EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Rapid, perioada horror! Ce echipe s-au mai prezentat atat de slab in play-off

publicat 2024-04-06 22:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Rapid, perioada horror! Ce echipe s-au mai prezentat atat de slab in play-off Rapid este pe punctul de a inregistra al 3-lea esec consecutiv in play-off din tot atatea meciuri disputate. Giulestenii au terminat prima repriza de pe teren propriu, cu CFR Cluj, condusi cu un scor umilitor, 4-0, iar doar un miracol ii mai poate salva de o borna istorica negativa, atinsa de cateva echipe din Superliga.FC Arges, Academica Cliceni, Astra Giurgiu si Poli Iasi sunt celelalte echipe care au inceput play-off-ul cu 3 infrangeri consecutive. ... ...continuare.

"A vibrat pamantul sub picioarele mele. Eram cu copilul in brate. A fost groaznic!" | Reactia oamenilor la cutremurul din Muntenia, Braila

publicat 2024-04-06 22:15:02 (Antena3)
A vibrat pamantul sub picioarele mele. Eram cu copilul in brate. A fost groaznic! | Reactia oamenilor la cutremurul din Muntenia, Braila Cutremurul produs in Braila a creat panica in randul oamenilor care au povestit pe retele sociale ce au experimentat. ...continuare.

Te cunosc de undeva! 6 aprilie 2024. Jo si Liviu Teodorescu, regal muzical emotionant, transformati in Annie Lennox si David Bowie

publicat 2024-04-06 22:15:02 (Antena-1)
Te cunosc de undeva! 6 aprilie 2024. Jo si Liviu Teodorescu, regal muzical emotionant, transformati in Annie Lennox si David Bowie Jo si Liviu Teodorescu s-au transformat inĀ Annie Lennox si David Bowie in a opta gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 6 aprilie 2024. Cei doi au reusit sa emotioneze pe toata lumea cu interpretarea piesei "Under Pressure". ...continuare.

Lac din Romania, secat de seceta timpurie. Jumatate din cultura de rapita e compromisa VIDEO

publicat 2024-04-06 22:15:02 (Adevarul)
Lac din Romania, secat de seceta timpurie. Jumatate din cultura de rapita e compromisa VIDEO Aproximativ 8.000 hectare de rapita sunt compromise in judetul Olt, fermierii nefiind optimisti nici in privinta altor culturi. Un lac din Olt a secat mai devreme decat oricand. ...continuare.

Norvegia isi inarmeaza politistii din cauza amenintarilor impotriva moscheilor

publicat 2024-04-06 22:00:17 (ProTV)
Norvegia isi inarmeaza politistii din cauza amenintarilor impotriva moscheilor Conducerea politiei din Norvegia a decis sâmbata ca politistii sa poarte arme pâna la noi ordine din cauza amenintarilor primite de comunitatea musulmana, relateaza France Presse.   ...continuare.

Zelenski avertizeaza: Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia continua bombardamentele

publicat 2024-04-06 22:00:17 (ProTV)
Zelenski avertizeaza: Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia continua bombardamentele Presedintele Volodimir Zelenski a avertizat, sâmbata, ca Ucraina ar putea ramâne fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia îsi continua campania intensa de bombardamente cu raza lunga de actiune. ...continuare.

Alegeri prezidentiale in Slovacia. Lupta se da intre un diplomat pro-occidental si un nationalist

publicat 2024-04-06 22:00:14 (Mediafax)
Alegeri prezidentiale in Slovacia. Lupta se da intre un diplomat pro-occidental si un nationalist Miza este daca prim-ministrul Robert Fico, care a preluat puterea in octombrie pentru a patra oara, va obtine un aliat in palatul prezidential sau va avea un oponent care i-ar putea contesta pozitia pro-rusa si planurile de a reforma legea penala si cea privind organizarea mass-media. ...continuare.

Horoscop 7 aprilie 2024. Fecioarele este bine sa tina cont de tendinta principala a intregului context, de faptul ca temerile devin puternice

publicat 2024-04-06 22:00:12 (Libertatea)
Horoscop 7 aprilie 2024. Fecioarele este bine sa tina cont de tendinta principala a intregului context, de faptul ca temerile devin puternice Horoscop 7 aprilie 2024. Citeste horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea gasesti Horoscop zilnic cu previziuni in dragoste, bani sau sanatate. Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi. Horoscop Berbec – 7 aprilie 2024: Sunt sanse mari sa te simti luat pe sus in mai multe momente ale zilei, din motivele […] ...continuare.

Ceata groasa pe o sosea din judetul Iasi. Autoritatile au transmis avertismente pentru soferi

publicat 2024-04-06 22:00:12 (Jurnalul-National)
Ceata groasa pe o sosea din judetul Iasi. Autoritatile au transmis avertismente pentru soferi Autoritatile avertizeaza ca sambata seara pe o sosea din judetul Iasi este ceata groasa. Ele au transmis avertismente pentru soferi. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.