EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Alimente si obiceiuri care scad trigliceridele. De ce e important sa le adaugam in dieta zilnica

publicat 2024-04-06 16:45:16 (ProTV)
Alimente si obiceiuri care scad trigliceridele. De ce e important sa le adaugam in dieta zilnica Trigliceridele marite reprezinta o tulburare comuna a nivelului de grasimi din sânge, iar masurarea acestui parametru se realizeaza de rutina. ...continuare.

Primul mare incendiu de vegetatie din acest sezon face ravagii in Grecia. Sute de persoane, evacuate de pe o mare insula

publicat 2024-04-06 16:45:16 (ProTV)
Primul mare incendiu de vegetatie din acest sezon face ravagii in Grecia. Sute de persoane, evacuate de pe o mare insula Cel putin 300 de persoane din patru localitati din insula elena Creta au fost evacuate sâmbata din cauza unui incendiu de padure din apropiere, care a provocat deja ranirea grava a unui localnic. ...continuare.

Superliga: Petrolul Ploiesti-FC Voluntari, meci important pentru evitarea retrogradarii

publicat 2024-04-06 16:45:15 (Mediafax)
Superliga: Petrolul Ploiesti-FC Voluntari, meci important pentru evitarea retrogradarii Meciul Petrolul Ploiesti-FC Voluntari va incepe la ora 17.30. Gazdele au adunat patru puncte in primele doua etape ale play-out-ului si spera sa obtina o noua victorie pentru a se indeparta de locurile care duc la barajul pentru evitarea retrogradarii sau direct in liga a II-a. ...continuare.

Mesajul lui Marcel Ciolacu si Olaf Scholz inainte de Campionatul European de Fotbal din Germania

publicat 2024-04-06 16:45:15 (Mediafax)
Mesajul lui Marcel Ciolacu si Olaf Scholz inainte de Campionatul European de Fotbal din Germania Pasele intre prieteni merg cel mai bine, scrie in mesajul publicat pe Facebook. Mesajul este adresat sportivilor si microbistilor care asteapta Campionatul European de Fotbal din Germania. ...continuare.

Mii de oameni la inmormantarea generalului iranian ucis in atacul de la Damasc. Seful armatei ameninta Israelul cu „pagube maxime” | VIDEO

publicat 2024-04-06 16:45:12 (Libertatea)
Mii de oameni la inmormantarea generalului iranian ucis in atacul de la Damasc. Seful armatei ameninta Israelul cu „pagube maxime” | VIDEO Generalul de brigada iranian Mohammad Reza Zahedi, care a fost ucis in atacul de la Damasc atribuit Israelului, a fost inmormantat sambata, 6 aprilie, in orasul sau natal Isfahan, din centrul Iranului, scrie Agerpres preluand agentia germana de presa DPA. Islamic Revolutionary Guard Corps commander Hossein Salami and Quds Force commander Ismail Qaani at the […] ...continuare.

Premiera spectacolului MESIA de Martin Sherman,  la Teatrul Evreiesc de Stat

publicat 2024-04-06 16:45:10 (Jurnalul-National)
Premiera spectacolului MESIA de Martin Sherman,  la Teatrul Evreiesc de Stat Teatrul Evreiesc de Stat va prezenta vineri, 19 aprilie si sambata, 20 aprilie, de la ora 19.00, PREMIERA spectacolului MESIA de Martin Sherman, in regia lui Andrei Majeri, ...continuare.

Superliga: Petrolul Ploiesti-FC Voluntari. Important pentru evitarea retrogradarii

publicat 2024-04-06 16:45:10 (Jurnalul-National)
Superliga: Petrolul Ploiesti-FC Voluntari. Important pentru evitarea retrogradarii Petrolul Ploiesti si FC Voluntari se intalnesc sambata intr-un meci din etapa a III-a a Superligii de fotbal. ...continuare.

Catalin Preda, desemnat cel mai bun saritor in apa de la mare inaltime din Europa

publicat 2024-04-06 16:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Catalin Preda, desemnat cel mai bun saritor in apa de la mare inaltime din Europa Catalin Preda (32 de ani), sportiv legitimat la CSA Steaua, a fost desemnat de catre European Aquatics drept cel mai bun saritor in apa de la mare inaltime din Europa.Preda a cucerit, la 15 februarie, medalia de bronz in proba masculina de sarituri de la mare inaltime (27 metri), la Campionatele Mondiale de natatie de la Doha, cu un total de 410,20 puncte. ... ...continuare.

Oltenii spun ca nu joaca, dar Alexandru Mitrita a venit la Bucuresti

publicat 2024-04-06 16:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Oltenii spun ca nu joaca, dar Alexandru Mitrita a venit la Bucuresti Universitatea Craiova spera sa se poata baza pe vedeta Alexandru Mitrita (29 de ani) in derby-ul cu FCSB.FCSB - Universitatea Craiova se joaca duminica, de la 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe OrangeSport. DigiSport si PrimaSportFotbalistul s-a accidentat in sferturile Cupei Romaniei, in 0-1 cu Otelul Galati, si nu este 100% pentru meciul de duminica seara. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.