EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Statele Unite indeamna Egiptul si Qatarul sa preseze Hamas pentru un acord de incetare a focului

publicat 2024-04-06 03:15:03 (Adevarul)
Statele Unite indeamna Egiptul si Qatarul sa preseze Hamas pentru un acord de incetare a focului Presedintele Biden i-a indemnat vineri pe liderii Egiptului si Qatarului sa faca presiuni asupra Hamas pentru ca organizatia sa accepte un acord de incetare a focului si eliberare a ostaticilor inaintea unei noi runde de negocieri, care va avea loc la acest sfarsit de saptamana la Cairo ...continuare.

Rusia transforma o zona din Europa intr-un „triunghi al Bermudelor”. Peste 1.600 de aeronave au raportat probleme in doar o luna

publicat 2024-04-06 03:00:17 (Money.ro)
Rusia transforma o zona din Europa intr-un „triunghi al Bermudelor”. Peste 1.600 de aeronave au raportat probleme in doar o luna Razboi in Ucraina. Rusia pune in pericol siguranta pasagerilor care survoleaza Marea Baltica. Intr-o singura luna, echipajele a peste 1.600 de aeronave au raportat bruiaje ale semnalului GPS si ale sistemelor de navigatie. Oficialii europeni spun ca totul face parte din razboiul electronic pornit de Moscova impotriva statelor membre NATO. Intre timp, fostul presedinte al Rusiei, […]Articolul Rusia transforma o zona din Europa intr-un „triunghi al Bermudelor”. Peste 1.600 de... ...continuare.

O femeie a facut infarct dupa o endoscopie la Craiova. Medicul avea deja interzis sa mai profeseze dupa ce a ucis mai multi oameni

publicat 2024-04-06 03:00:17 (Money.ro)
O femeie a facut infarct dupa o endoscopie la Craiova. Medicul avea deja interzis sa mai profeseze dupa ce a ucis mai multi oameni Despre procedura in sine exista momentan informatii care se contrazic (ca ar fi fost endoscopie digestiva sau bronhoscopie), insa mai multe publicatii locale au scris deja ca autorul procedurii si cel care a bagat-o pe femeie in spital e nimeni altul decat medicul Alin Demetrian. Medicul avea deja interzis sa mai profeseze dupa ce a […]Articolul O femeie a facut infarct dupa o endoscopie la Craiova. Medicul avea deja interzis sa mai profeseze dupa ce a ucis mai multi oameni apare prima... ...continuare.

Pestele din Marea Neagra pe care nu multi oameni il consuma | Are oase putine si o carne de 10 ori mai gustoasa decat a somonului

publicat 2024-04-06 02:15:04 (Antena3)
Pestele din Marea Neagra pe care nu multi oameni il consuma | Are oase putine si o carne de 10 ori mai gustoasa decat a somonului Carnea de peste este o adevarata delicatesa. Dincolo de gustul delicios, pestele are si o multime de beneficii pentru organism. Cu toate acestea, oamenii prefera sa consume tipurile de peste pe care le cunosc si evita sa incerce ceva nou. ...continuare.

Israelul, acuzat de folosirea inteligentei artificiale in atacurile sale asupra Fasiei Gaza

publicat 2024-04-06 01:45:01 (Adevarul)
Israelul, acuzat de folosirea inteligentei artificiale in atacurile sale asupra Fasiei Gaza Doua institutii de presa israeliene acuza autoritatile israeliane ca foloseste inteligenta artificiala (IA) pentru a identificarea si lovirea unor tinte din Fasia Gaza, cauzand un numar considerabil de victime civile, acuzatiile au provocat o reactie puternica din ONU ...continuare.

Petrolul - FC Voluntari, in etapa #3 din play-out » Florin Pirvu isi intalneste fosta echipa. Echipe probabile + Cote

publicat 2024-04-06 01:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Petrolul - FC Voluntari, in etapa #3 din play-out » Florin Pirvu isi intalneste fosta echipa. Echipe probabile + Cote Petrolul Ploiesti si FC Voluntari se intalnesc astazi, de la ora 17:30, intr-o confruntare contand pentru etapa a treia din play-out. Partida de pe "Ilie Oana", care pune fata in fata fosta si actuala echipa a lui Florin Pirvu, e liveTEXT pe GSP.ro. ... ...continuare.

Mireasa sezonul 7. Andrei spune ca el si Simona nu mai sunt impreuna. Cei doi s-au despartit dupa nici 9 luni de la mariaj

publicat 2024-04-06 01:30:02 (Antena-1)
Mireasa sezonul 7. Andrei spune ca el si Simona nu mai sunt impreuna. Cei doi s-au despartit dupa nici 9 luni de la mariaj Andrei a confirmat ca el si Simona nu mai sunt impreuna, la insistentele fanilor, dupa ce ambii au sters imaginile de cuplu. ...continuare.

Locurile nestiute din munti! Trei trasee pentru pasionatii de drumetii. Ghizi profesionisti, experiente culinare si cazari inedite

publicat 2024-04-06 01:15:09 (Click)
Locurile nestiute din munti! Trei trasee pentru pasionatii de drumetii.  Ghizi profesionisti, experiente culinare si cazari inedite In inima Romaniei, cativa pasionati de natura si miscare in aer liber s-au gandit sa dezvolte un proiect - "Anii Drumetiei", care sa puna in valoare toata bogatia celor trei munti care imbratiseaza Sibiul: Cindrel, Lotru si Fagaras. ...continuare.

Conferinta ZF HR Trends 2024. Andreea Minuta, Regina Maria: Atractia si retentia talentelor sunt esentiale pentru succesul afacerilor. Angajatii loiali si motivati sunt un capital valoros, iar abonamentele de sanatate ii tin sanatosi si productivi

publicat 2024-04-06 00:15:29 (Ziarul-Financiar)
Conferinta ZF HR Trends 2024. Andreea Minuta, Regina Maria: Atractia si retentia talentelor sunt esentiale pentru succesul afacerilor. Angajatii loiali si motivati sunt un capital valoros, iar abonamentele de sanatate ii tin sanatosi si productivi Andreea Minuta: Angajatorii sunt interesati sa acopere cat mai mult din nevoile lor de sanatate si, pe langa a le oferi servicii medicale care se ocupa de sanatatea fizica, acum abonamentele acopera servicii care se ocupa de sanatatea psihoemotionala si, mai nou, de sanatatea orala. ...continuare.

Ansamblul Hecenii a primit Golden Buzz de la Andra la "Romanii au talent", sezonul 14: "Vazandu-va pe voi, folclorul nu o sa moara niciodata"

publicat 2024-04-06 00:15:17 (Libertatea)
Ansamblul Hecenii a primit Golden Buzz de la Andra la Romanii au talent, sezonul 14: Vazandu-va pe voi, folclorul nu o sa moara niciodata Ansamblul Hecenii a primit Golden Buzz la „Romanii au talent”, sezonul 14 de la Andra. Cantareata a fost impresionata de dansul prezentat de grup pe scena, astfel ca i-a trimis direct in semifinala competitiei difuzate la Pro TV. Cei 20 de membri ai Ansamblului Hecenii au dansat pe scena de la „Romanii au talent”, sezonul […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.