EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Anunt ziar 09:15 Anunt ziar

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Groparul ASF, Nicu Marcu, a intrat in paine la ASE

publicat 2024-04-05 07:30:34 (Puterea)
Groparul ASF, Nicu Marcu, a intrat in paine la ASE Controversatul fost sef al ASF, Nicu Marcu, este de ieri oficial prorector al ASE pentru urmatorii cinci ani. El face parte din echipa rectorului Nicolae Istudor. Nicu Marcu, fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) in timpul caruia s-au produs cele mai mari falimente din piata asigurarilor din tara noastra, ocupa de ieri oficial […]The post Groparul ASF, Nicu Marcu, a intrat in paine la ASE appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

O fata de 14 ani este in coma dupa ce a fost batuta de alti adolescenti, in apropierea scolii in care invata, in Franta

publicat 2024-04-05 07:30:33 (ProTV)
O fata de 14 ani este in coma dupa ce a fost batuta de alti adolescenti, in apropierea scolii in care invata, in Franta Guvernul francez a deschis o ancheta urgenta dupa ce o fata de 14 ani a fost grav ranita, intrând în coma, dupa ce a fost batuta, în apropierea scolii sale din sudul Frantei, de alti trei adolescenti, potrivit The Guardian. ...continuare.

Biden spune ca economia SUA este cea mai buna din lume. Trump o numeste "un pustiu comercial"

publicat 2024-04-05 07:30:33 (ProTV)
Biden spune ca economia SUA este cea mai buna din lume. Trump o numeste un pustiu comercial Presedintele Joe Biden încearca sa convinga alegatorii obositi de inflatie ca economia SUA este sanatoasa, afirmând ca ”este cea mai buna din lume”, în timp ce rivalul sau republican Donald Trump o descrie ca pe ”un pustiu comercial”, relateaza CNBC. ...continuare.

Ucraina are nevoie disperata de mai multa aparare antiaeriana. Zelenski a criticat lipsa deciziilor politice

publicat 2024-04-05 07:30:33 (ProTV)
Ucraina are nevoie disperata de mai multa aparare antiaeriana. Zelenski a criticat lipsa deciziilor politice Ucraina are nevoie disperata de mai multa aparare antiaeriana si este exasperata ca partenerii ei nu se grabesc sa i-o furnizeze.   ...continuare.

Doi cubanezi s-au ales cu dosare penale dupa ce au incercat sa traverseze Prutul cu o barca. Ce au descoperit politistii

publicat 2024-04-05 07:30:33 (ProTV)
Doi cubanezi s-au ales cu dosare penale dupa ce au incercat sa traverseze Prutul cu o barca. Ce au descoperit politistii Doi cetateni cubanezi au fost prinsi de politia de frontiera în timp ce încercau sa traverseze Prutul cu o barca pneumatica. ...continuare.

Guvernatorul regiunii ruse Murmansk, injunghiat de un barbat necunoscut. Oficialul a intrat de urgenta in operatie

publicat 2024-04-05 07:30:33 (ProTV)
Guvernatorul regiunii ruse Murmansk, injunghiat de un barbat necunoscut. Oficialul a intrat de urgenta in operatie Un atacator a carui identitate nu este cunoscuta l-a înjunghiat în stomac pe guvernatorul regiunii arctice ruse Murmansk, dupa ce acesta avusese joi o întâlnire cu locuitorii unui oras al regiunii.  ...continuare.

Echipele de salvare din Taiwan cauta 18 persoane disparute dupa cutremur

publicat 2024-04-05 07:30:28 (Mediafax)
Echipele de salvare din Taiwan cauta 18 persoane disparute dupa cutremur a lovit comitatul Hualien, o regiune muntoasa din estul Taiwanului. Cel putin 10 persoane au murit, iar sute au fost intr-un parc national dupa ce bolovani s-au desprins de pe versanti, blocand drumurile. ...continuare.

Victorie uluitoare a lui Chelsea impotriva lui Manchester United. Cole Palmer a inscris de doua ori in prelungiri

publicat 2024-04-05 07:30:27 (Mediafax)
Victorie uluitoare a lui Chelsea impotriva lui Manchester United. Cole Palmer a inscris de doua ori in prelungiri Chelsea a obtinut victora dupa ce Cole Palmer a transformat un penalty in minutul 90+10 si apoi a marcat golul victoriei cu un sut deviat din afara careului un minut mai tarziu. ...continuare.

Pensionarul special Cristi Vasilica Danilet, dat in judecata de fiica mezina pentru plata pensiei de intretinere

publicat 2024-04-05 07:30:23 (Jurnalul-National)
Pensionarul special Cristi Vasilica Danilet, dat in judecata de fiica mezina pentru plata pensiei de intretinere Celebrul Cristi Vasilica Danilet, ex-judecator pensionat la 48 de ani, are calitatea de parat in doua procese civile deschise de fiica sa cea mica, Gabriela Cristina Danilet, obiectul litigiului fiind plata pensiei de intretinere. La mijloc ar fi vorba despre o suma de 96.000 de lei, pe care Cristi Vasilica Danilet trebuie sa i-o achite fiicei, pentru perioada 2020-2024, pe perioada studiilor. Nu este pentru prima data cand fostul magistrat este chemat in judecata pentru pensia de... ...continuare.

Companiile aeriene sunt disperate sa obtina avioane si platesc mai mult pentru modele vechi

publicat 2024-04-05 07:30:21 (Income-Magazine)
Companiile aeriene sunt disperate sa obtina avioane si platesc mai mult pentru modele vechi Criza provocata de avioanele Boeing 737 Max a agravat un deficit de avioane de tip monoculoar (narrowbody), ceea ce a dus costurile pentru inchirierea avioanelor vechi la cel mai ridicat nivel din ultimii ani, transmite Bloomberg. Constructorul aeronautic american a decis sa incetineasca ritmul de productie pentru cel mai bine vandut model al sau, pentru […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.