EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Rusia este invadata de o buruiana monstruoasa care poate ucide un om prin simpla atingere. Planta creste si in Romania

publicat 2024-04-06 14:00:36 (ProTV)
Rusia este invadata de o buruiana monstruoasa care poate ucide un om prin simpla atingere. Planta creste si in Romania Rusia a fost pur si simplu invadata de o buruiana atât de periculoasa, încât autoritatile se chinuie acum sa gaseasca metode prin sa scape de planta care ajunge si la 5 metri înaltime si poate ucide un om la simpla atingere.   ...continuare.

Compania Armani, plasata in lichidare judiciara pe fondul unei anchete privind exploatarea fortei de munca

publicat 2024-04-06 14:00:35 (ProTV)
Compania Armani, plasata in lichidare judiciara pe fondul unei anchete privind exploatarea fortei de munca Un tribunal italian a plasat sub administrare judiciara o companie detinuta de grupul italian de moda Armani, acuzata ca a subcontractat indirect productia catre companii chinezesti care exploatau muncitorii.   ...continuare.

Seful CNAIR: Construirea drumului expres Braila-Galati de 10,77 km trebuie finalizata pana la sfarsitul acestui an. Valoarea contractului este de 371,41 milioane de lei fara TVA

publicat 2024-04-06 14:00:32 (Money.ro)
Seful CNAIR: Construirea drumului expres Braila-Galati de 10,77 km trebuie finalizata pana la sfarsitul acestui an. Valoarea contractului este de 371,41 milioane de lei fara TVA "Mobilizare buna pe santierul drumului expres Braila-Galati! Lucrarile au ajuns la un stadiu fizic de 80%, iar constructuctorul roman (Spedition UMB) monteaza grinzi la structura complexa de pe traseul drumului expres. Aceasta structura, formata dintr-un viaduct care traverseaza denivelat calea ferata si dintr-un pod peste raul Siret, are o lungime totala de 1.780 m (din care 300 m este lungimea podului hobanat). In paralel se lucreaza la terasamente unde urmeaza asternerea balastului... ...continuare.

Compania Armani a fost plasata in lichidare judiciara pe fondul unei anchete privind exploatarea fortei de munca

publicat 2024-04-06 14:00:32 (Money.ro)
Compania Armani a fost plasata in lichidare judiciara pe fondul unei anchete privind exploatarea fortei de munca Judecatorii din Milano au dispus administrarea judiciara timp de un an pentru Giorgio Armani Operations, descrisa ca fiind o ramura industriala a grupului Armani, potrivit unei hotarari de 31 de pagini consultate vineri de Reuters.In aceasta perioada, compania va continua sa functioneze, dar sub conducerea unui administrator numit de instanta.Potrivit hotararii, Giorgio Armani Operations a externalizat productia de genti, curele si articole din piele catre doua firme care, la randul lor, au... ...continuare.

Insula petrecerilor din Meditarena a devenit inaccesibila pentru localnici: oamenii se muta in masini si corturi pentru ca nu isi permit chirie

publicat 2024-04-06 14:00:27 (Libertatea)
Insula petrecerilor din Meditarena a devenit inaccesibila pentru localnici: oamenii se muta in masini si corturi pentru ca nu isi permit chirie Insula spaniola Ibiza se confrunta cu o crestere majora a chiriilor, ceea ce i-a impins pe mai multi localnici sa se mute in masini sau corturi, relateaza BBC. Pentru ei, chiria este mai mare decat venitul, iar preturile in destinatia de vacanta unde 84% din activitatea sa economica este legata de turism nu par sa […] ...continuare.

Motorul de cautare HUDOC a fost lansat in limba romana. Cuprinde jurisprudenta CEDO

publicat 2024-04-06 14:00:15 (Jurnalul-National)
Motorul de cautare HUDOC a  fost lansat in limba romana. Cuprinde jurisprudenta CEDO Motorul de cautare HUDOC, ce cuprinde jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului, a fost tradus in limba romana, care a devenit a noua limba disponibila in cadrul platformei prin care sunt puse la dispozitia publicului hotararile CEDO. ...continuare.

No pressure, Edi! Marius Sumudica nu se propune acum la echipa nationala: "Deocamdata cred ca nu sunt pregatit"

publicat 2024-04-06 14:00:14 (Gazeta-Sporturilor)
No pressure, Edi! Marius Sumudica nu se propune acum la echipa nationala: Deocamdata cred ca nu sunt pregatit Marius Sumudica (53 de ani) e liber de contract dupa ce-a plecat de la Gaziantep si-a declarat la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" ca-si doreste sa preia echipa nationala, dar nu in momentul de fata. Explicand in detaliu care sunt si motivele refuzului.Emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" poate fi urmarita pe site-ul www.GSP. ... ...continuare.

Ilinca Vandici, marcata de prima noapte de amor. La ce varsta s-a dezvirginat: "Un dezastru!"

publicat 2024-04-06 14:00:09 (Click)
Ilinca Vandici, marcata de prima noapte de amor. La ce varsta s-a dezvirginat: Un dezastru! Ilinca Vandici, una dintre cele mai titrate vedete de televiziune, a dat mereu dovada de sinceritate si transparenta. In timp ce anumite persoane publice din showbiz-ul romanesc evita sa discute anumite subiecte "deochiate", prezentatoarea de televiziune nu s-a sfiit sa dezvaluie modul in care a dec ...continuare.

Descoperire socanta in Dambovita! A fost gasit un cadavrul unei femei, facut bucati

publicat 2024-04-06 14:00:09 (Click)
Descoperire socanta in Dambovita! A fost gasit un cadavrul unei femei, facut bucati Pe un camp din judetul Dambovita a fost descoperit un cadavru fragmentat, declansand o mobilizare intensa a fortelor de aplicare a legii. ...continuare.

Cum sa te vopsesti acasa cu doar doua ingrediente naturale. Spune adio parului alb si vopselei toxice din comert

publicat 2024-04-06 14:00:08 (Click)
Cum sa te vopsesti acasa cu doar doua ingrediente naturale. Spune adio parului alb si vopselei toxice din comert Cum sa te vopsesti acasa cu doar doua ingrediente naturale. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.