EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Aproape toti elevii din judetul Galati vor fi transportati la scoala cu microbuze hibrid

publicat 2024-04-05 18:15:39 (Mediafax)
Aproape toti elevii din judetul Galati vor fi transportati la scoala cu microbuze hibrid Cel mai recent contract de finantare pentru achizitionarea a 30 de microbuze hibrid pentru transportul elevilor la scoala a fost semnat vineri. Microbuzele vor fi cumparate de Consiliul Judetean Galati, cu fonduri de la Administratia Fondului de Mediu. ...continuare.

10 moduri de a-ti creste stima de sine in mai putin de 10 minute

publicat 2024-04-05 18:15:32 (Jurnalul-National)
10 moduri de a-ti creste stima de sine in mai putin de 10 minute In lumea de astazi, stima de sine este mai mult decat un simplu cuvant la moda; este o componenta esentiala a bunastarii si succesului nostru general. Un sentiment puternic al valorii de sine ne da putere sa facem fata provocarilor vietii, sa luam decizii informate si sa cultivam relatii sanatoase. ...continuare.

DPA: Opt musulmani, arestati la Ierusalim pentru exprimarea sprijinului pentru terorism

publicat 2024-04-05 18:15:21 (Bursa)
Opt cetateni israelieni, credinciosi musulmani, au fost arestati astazi, la Ierusalim, dupa slujba de dimineata de la Sanctuarul Nobil, cunoscut in randul evreilor drept Muntele Templului ...continuare.

Rugaciune grabnic ajutatoare la vreme de boala sau deznadejde. Povestea Sfantului numit "Mare Tamaduitor"

publicat 2024-04-05 18:15:20 (Antena3)
Rugaciune grabnic ajutatoare la vreme de boala sau deznadejde. Povestea Sfantului numit Mare Tamaduitor Rugaciunea rostita catre Sfantul numit si "Mare Tamaduitor" este grabnic ajutatoare, mai ales in cazul celor incercati de boala sau a celor care nu-si gasesc rostul in lume. ...continuare.

Eclipsa de Soare din 8 aprilie 2024. Unde va fi vizibila si ce efecte va avea

publicat 2024-04-05 18:15:13 (Antena-1)
Eclipsa de Soare din 8 aprilie 2024. Unde va fi vizibila si ce efecte va avea Pe 8 aprilie 2024 are loc o eclipsa totala de Soare, care vine la pachet cu mai multe efecte. Iata ce se intampla luni si ce impact are evenimentul asupra oamenilor si animalelor. ...continuare.

Mesaj subtil pentru Casa Regala Britanica. Ce a imbracat Meghan Markle la cea mai recenta aparitie publica

publicat 2024-04-05 18:15:11 (Antena-1)
Mesaj subtil pentru Casa Regala Britanica. Ce a imbracat Meghan Markle la cea mai recenta aparitie publica Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este mai rar vazuta in public de cand a renuntat la indatoririle regale, in 2020. De curand, ea le-a citit copiilor internati la Spitalul din Los Angeles, iar tinuta a starnit reactii in presa internationala. ...continuare.

PSD Vrancea anunta racolarea unui nou primar PNL. Intreaga organizatie va schimba partidul

publicat 2024-04-05 18:15:02 (Adevarul)
PSD Vrancea anunta racolarea unui nou primar PNL. Intreaga organizatie va schimba partidul Primarul comunei Dumitresti, Adrian Viorel Banaurs, si intreaga echipa a PNL Dumitresti, au trecut la PSD si vor participa din partea social-democratilor la alegerile locale, a anuntat, presedintele PSD Vrancea, Nicusor Halici. ...continuare.

Americanii reincep misiunile umane pe Luna: cum va arata vehiculul de explorare a Lunii adaptat pentru oameni dezvoltat de Lockheed Martin (GALERI FOTO)

publicat 2024-04-05 18:00:52 (Ziarul-Financiar)
Americanii reincep misiunile umane pe Luna: cum va arata vehiculul de explorare a Lunii adaptat pentru oameni dezvoltat de Lockheed Martin (GALERI FOTO) NASA a atribuit un contract de servicii pentru vehicule de teren lunar (LTVS) echipei Lunar Dawn, condusa de Lunar Outpost si Lockheed Martin, conform unui comunicat al producatorului de armament. ...continuare.

ZF Live. Gabriel Moiceanu, presedintele Federatiei Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitare: Pe ultimele determinari facute la nivelul judetelor, din deseurile municipale circa 20% sunt reciclabile

publicat 2024-04-05 18:00:49 (Ziarul-Financiar)
ZF Live. Gabriel Moiceanu, presedintele Federatiei Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitare: Pe ultimele determinari facute la nivelul judetelor, din deseurile municipale circa 20% sunt reciclabile Gabriel Moiceanu, presedintele Federatiei Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitare: In Romania producem electricitate din gunoaie si se intampla in zona fabricilor de ciment, unde deseurile se coincinereaza si se genereaza si termic si electric. ...continuare.

Politistii ameninta cu greva generala daca nu le sunt marite salariile cu 30%. Sindicat: "Sunt la limita subzistentei"

publicat 2024-04-05 18:00:38 (ProTV)
Politistii ameninta cu greva generala daca nu le sunt marite salariile cu 30%. Sindicat: Sunt la limita subzistentei Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) sustine ca va declansa greva generala daca revendicarile de natura salariala nu vor fi satisfacute de Guvern. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.