EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Duminici de Sarbatoare la Teatrul National pentru Copii ABRACADABRA

publicat 2024-04-06 22:00:12 (Jurnalul-National)
Duminici de Sarbatoare la Teatrul National pentru Copii ABRACADABRA La Teatrul National pentru Copii ABRACADABRA, spectacolele din luna Floriilor va asteapta cu noutati, surprize placute si momente de sarbatoare. ...continuare.

Ultimul adversar cu hat-trick contra Rapidului pe Giulesti: au trecut 11 ani de atunci!

publicat 2024-04-06 22:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Ultimul adversar cu hat-trick contra Rapidului pe Giulesti: au trecut 11 ani de atunci! De mai bine de un an nu mai vazuse Giulestiul un hat-trick! Daniel Birligea (23 de ani) a inscris de 3 ori in prima parte din Rapid - CFR Cluj si a socat suflarea alb-visinie. A fost prima tripla reusita de un oponent al Rapidului pe noul Giulesti. ... ...continuare.

Rapid, perioada horror! Ce echipe s-au mai prezentat atat de slab in play-off

publicat 2024-04-06 22:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Rapid, perioada horror! Ce echipe s-au mai prezentat atat de slab in play-off Rapid este pe punctul de a inregistra al 3-lea esec consecutiv in play-off din tot atatea meciuri disputate. Giulestenii au terminat prima repriza de pe teren propriu, cu CFR Cluj, condusi cu un scor umilitor, 4-0, iar doar un miracol ii mai poate salva de o borna istorica negativa, atinsa de cateva echipe din Superliga.FC Arges, Academica Cliceni, Astra Giurgiu si Poli Iasi sunt celelalte echipe care au inceput play-off-ul cu 3 infrangeri consecutive. ... ...continuare.

Filipine, SUA, Japonia si Australia vor organiza exercitii comune in Marea Chinei de Sud

publicat 2024-04-06 22:00:03 (Bursa)
Filipine, SUA, Japonia si Australia au anuntat ca vor organiza exercitii navale si aeriene comune duminica in Marea Chinei de Sud, pe fondul influentei crescande a Chinei in regiune. ...continuare.

Filipine, SUA, Japonia si Australia vor organiza exercitii comune in Marea Chinei de Sud

publicat 2024-04-06 22:00:02 (Adevarul)
Filipine, SUA, Japonia si Australia vor organiza exercitii comune in Marea Chinei de Sud Filipine, SUA, Japonia si Australia au anuntat ca vor organiza exercitii navale si aeriene comune duminica in Marea Chinei de Sud, pe fondul influentei crescande a Chinei in regiune. ...continuare.

Horoscop duminica, 7 aprilie: Nativii care au motive de ingrijorare. Zodia care trece prin provocari

publicat 2024-04-06 22:00:02 (Adevarul)
Horoscop duminica, 7 aprilie: Nativii care au motive de ingrijorare. Zodia care trece prin provocari Horoscop duminica, 7 aprilie. Efectele lunii pline din 8 aprilie se resimt anticipat, inca de duminica. Lorina, astrologul Click!, arata care sunt semnele zodiacale cele mai afectate. ...continuare.

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu: "Fondurile UE sunt indispensabile pentru dezvoltarea pietei muncii din Romania”

publicat 2024-04-06 21:45:15 (Puterea)
Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu: Fondurile UE sunt indispensabile pentru dezvoltarea pietei muncii din Romania” Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale (MMSS), Simona Bucura Oprescu, afirma ca fondurile europene sunt indispensabile pentru sustinerea angajatorilor, cresterea competentelor si abilitatilor angajatilor si, mai ales, dezvoltarea pietei muncii din Romania Simona Bucura Oprescu a vizitat, sambata, impreuna cu comisarul european pentru locuri de munca si drepturi sociale, Nicolas Schmit, o companie din industria confectiilor […]The post Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu:... ...continuare.

Caracatita fiselor medicale false de la clinica din Ilfov – Inca un medic arestat

publicat 2024-04-06 21:45:15 (Puterea)
Caracatita fiselor medicale false de la clinica din Ilfov – Inca un medic  arestat Inca o persoana arestata de catre politistii ilfoveni in dosarul in care administratorii unei clinici medicale private, dar si mai multi medici sunt suspectati ca au eliberat in fals zeci de mii de fise medicale. Acestea ajungeau la persoane care le solicitau pentru a putea sa obtina sau preschimbe permisul de conducere. In acest dosar, […]The post Caracatita fiselor medicale false de la clinica din Ilfov – Inca un medic arestat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Jocurile Olimpice din 2024: Studenti francezi au protestat fata de rechizitionarea spatiilor lor de cazare

publicat 2024-04-06 21:45:14 (ProTV)
Jocurile Olimpice din 2024: Studenti francezi au protestat fata de rechizitionarea spatiilor lor de cazare Aproximativ o suta de studenti au manifestat sâmbata pe strazile Parisului împotriva rechizitionarii spatiilor lor de cazare pentru Jocurile Olimpice din 2024, care vor avea loc în aceasta vara, relateaza Ouest France. ...continuare.

Ceata groasa pe o sosea din judetul Iasi. Autoritatile au transmis avertismente pentru soferi

publicat 2024-04-06 21:45:11 (Mediafax)
Ceata groasa pe o sosea din judetul Iasi. Autoritatile au transmis avertismente pentru soferi Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, sambata seara se circula in conditii de ceata densa pe un sector al DN28. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.