EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un elev a salvat viata unei invatatoare in timpul orelor. Cum a reactionat

publicat 2024-04-05 11:15:03 (Click)
Un elev a salvat viata unei invatatoare in timpul orelor. Cum a reactionat Un baiat din clasa intai i-a salvat viata profesoarei. Aceasta, fiind insarcinata, s-a prabusit in clasa. Copilul a reactionat, a luat cartela asistentei si a fugit la cabinetul medical al scolii. Baiatul a fost recompensat. ...continuare.

Litoralulromanesc.ro: Sezonul estival pe litoral va incepe cu o vacanta prelungita pentru zeci de mii de romani, care fac 'punte' intre 1 Mai si Paste

publicat 2024-04-05 11:15:02 (Bursa)
Vacanta prelungita pentru multi romani la inceputul lunii viitoare ca urmare a apropierii dintre data de 1 Mai, cand, in mod traditional, se da startul unui nou sezon estival pe litoralul autohton, si Pastele ortodox, sarbatorit anul acesta pe 5 mai ...continuare.

Analiza XTB, Radu Puiu: De ce Campionatul European de Fotbal 2024 nu este lozul castigator pentru economia Germaniei

publicat 2024-04-05 11:15:02 (Bursa)
Publicul va cheltui mult in timpul EURO 2024, dar va economisi in urmatoarele luni. Campionatul European de Fotbal organizat in Germania este unul dintre cele doua evenimente sportive de top cu potential economic major, care vor avea loc in aceasta vara in Europa, deschizand 'drumul' inainte de Olimpiada din Paris, arata, intr-o analiza recenta, Radu Puiu, analist financiar in cadrul XTB Romania, o companie de tranzactionare si investitii pe bursele internationale ...continuare.

Discursul Excelentei Sale Dl. Seyed Hossein Sadat Meidani, Ambasadorul Republicii Islamice Iran in Romania Cu ocazia Zilei Internationale a Qodsului

publicat 2024-04-05 11:15:02 (Bursa)
In numele lui Dumnezeu, Cel mai Indurator, Cel mai Milostiv Ziua Internationala a Qudsului (Ierusalimului) este ultima vineri a lunii sfinte a Ramadanului, in data de 5 aprilie a acestui an. Incepand cu anul 1979, in aceasta zi se organizeaza mitinguri si adunari in intreaga lume pentru a exprima sustinerea pentru Palestina si pentru a condamna crimele regimului sionist al Israelului impotriva palestinienilor. Aceasta zi este o mostenire a fondatorului Republicii Islamice Iran, Imam... ...continuare.

Prognoze pentru piata imobiliara in 2024. Dezvoltatorii se pregatesc sa ridice din nou pretul locuintelor

publicat 2024-04-05 11:15:02 (Antena3)
Prognoze pentru piata imobiliara in 2024. Dezvoltatorii se pregatesc sa ridice din nou pretul locuintelor Pretul locuintelor ar putea sa creasca din nou in perioada urmatoare. Dezvoltatorii spun ca motivul principal este scumpirea materialelor de constructii.  ...continuare.

Trenurile spre si dinspre Aeroportul Otopeni, anulate temporar in perioada 9 - 11 aprilie

publicat 2024-04-05 11:15:02 (Adevarul)
Trenurile spre si dinspre Aeroportul Otopeni, anulate temporar in perioada 9 - 11 aprilie Circulatia trenurilor spre si dinspre Aeroportul Otopeni va fi suspendata temporar in perioada 9 - 11 aprilie, in intervalul orar 9:00 - 13:40, informeaza CFR SA. ...continuare.

Turistii romani, clienti fideli ai statiunilor din Bulgaria

publicat 2024-04-05 11:15:02 (Adevarul)
Turistii romani, clienti fideli ai statiunilor din Bulgaria Cei mai multi turisti straini din Bulgaria, din sezonul rece, au fost romanii. ...continuare.

Romanii, tot mai putini. INS: "Fenomenul de imbatranire demografica s-a accentuat"

publicat 2024-04-05 11:15:02 (Adevarul)
Romanii, tot mai putini. INS: Fenomenul de imbatranire demografica s-a accentuat Populatia Romaniei continua sa scada, arata datele INS. Cei mai multi romani locuiesc la orase. INS avertizeaza ca procesul de imbatranire demografica s-a intensificat. ...continuare.

Corporatistii incep sa isi schimbe retorica: Multinationalele si bancile raporteaza cele mai mari profituri, dar noi nu primim nimic. este moral, este corect, este echitabil?

publicat 2024-04-05 11:00:17 (Ziarul-Financiar)
Corporatistii incep sa isi schimbe retorica: Multinationalele si bancile raporteaza cele mai mari profituri, dar noi nu primim nimic. este moral, este corect, este echitabil? Autor: Cristian Hostiuc Nu stiu daca ati observat, dar in ultimul timp, de fapt in ultimii ani, remarc in discutiile cu corporatistii o nemultumire, o frustrare din partea acestora la adresa multinationalelor, corporatiilor unde lucreaza, dau deoparte expresia de alint ca se considera "sclavi pe plantatie". Noua tema este legata de salarii, de fapt de lipsa cresterii salariilor in contextul in care corporatiile, multinationalele, bancile au facut cele mai mari profituri si "noua nu ne dau... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.