EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Terasa celebra de la Corbu, mistuita de flacari cu cateva ore inainte de deschidere VIDEO

publicat 2024-04-06 11:00:03 (Adevarul)
Terasa celebra de la Corbu, mistuita de flacari cu cateva ore inainte de deschidere VIDEO Cea mai cunoscuta terasa din localitatea Corbu (Constanta), preferata turistilor, a ars ca o torta in noaptea de vineri spre sambata, 5/6 aprilie 2024, in urma unui incendiu violent. ...continuare.

A fost lansat motorul de cautare HUDOC in limba romana, care cuprinde jurisprudenta CEDO

publicat 2024-04-06 10:45:22 (Ziarul-Financiar)
A fost lansat motorul de cautare HUDOC in limba romana, care cuprinde jurisprudenta CEDO Autor: Laura Buciu Motorul de cautare HUDOC, ce cuprinde jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului, a fost tradus in limba romana, care a devenit a noua limba disponibila in cadrul platformei prin care sunt puse la dispozitia publicului hotararile CEDO. ...continuare.

Tesla renunta la a face masini low-cost, pe fondul concurentei vehiculelor electrice chinezesti

publicat 2024-04-06 10:45:22 (Ziarul-Financiar)
Tesla renunta la a face masini low-cost, pe fondul concurentei vehiculelor electrice chinezesti Autor: Laura Buciu Tesla a anulat masina ieftina promisa de mult timp, pe care investitorii se bazau pentru a impulsiona cresterea ca producator auto de masa, potrivit a trei surse cu cunostinte despre acest subiect si a mesajelor companiei, consultate de Reuters. ...continuare.

Un nou scandal in coalitie. Adrian Solomon (PSD) l-a atacat dur pe liberalul Nelu Tataru de fata cu Marcel Ciolacu. Reactia premierului

publicat 2024-04-06 10:45:18 (Puterea)
Un nou scandal in coalitie. Adrian Solomon (PSD) l-a atacat dur pe liberalul Nelu Tataru de fata cu Marcel Ciolacu. Reactia premierului Un nou scandal in coalitia de guvernare. Presedintele PSD Vaslui, Adrian Solomon, l-a atacat dur pe fostul ministrul al Sanatatii, Nelu Tataru, care si-a anuntat recent candidatura pentru presedintia Consiliului Judetean Vaslui, spunand ca nu este potrivit pentru acea functie. In fata delegatilor prezenti la Conferinta Judeteana Extraordinara a PSD Vaslui, Solomon a transmis ca […]The post Un nou scandal in coalitie. Adrian Solomon (PSD) l-a atacat dur pe liberalul Nelu Tataru de fata... ...continuare.

Cristian Busoi, ejectat de la Bruxelles, recuperat la Timisoara

publicat 2024-04-06 10:45:18 (Puterea)
Cristian Busoi, ejectat de la Bruxelles, recuperat la Timisoara Cristian Busoi, unul dintre "veteranii" liberali de la Bruxelles, nu se mai regaseste pe lista actuala de europarlamentari, dar, in schimb, s-a reorientat si a preluat fraiele unei importante organizatii municipale a PNL. Cristian Busoi, cel mai longeviv liberal din Parlamentul European, a fost ejectat de pe lista comuna PSD-PNL pentru alegerile din 9 iunie […]The post Cristian Busoi, ejectat de la Bruxelles, recuperat la Timisoara appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Calea Victoriei redevine pietonala incepand din acest weekend

publicat 2024-04-06 10:45:17 (Puterea)
Calea Victoriei redevine pietonala incepand din acest weekend Din 6 aprilie, ia startul cea de-a patra editie a evenimentului "Strazi deschise Bucuresti – Promenada urbana", in cadrul careia, in fiecare weekend, mai multe artere ale Capitalei devin pietonale temporare. Printre acestea se numara si Calea Victoriei. Calea Victoriei redevine pietonala Incepand din weekend-ul 6-7 aprilie, bucurestenii se vor putea plimba din nou in […]The post Calea Victoriei redevine pietonala incepand din acest weekend appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Generatia fenomen a stralucit pe scena Romanii au talent, intr-o noua seara in care show-ul a fost lider absolut de audienta

publicat 2024-04-06 10:45:16 (ProTV)
Generatia fenomen a stralucit pe scena Romanii au talent, intr-o noua seara in care show-ul a fost lider absolut de audienta „E complex numarul tau. E un numar spectacol”, îi spunea aseara Dragos Bucur unei concurente dupa ce i-a vazut prestatia.   ...continuare.

O femeie a murit carbonizata, in Constanta. Sotul ei a fost salvat din flacarile care le-au cuprins casa

publicat 2024-04-06 10:45:16 (ProTV)
O femeie a murit carbonizata, in Constanta. Sotul ei a fost salvat din flacarile care le-au cuprins casa O femeie de 76 de ani a murit carbonizata, iar sotul ei intoxicat cu fum a fost transportat la spital, dupa ce casa le-a luat foc, în noaptea de vineri spre sâmbata, în localitatea Mihai Viteazu, a informat ISU „Dobrogea”. ...continuare.

Masurile luate de organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris in caz de canicula

publicat 2024-04-06 10:45:16 (ProTV)
Masurile luate de organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris in caz de canicula Desi este imposibil de prezis, sâmbata, cum va fi vremea între 26 iulie si 8 septembrie 2024, perturbarea climei înseamna ca riscul unei veri fierbinti, chiar caniculare, la Paris este probabil, relateaza RMC Sport.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.