EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fostul deputat Nicolae Bacalbasa a demisionat din PSD si isi reia cariera politica intr-un partid "de ascensor"

publicat 2024-04-04 22:45:17 (Puterea)
Fostul deputat Nicolae Bacalbasa a demisionat din PSD si isi reia cariera politica intr-un partid de ascensor Revine in viata politica fostul deputat PSD Nicolae Bacalbasa, care acum este in echipa Partidului Conservator Democrat, infiintat in 2021 de fostul senator, deputat si primar al Galatiului, Eugen Durbaca, un campion al traseismului politic, care, dupa ce a trecut prin 13 partide infiintate de altii, si-a facut propriul partid. Fostul deputat PSD Nicolae Bacalbasa […]The post Fostul deputat Nicolae Bacalbasa a demisionat din PSD si isi reia cariera politica intr-un partid "de ascensor"... ...continuare.

Legume si fructe care ne apara de cancer, recomandate de Maria Martac biolog, consultant in nutritie

publicat 2024-04-04 22:45:17 (Puterea)
Legume si fructe care ne apara de cancer, recomandate de Maria Martac biolog, consultant in nutritie Sunt legume si fructe "verificate" prin studii stiintfice care au capacitatea de a ne apara de cancer. Maria Martac, biolog si consultant in nutritie, ne vorbeste despre "culorile din farfurie", adica despre legumele si fructele pe care zilnic ar trebui sa le mancam pentru a tine departe de noi aceasta boala. – In primul rand, […]The post Legume si fructe care ne apara de cancer, recomandate de Maria Martac biolog, consultant in nutritie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Agriculturii anunta ca au inceput lucrarile de modernizare la amenajarea Sadova- Corabia

publicat 2024-04-04 22:45:17 (Puterea)
Ministrul Agriculturii anunta ca au inceput lucrarile de modernizare la amenajarea Sadova- Corabia Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anuntat ca au inceput lucrarile de modernizare la amenajarea Sadova-Corabia, un proiect important prin care se combatm fenomenul de desertificare din Lunca Dunarii. "Se executa lucrari de reabilitare si investitii pe 20 de canale si in trei statii de pompare care vor aduce apa din Dunare pentru irigarea a 28.000 […]The post Ministrul Agriculturii anunta ca au inceput lucrarile de modernizare la amenajarea Sadova- Corabia appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

La Cincu, Brigada Internationala Sud - Est a marcat 75 de ani de la infiintarea NATO cu un amplu exercitiu de tragere

publicat 2024-04-04 22:45:17 (Puterea)
La Cincu, Brigada Internationala Sud - Est a marcat 75 de ani de la infiintarea NATO cu un amplu exercitiu de tragere Joi, pe poligonul de la Cincu, cunoscut ca Centrul National de Instruire Intrunita (CNII) "GETICA", a avut loc un amplu exercitiu de tragere cu munitie reala. In acest fel, militarii aflati in pregatire au marcat 75 de ani de la semnarea tratatului de constituire a NATO. Exercitiul a fost deschis printr-o evolutie a transportoarelor blindate […]The post La Cincu, Brigada Internationala Sud - Est a marcat 75 de ani de la infiintarea NATO cu un amplu exercitiu de tragere appeared first on... ...continuare.

Frauda transfrontaliera de 600 milioane euro cu fonduri PNRR. Investigatie a Parchetului European 

publicat 2024-04-04 22:45:17 (Puterea)
Frauda transfrontaliera de 600 milioane euro cu fonduri PNRR. Investigatie a Parchetului European  Zeci de perchezitii au fost efectuate in Italia, Austria, Romania si Slovacia. Douazeci si doua de persoane arestate, masini de lux si vile confiscate in cadrul unei anchete europene privind o frauda cu fonduri PNRR de aproximativ 600 de milioane de euro.   Frauda a afectat planul national de redresare si rezilienta (PNRR) din Italia, […]The post Frauda transfrontaliera de 600 milioane euro cu fonduri PNRR. Investigatie a Parchetului European  appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Catalin Cirstoiu vrea metroul sub controlul Primariei Capitalei

publicat 2024-04-04 22:45:17 (Puterea)
Catalin Cirstoiu vrea metroul sub controlul Primariei Capitalei Candidatul PSD-PNL la fotoliul de primar al Bucurestiului, Catalin Cirstoiu, il invita pe contracandidatul sau, Nicusor Dan, la o discutie despre administrarea metroului: "Hai, sa-ti explic de ce trebuie sa treaca la Primaria Capitalei!" Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Catalin Cirstoiu explica:  "M-am dus si azi cu metroul. Si la ora pranzului, cand […]The post Catalin Cirstoiu vrea metroul sub controlul Primariei Capitalei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Motivul pentru care Taiwanul a fost atat de bine pregatit pentru cutremur

publicat 2024-04-04 22:45:17 (ProTV)
Motivul pentru care Taiwanul a fost atat de bine pregatit pentru cutremur Când un cutremur cu magnitudinea de 7,4 a lovit, miercuri, Hualien, un tinut pitoresc de pe coasta de est a Taiwanului, oficialul local Chang Tung-yao stia exact ce sa faca, pentru ca mai trecuse printr-un cutremur similar cu sase ani înainte.   ...continuare.

Boala pentru care fumatul si cafeaua sunt factori de protectie. "Nu se stie exact de ce"

publicat 2024-04-04 22:45:17 (ProTV)
Boala pentru care fumatul si cafeaua sunt factori de protectie. Nu se stie exact de ce Boala Parkinson a început sa apara la pacienti care au sub 50 de ani, iar unul din 10 diagnostice este la pacienti sub aceasta vârsta, sustin medicii.   ...continuare.

Israelul isi consolideaza apararea si e in alerta dupa amenintarea de razbunare a Iranului

publicat 2024-04-04 22:45:15 (Mediafax)
Israelul isi consolideaza apararea si e in alerta dupa amenintarea de razbunare a Iranului Fortele armate ale Israelului - intinse de aproape sase luni de razboi in Fasia Gaza si pe frontul libanez - au anuntat ca suspenda concediile pentru toate unitatile de lupta, la o zi dupa ce au declarat ca mobilizeaza mai multe trupe pentru unitatile de aparare aeriana, potrivit Reuters. ...continuare.

Doua nume in plina ascensiune ale scenei literare internationale, traduse in premiera, si reeditarea unei trilogii mult-asteptate, in colectia ANANSI

publicat 2024-04-04 22:45:12 (Jurnalul-National)
Doua nume in plina ascensiune ale scenei literare internationale, traduse in premiera, si reeditarea unei trilogii mult-asteptate, in colectia ANANSI Trei noi aparitii editoriale imbogatesc din aprilie lista cartilor traduse in colectia Anansi. World Fiction, doua dintre acestea fiind carti semnate de autoare in plina ascensiune, traduse in premiera in limba romana. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.