

MAI precizeaza ca informatia despre infiintarea unor unitati care vor avea ca obiectiv "filarea" cetatenilor este "in totalitate falsa"

publicat 2024-04-04 22:30:15 (Libertatea)
MAI precizeaza ca informatia despre infiintarea unor unitati care vor avea ca obiectiv filarea cetatenilor este in totalitate falsa Precizarea Ministerului Afacerilor Externe, postata pe site-ul oficial. vine in contextul informatiilor privind „infiintarea unor unitati de filaj la adresa cetatenilor”. „Romanii ar urma sa fie filati legal. Legea va trece tacit de Camera Deputatilor”, a relatat, pe 3 aprilie, Antena 3 CNN. „Proiectul prevede infiintarea unor unitati speciale de filare a populatiei, la nivelul subordonatelor […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.