EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bertha Benz, femeia care a revolutionat industria auto. A facut prima calatorie cu masina din istorie

publicat 2024-04-05 15:45:09 (Click)
Bertha Benz, femeia care a revolutionat industria auto. A facut prima calatorie cu masina din istorie Bertha Benz a fost prima persoana care a facut prima calatorie cu masina. Era vara anului 1888 si acea prima calatorie, considerata de mare distanta in epoca respectiva, la bordul unei trasuri fara cai, asa cum era descris vehiculul construit de sotul sau, Karl Benz, este unul dintre marile repere d ...continuare.

Transelectrica - investitie de 92 milioane lei pentru consolidarea si securitatea infrastructurii energetice in Dobrogea

publicat 2024-04-05 15:45:07 (Bursa)
Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a incheiat cu succes o investitie de aproximativ 92 de milioane de lei pentru consolidarea securitatii energetice in regiunea Dobrogea, dezvoltarea retelei electrice de transport si a sistemului energetic national, prin construirea a doua noi racorduri dublu circuit 400 kV, cu o lungime totala de 55 de kilometri, in Statia Electrica de Transformare 400 kV Medgidia Sud, care devine astfel cel de-al treilea nod... ...continuare.

Un nou mars antipoluare in localitatea Corbeanca. "Mirosul inecacios a fost simtit mai multe seri"

publicat 2024-04-05 15:45:02 (Adevarul)
Un nou mars antipoluare in localitatea Corbeanca. Mirosul inecacios a fost simtit mai multe seri La mai bine de o saptamana de la organizarea primului "Mars pentru Aer Curat, Paduri, Sanatate si Viitor", arderile ilegale de deseuri au continuat in localitatile din jurul Bucurestiului. Oamenii sunt asteptati la o noua manifestare sambata, 6 aprilie, in Corbeanca ...continuare.

Descoperire de 2,7 milioane de lei in Constanta. Ce au gasit politistii intr-un container sosit din China | FOTO

publicat 2024-04-05 15:30:41 (ProTV)
Descoperire de 2,7 milioane de lei in Constanta. Ce au gasit politistii intr-un container sosit din China | FOTO Articole vestimentare si încaltaminte susceptibile a fi contrafacute, în valoare de 2.700.000 lei, au fost descoperite de politistii de frontiera în Portul Constanta Sud Agigea si în PTF Negru Voda. ...continuare.

Un roman si-a omorat iubita apoi a aruncat-o in strada de la etajul 4

publicat 2024-04-05 15:30:41 (ProTV)
Un roman si-a omorat iubita apoi a aruncat-o in strada de la etajul 4 Un român a fost arestat la Roma dupa ce si-ar omorât si aruncat apoi iubita de la etajul 4 al cladirii în care locuiau, într-o zona rau famata din capitala Italiei.   ...continuare.

Grindeanu: "Pana la sfarsitul acestui an vom putea sa circulam pe autostrada de la Focsani la Buzau"

publicat 2024-04-05 15:30:40 (Money.ro)
Grindeanu: Pana la sfarsitul acestui an vom putea sa circulam pe autostrada de la Focsani la Buzau Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anuntat ca, pana la sfarsitul acestui an, se va putea circula pe autostrada de la Focsani la Buzau. "Am vazut si tronsonul de la Buzau pana aici, aproape de Adjud, din A7. Acum doua saptamani iarasi l-am vazut cu primul ministru, acelasi tronson. Se vede in cele doua saptamani un […]Articolul Grindeanu: "Pana la sfarsitul acestui an vom putea sa circulam pe autostrada de la Focsani la Buzau" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Pista de aterizare a Aeroportului din Oradea a fost extinsa

publicat 2024-04-05 15:30:33 (Mediafax)
Pista de aterizare a Aeroportului din Oradea a fost extinsa A inceput, vineri, receptia finala a lucrarilor la pista de aterizare/decolare si a celorlalte investitii realizate in cadrul proiectului "Dezvoltarea si modernizarea infrastructurii aeroportuare la Aeroportul Oradea". ...continuare.

Partidele de la Sf.Gheorghe si Arad deschid etapa a III-a din play-off-ul si play-out-ul Superligii

publicat 2024-04-05 15:30:28 (Jurnalul-National)
Partidele de la Sf.Gheorghe si Arad deschid etapa a III-a din play-off-ul si play-out-ul Superligii Partidele de la Sf.Gheorghe si Arad deschid etapa a III-a din play-off-ul si play-out-ul Superligii de fotbal. Meciurile se desfasoara vineri. ...continuare.

Un jucator din Superliga, depistat pozitiv de politie la testul anti-drog, pe autostrada » Clubul a confirmat

publicat 2024-04-05 15:30:24 (Gazeta-Sporturilor)
Un jucator din Superliga, depistat pozitiv de politie la testul anti-drog, pe autostrada » Clubul a confirmat Un jucator de la Hermannstadt a fost oprit pe autostrada de politisti si a iesit pozitiv la un DrugTest.Jucatorul in cauza ar fi Alexandru Utiu, unul dintre portarii echipei sibiene, potrivit Ora de Sibiu. El e rezerva la Sibiu, nu a prins minute in Superliga in acest sezon. Hermannstadt a emis un comunicat prin care a transmis ca jucatorul a fost depistat cu Benzodiazepina, insa nu i-a dat numele fotbalistului. ... ...continuare.

Klaus Iohannis l-a numit pe Cosmin-Gabriel Popp in functia de vicepresedinte al AEP

publicat 2024-04-05 15:30:18 (Bursa)
Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru eliberarea lui Cosmin-Gabriel Popp din functia de din functia de consilier de sta si decretul pentru numirea acestuia in functia de vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente (AEP) ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.