EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Anunt ziar 09:15 Anunt ziar

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un american condamnat pentru crima a fost executat in Oklahoma.

publicat 2024-04-05 07:30:03 (Adevarul)
Un american condamnat pentru crima a fost executat in Oklahoma. Un american de 41 de ani, condamnat la moarte pentru doua crime comise la cateva ore distanta in 2002, a fost executat joi in Oklahoma, a anuntat administratia penitenciara a acestui stat din sudul SUA. ...continuare.

Jaf ca in filme la Los Angeles. Hotii au plecat cu 30 de milioane de dolari, dar nu se stie cum

publicat 2024-04-05 07:15:40 (ProTV)
Jaf ca in filme la Los Angeles. Hotii au plecat cu 30 de milioane de dolari, dar nu se stie cum Departamentul de politie din Los Angeles si FBI investigheaza un jaf misterios în urma caruia aproape 30 de milioane de dolari au fost furati prin acoperisul unui depozit de cash si spargerea seifului acestuia. ...continuare.

Biden catre Netanyahu: Protejati civilii din Gaza sau politica SUA se va schimba

publicat 2024-04-05 07:15:35 (Mediafax)
Biden catre Netanyahu: Protejati civilii din Gaza sau politica SUA se va schimba Avertismentul lui Biden, transmis joi in cadrul unei convorbiri telefonice cu premierul Benjamin Netanyahu, a urmat unui atac israelian mortal asupra lucratorilor umanitari de la World Central Kitchen, noteaza Reuters. ...continuare.

Inscrieri clasa pregatitoare 2024. Ministerul Educatiei a oferit raspunsuri pentru intrebarile parintilor

publicat 2024-04-05 07:15:13 (Antena3)
Inscrieri clasa pregatitoare 2024. Ministerul Educatiei a oferit raspunsuri pentru intrebarile parintilor Inscrierile pentru clasa pregatitoare incep pe 11 aprilie, cand parintii vor putea completa cererile-tip. ...continuare.

Rotatia guvernelor arunca Bulgaria in criza politica si constitutionala

publicat 2024-04-05 07:15:07 (Adevarul)
Rotatia guvernelor arunca Bulgaria in criza politica si constitutionala Principiul rotatiei guvernelor, ca solutie de compromis extrema, face parte din definirea tuturor posibilitatilor atunci cand se aseaza intr-o majoritate o formula de Mare Coalitie, cu doua partide sau aliante complet nemiscibile. ...continuare.

"Palma" care ustura si bine face: de ce Craiova lui Mititelu si CFR Cluj au facut implozie

publicat 2024-04-05 07:15:02 (Adevarul)
Palma care ustura si bine face: de ce Craiova lui Mititelu si CFR Cluj au facut implozie Cele doua cluburi platesc din cauza unor patroni care au perseverat in greseli evidente. In Gruia, s-a practicat fuga de realitate, iar in Banie rolul antrenorului a fost calcat in picioare. Din fericire, fotbalul te pedepseste in asemenea situatii. ...continuare.

Raport Kearney: Romania este pe locul 17 din 25 de economii emergente in topul destinatiilor pentru investitii straine

publicat 2024-04-05 07:00:37 (Ziarul-Financiar)
Raport Kearney: Romania este pe locul 17 din 25 de economii emergente in topul destinatiilor pentru investitii straine Romania se afla pe locul 17 in topul tarilor emergente in ceea ce priveste atragerea de investitii straine directe, se arata intr-un raport al companiei de consultanta Kearney. Instabilitatea fiscala afecteaza increderea investitorilor, dar forta de munca este bine pregatita se mai arata in raportul citat. ...continuare.

Biden spune ca economia SUA este cea mai buna din lume. Trump o numeste " un pustiu comercial"

publicat 2024-04-05 07:00:22 (Money.ro)
Biden spune ca economia SUA este cea mai buna din lume. Trump o numeste  un pustiu comercial  "America are cea mai buna economie din lume", a spus Biden luni, la emisiunea "TODa" de la NBC, prezentand un argument care este esential pentru campania sa de realegere.Situatia economica a Americii in lume devine un subiect de discutii timpuriu in campania electorala, iar fostul presedinte Donald Trump descrie in mod obisnuit Statele Unite ca fiind un pustiu comercial."Suntem o natiune a carei economie se prabuseste intr-o groapa de ruine, al carei lant de aprovizionare este rupt, ale... ...continuare.

Reuters: Sanctiunile SUA impiedica eforturile Rusiei de a-si repara rafinariile

publicat 2024-04-05 07:00:20 (Money.ro)
Reuters: Sanctiunile SUA impiedica eforturile Rusiei de a-si repara rafinariile Compania multinationala de inginerie petroliera UOP s-a retras din Rusia dupa ce tara a invadat Ucraina, in februarie 2022."Ei (inginerii) s-au repezit sa gaseasca piese de schimb si nu au gasit nimic. Atunci toata unitatea sa oprit", a spus o sursa apropiata Lukoil, care a cerut sa nu fie numita pentru ca nu are voie sa vorbeasca cu presa.Alte patru surse au spus ca unitatea - un cracker catalitic folosit pentru a transforma hidrocarburile mai grele in benzina - a fost scoasa din productie... ...continuare.

EXCLUSIV. Eurohold vrea inca 500 de milioane de lei de la Euroins in baza contractului prin care a scos deja 1,5 miliarde de lei din companie

publicat 2024-04-05 07:00:18 (Libertatea)
EXCLUSIV. Eurohold vrea inca 500 de milioane de lei de la Euroins in baza contractului prin care a scos deja 1,5 miliarde de lei din companie Grupul bulgar Eurohold, actionarul companiei Euroins Romania, intrata in faliment anul trecut, a cerut inscrierea in tabelul creditorilor companiei cu 500 de milioane de lei, insa solicitarea sa a fost respinsa de catre CITR - lichidatorul companiei, conform informatiilor Libertatea. Bulgarii au contestat decizia in instanta si au dat in judecata Euroins si in Bulgaria, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.