EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




No pressure, Edi! Marius Sumudica nu se propune acum la echipa nationala: "Deocamdata cred ca nu sunt pregatit"

publicat 2024-04-06 14:00:14 (Gazeta-Sporturilor)
No pressure, Edi! Marius Sumudica nu se propune acum la echipa nationala: Deocamdata cred ca nu sunt pregatit Marius Sumudica (53 de ani) e liber de contract dupa ce-a plecat de la Gaziantep si-a declarat la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" ca-si doreste sa preia echipa nationala, dar nu in momentul de fata. Explicand in detaliu care sunt si motivele refuzului.Emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" poate fi urmarita pe site-ul www.GSP. ... ...continuare.

Ilinca Vandici, marcata de prima noapte de amor. La ce varsta s-a dezvirginat: "Un dezastru!"

publicat 2024-04-06 14:00:09 (Click)
Ilinca Vandici, marcata de prima noapte de amor. La ce varsta s-a dezvirginat: Un dezastru! Ilinca Vandici, una dintre cele mai titrate vedete de televiziune, a dat mereu dovada de sinceritate si transparenta. In timp ce anumite persoane publice din showbiz-ul romanesc evita sa discute anumite subiecte "deochiate", prezentatoarea de televiziune nu s-a sfiit sa dezvaluie modul in care a dec ...continuare.

Descoperire socanta in Dambovita! A fost gasit un cadavrul unei femei, facut bucati

publicat 2024-04-06 14:00:09 (Click)
Descoperire socanta in Dambovita! A fost gasit un cadavrul unei femei, facut bucati Pe un camp din judetul Dambovita a fost descoperit un cadavru fragmentat, declansand o mobilizare intensa a fortelor de aplicare a legii. ...continuare.

Cum sa te vopsesti acasa cu doar doua ingrediente naturale. Spune adio parului alb si vopselei toxice din comert

publicat 2024-04-06 14:00:08 (Click)
Cum sa te vopsesti acasa cu doar doua ingrediente naturale. Spune adio parului alb si vopselei toxice din comert Cum sa te vopsesti acasa cu doar doua ingrediente naturale. ...continuare.

Baraj rupt in Rusia: Mii de oameni au fost evacuati din calea apelor

publicat 2024-04-06 14:00:07 (Antena3)
Baraj rupt in Rusia: Mii de oameni au fost evacuati din calea apelor Un baraj dintr-un oras din Rusia situat in zona Muntilor Ural s-a rupt. Mii de oameni au fost evacuati din calea apelor. ...continuare.

Gorghiu, despre replica "Stiti cine sunt eu", data de Horodniceanu cand a fost oprit in trafic. "De multe ori politistul te recunoaste inainte"

publicat 2024-04-06 14:00:06 (Adevarul)
Gorghiu, despre replica Stiti cine sunt eu, data de Horodniceanu cand a fost oprit in trafic. De multe ori politistul te recunoaste inainte Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a afirmat, sambata, cu privire la dialogul dintre fostul vicepresedinte CSM Daniel Horodniceanu si politistii care l-au oprit in trafic, in urma cu aproape un an, ca procurorul "sigur a invatat multe din intamplarea asta". ...continuare.

Femeia care a demisionat si traieste doar din concursuri: "Oricine o poate face, trebuie doar sa incepi". Ce premii a castigat

publicat 2024-04-06 14:00:06 (Adevarul)
Femeia care a demisionat si traieste doar din concursuri: Oricine o poate face, trebuie doar sa incepi. Ce premii a castigat O femeie a decis sa se bazeze exclusiv in viata pe noroc, in loc sa munceasca. ...continuare.

O disputa interna aprinsa asupra recrutarii evreilor ultraortodocsi ar putea duce la caderea guvernului Netanyahu

publicat 2024-04-06 14:00:05 (Adevarul)
O disputa interna aprinsa asupra recrutarii evreilor ultraortodocsi ar putea duce la caderea guvernului Netanyahu In Ierusalim si Tel Aviv, mii de oameni au inundat strazile saptamana trecuta, in cadrul celor mai mari proteste din Israel de la inceputul razboiului impotriva Hamas, in urma cu sase luni, scrie Business Insider. ...continuare.

Mii de oameni la funeraliile unui general iranian ucis la Damasc

publicat 2024-04-06 13:45:15 (ProTV)
Mii de oameni la funeraliile unui general iranian ucis la Damasc Generalul de brigada iranian Mohammad Reza Zahedi, care a fost ucis într-un atac la Damas atribuit Israelului, a fost înmormântat sâmbata în orasul sau natal Isfahan, din centrul tarii, transmite dpa. ...continuare.

A plecat de la Steaua sa castige titlul cu Dinamo! (Video)

publicat 2024-04-06 13:45:13 (OnlineSport)
A plecat de la Steaua sa castige titlul cu Dinamo! (Video) Antrenorul sloven Bogdan Kotnik este singurul tehnician din ultimele decenii care a antrenat ambele rivale din voleiul masculin românesc în acelasi campionat.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.