EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Aplicatia saptamanii este Bebbo. O solutie digitala gratuita, lansata de UNICEF pentru parinti si copii

publicat 2024-04-06 10:45:16 (ProTV)
Aplicatia saptamanii este Bebbo. O solutie digitala gratuita, lansata de UNICEF pentru parinti si copii Aplicatia despre care vorbim în aceasta editie se numeste Bebbo si este gratuita. Este o solutie digitala lansata de UNICEF pentru parinti si copii. ...continuare.

TikTok, in mijlocul razboiului a doua superputeri. "E suprimat fara dovezi" ca incalca securitatea nationala a SUA

publicat 2024-04-06 10:45:16 (ProTV)
TikTok, in mijlocul razboiului a doua superputeri. E suprimat fara dovezi ca incalca securitatea nationala a SUA TikTok este din nou în centrul atentiei. Aplicatia detinuta de ByteDance este sub vizorul autoritatilor americane, care cer interzicerea ei. ...continuare.

Jocul saptamanii este Fishing Paradiso. Ce trebuie sa faca un naufragiat ajuns in rai

publicat 2024-04-06 10:45:16 (ProTV)
Jocul saptamanii este Fishing Paradiso. Ce trebuie sa faca un naufragiat ajuns in rai Jocul saptamânii este Fishing Paradiso. Un joc aproape terapeutic, de rol, în care te pui în pielea unui naufragiat ajuns în Rai. Îti reconstruiesti viata cu o undita si o pasare care-ti vrea binele. Stiu, suna ciudat, dar jocul e interesant. ...continuare.

Experimentele din laboratoarele scolare, recreate cu realitatea augmentata. Aplicatia creata de doi fosti elevi

publicat 2024-04-06 10:45:16 (ProTV)
Experimentele din laboratoarele scolare, recreate cu realitatea augmentata. Aplicatia creata de doi fosti elevi Ne relaxam cu experimente în realitatea augmentata. Invitatii nostri de astazi lucreaza de mai bine de doi ani la o aplicatie care ar putea revolutiona modul în care elevii fac experimente la clasa. ...continuare.

Cine este omul care a pus la dispozitia Rusiei baza de date Schengen. A planuit spargeri si asasinate in Europa

publicat 2024-04-06 10:45:16 (ProTV)
Cine este omul care a pus la dispozitia Rusiei baza de date Schengen. A planuit spargeri si asasinate in Europa Jan Marsalek, un om de afaceri de 44 de ani si directorul executiv fugar al Wirecard, s-a folosit de functionari compromisi din serviciile de informatii ale Vienei pentru a spiona cetateni europeni, inclusiv prin baza de date Schengen.   ...continuare.

Ce sunt obligati sa faca romanii care vand o masina sau un imobil

publicat 2024-04-06 10:45:16 (Money.ro)
Ce sunt obligati sa faca romanii care vand o masina sau un imobil Noi reguli pentru romanii care vand o masina sau un imobil. Ce trebuie sa stie acestea? Statul ii obliga sa faca acest lucru. Legile s-au tot schimbat, iar acum, romanii care vand o masina sau un imobil au obligatii stricte. E vorba despre taxe, impozite, dar si accize. Invitat in emisiunea iThink cu Iusti Fudulu […]Articolul Ce sunt obligati sa faca romanii care vand o masina sau un imobil apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Firea: Cirstoiu are misiunea de a-l trimite acasa pe actualul primar general

publicat 2024-04-06 10:45:15 (Mediafax)
Firea: Cirstoiu are misiunea de a-l trimite acasa pe actualul primar general Gabriela Firea, care a fost primar general din partea PSD, in mandatul 2016 - 2020, spune, sambata, pe Facebook, faptul ca a vazut cum in ultimii ani "am ajuns la un dezastru" in sectorul 1, care a fost candva "Capitala Capitalei". ...continuare.

SUA si China poarta discutii militare in Hawaii

publicat 2024-04-06 10:45:15 (Mediafax)
SUA si China poarta discutii militare in Hawaii Presedintele american Joe Biden a incercat sa gestioneze tensiunile legate de Marea Chinei de Sud in cadrul unei convorbiri telefonice cu presedintele chinez Xi Jinping, marti. ...continuare.

Cat de aproape este Israelul de a elimina Hamas, dupa sase luni in Fasia Gaza. Analiza BBC

publicat 2024-04-06 10:45:13 (Libertatea)
Cat de aproape este Israelul de a elimina Hamas, dupa sase luni in Fasia Gaza. Analiza BBC Luptatorii Hamas au intrat in Israel pe 7 octombrie 2023, ucigand aproximativ 1.200 de oameni si luand peste 200 de ostatici. Ca raspuns, Israelul a promis ca va „zdrobi si distruge Hamas”, astfel incat sa nu mai reprezinte nicio amenintare. Dupa sase luni de razboi brutal in care civilii palestinieni au platit un pret urias, […] ...continuare.

Reactia Cristinei Cioran dupa ce a fost criticata in mediul online. "Ajungi sa nu te mai placi cand sufletul tau sufera, cand ai o durere"

publicat 2024-04-06 10:45:13 (Libertatea)
Reactia Cristinei Cioran dupa ce a fost criticata in mediul online. Ajungi sa nu te mai placi cand sufletul tau sufera, cand ai o durere Cristina Cioran, in varsta de 46 de ani, a fost criticata de-alungul timpului, in urma inor declaratii pe diverse subiecte. In cadrul podcast-ului „Play It”, vedeta a atins un alt subiect controversat. Vedeta a vorbit sincer si deschis despre aparentele din mediul online si de ce majoritatea femeilor folosesc atatea filtre. „Mi se pare ca […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.