EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




La un pas de miliardul de euro business in 2023, Porsche Romania anunta un nou director alaturi de Brent Valmar

publicat 2024-04-05 11:00:17 (Ziarul-Financiar)
La un pas de miliardul de euro business in 2023, Porsche Romania anunta un nou director alaturi de Brent Valmar Andreas Burgholzer i s-a ala­turat lui Brent Valmar la conducerea companiei incepand din luna martie a acestui an, inlocuind-ul pe David Gedlicka, care a fost numit CEO in cadrul Volkswagen Financial Services Slovacia. ...continuare.

Macron isi cere scuze pentru esecul Frantei de a opri genocidul din Rwanda

publicat 2024-04-05 11:00:12 (ProTV)
Macron isi cere scuze pentru esecul Frantei de a opri genocidul din Rwanda Presedintele Emmanuel Macron îsi va cere scuze pentru esecul Frantei de a opri genocidul din Rwanda la aniversarea a 30 de ani de la dezastrul umanitar, potrivit presei franceze. ...continuare.

Vacanta prelungita pentru multi romani la inceputul lunii viitoare

publicat 2024-04-05 11:00:09 (Mediafax)
Vacanta prelungita pentru multi romani la inceputul lunii viitoare Potrivit datelor Litoralulromanesc.ro, zeci de mii de romani se vor indrepta spre statiunile de pe litoralul romanesc, unde hotelierii au pregatit programe si pachete speciale, care sa multumeasca cele doua categorii principale de turisti ce se vor afla la mare in aceasta perioada: tinerii dornici sa se distreze si familiile care vor sa petreaca sarbatorile pascale pe litoral. ...continuare.

Sondaj IPSOS: Europa este pro sau contra aderarii Ucrainei la UE? Care este pozitia Romaniei

publicat 2024-04-05 11:00:09 (Mediafax)
Sondaj IPSOS: Europa este pro sau contra aderarii Ucrainei la UE? Care este pozitia Romaniei Un sondaj realizat in luna martie de IPSOS, in exclusivitate pentru Euronews, arata ca 45% dintre alegatorii din blocul European sustin aderarea Ucrainei la UE, in timp ce 35% dintre acestia se opun miscarii. ...continuare.

Circulatia feroviara spre Aeroportul Henri Coanda va fi inchisa intre 9 si 11 aprilie

publicat 2024-04-05 11:00:09 (Mediafax)
Circulatia feroviara spre Aeroportul Henri Coanda va fi inchisa intre 9 si 11 aprilie Conform Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, reviziile bianuale la electromecanismele de macaz si la schimbatoarele de cale, dar si lucrarile de buraj mecanizat si profilare piatra sparta prevazute de reglementarile feroviare se vor desfasura timp de trei zile pe intervalul Bucuresti Nord - Pajura - Mogosoaia, cu inchiderea temporara a circulatiei trenurilor pe relatia Bucuresti Nord - Pajura - Mogosoaia - Aeroport, intre orele 9.00 - 13.40. ...continuare.

Emil Rengle si Alejandro Fernandez, iubitul lui, s-au logodit. Cererea in casatorie nu a avut loc in Romania

publicat 2024-04-05 11:00:08 (Libertatea)
Emil Rengle si Alejandro Fernandez, iubitul lui, s-au logodit. Cererea in casatorie nu a avut loc in Romania Emil Rengle si Alejandro Fernandez au decis sa faca urmatorul pas al relatiei si s-au logodit. Cererea in casatorie a avut loc departe de Romania, tocmai in Mexic. In octombrie 2023, Emil Rengle s-a afisat cu noul iubit. Relatia cu Alejandro Fernandez a venit dupa ce in anul 2022 dansatorul, care a recunoscut in 2018 […] ...continuare.

Ambarcatiunea gasita rasturnata langa Tuzla, acum doua zile, cercetata de specialistii MApN: "Posibil vehicul marin fara pilot"

publicat 2024-04-05 11:00:08 (Libertatea)
Ambarcatiunea gasita rasturnata langa Tuzla, acum doua zile, cercetata de specialistii MApN: Posibil vehicul marin fara pilot Ministerul Apararii Nationale a anuntat vineri de dimineata ca specialistii sai investigheaza ambarcatiunea gasita miercuri seara rasturnata in Marea Neagra, in apropiere de Tuzla, fiind luata in calcul impoteza ca e vorba despre „vehicul marin fara pilot”. Practic, intrucat nu au fost gasite persoane in sau in vcinatatea ambarcatiunii, se presupune ca e vrba despre […] ...continuare.

Bruce Springsteen a semnat motivarea absentei pentru o adolescenta, la concert

publicat 2024-04-05 11:00:07 (Jurnalul-National)
Bruce Springsteen a semnat motivarea absentei pentru o adolescenta, la concert Bruce Springsteen a motivat absenta unei adolescente care a chiulit de la scoala ca sa mearga la concertul sau. Nu este prima data cand artistul face asa ceva. ...continuare.

Emil Rengle s-a logodit cu iubitul Alejandro Fernandez in Mexic! Dansatorul vrea sa ramana insarcinat! "Vom vrea o casa plina"

publicat 2024-04-05 11:00:03 (Click)
Emil Rengle s-a logodit cu iubitul Alejandro Fernandez in Mexic! Dansatorul vrea sa ramana insarcinat!  Vom vrea o casa plina Emil Rengle si iubitul Alejandro Fernández si-au pus inelele pe deget, pe o plaja din Mexic. ...continuare.

Grupul de firme ALLSYS se va concentra pe instalarea de parcuri fotovoltaice, mizand pe potentialul mare de crestere a acestei piete

publicat 2024-04-05 11:00:03 (Bursa)
Grupul de firme furnizoare de servicii energetice ALLSYS mizeaza pe potentialul mare de crestere a pietei de energie fotovoltaica din Romania si anunta ca isi va concentra activitatile pe acest domeniu, dupa ce a finalizat deja primele contracte de instalare de parcuri solare ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.