EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dezastrul de la Bran, unde biletul e dublu fata de Castelul lui Monte Cristo. Dan Negru: "Minti si trotuare inguste"

publicat 2024-04-07 09:00:15 (Click)
Dezastrul de la Bran, unde biletul e dublu fata de Castelul lui Monte Cristo. Dan Negru: Minti si trotuare inguste Castelul Bran este una dinre cele mai promovate atractii turistice din Romania si aici ajung anual zeci de mii de turisti straini atrasi ca un magnet de povestea Contelui Dracula ...continuare.

Masina lui Dan Ilie Morega, implicata intr-un nou accident | Fostul prefect de Gorj: "Voi candida la prezidentiale"

publicat 2024-04-07 09:00:11 (Antena3)
Masina lui Dan Ilie Morega, implicata intr-un nou accident | Fostul prefect de Gorj: Voi candida la prezidentiale Masina politicianului Dan Ilie Morega a fost implicata intr-un accident. De data aceasta, insa, fostul prefect nu se mai afla la volan. Autoturismul lui Morega aflat in arest la domiciliu a fost lovit in timp ce se afla in parcare. ...continuare.

Prognoza meteo duminica, 7 aprilie: Vreme calda si insorita cu temperaturi record pentru aceasta perioada

publicat 2024-04-07 09:00:04 (Adevarul)
Prognoza meteo duminica, 7 aprilie: Vreme calda si insorita cu temperaturi record pentru aceasta perioada Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru duminica, 7 aprilie si se anunta o vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile vor depasi cu mult media multianuala in multe regiuni ale tarii. ...continuare.

Elon Musk anunta lansarea Robotaxi

publicat 2024-04-07 08:45:27 (Puterea)
Elon Musk anunta lansarea Robotaxi Elon Musk a anuntat intr-o postare social-media ca, la inceputul lunii august, vrea sa lanseze un nou proiect: Robotaxi. Masinile folosite in acest proiect ar trebui sa se conduca autonom si, astfel, sa depaseasca sistemele actuale de asistenta la conducere ale Tesla. Cu toate acestea, nu este clar daca sistemul va continua sa se bazeze […]The post Elon Musk anunta lansarea Robotaxi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cele 66 de tari interzise pentru turisti: Statele care au intrat si cele care au iesit de pe Lista neagra

publicat 2024-04-07 08:45:25 (Puterea)
Cele 66 de tari interzise pentru turisti: Statele care au intrat si cele care au iesit de pe Lista neagra Lumea calatoriilor este in continua schimbare, iar in ultimii ani, pe masura ce conflictelor si amenintarilor de securitate s-au intensificat, tot mai multe destinatii turistice au devenit inaccesibile sau periculoase. Potrivit Biroului pentru Afaceri Externe, Commonwealth si Dezvoltare (FCDO), tarile considerate nesigure pentru calatorie sunt acum 66 in total, incluzand atat tari complet interzise, cat […]The post Cele 66 de tari interzise pentru turisti: Statele care au intrat si cele... ...continuare.

Razie de amploare in Capitala. 12 persoane au ramas fara permis si doua au fost prinse drogate la volan

publicat 2024-04-07 08:45:23 (ProTV)
Razie de amploare in Capitala. 12 persoane au ramas fara permis si doua au fost prinse drogate la volan Au fost controale de amploare sâmbata noapte pe strazile din Bucuresti.   ...continuare.

S-au implinit 50 de ani de la aparitia melodiei "Waterloo" a trupei ABBA. Ce a aparut intr-o statie de metrou din Londra

publicat 2024-04-07 08:45:22 (ProTV)
S-au implinit 50 de ani de la aparitia melodiei Waterloo a trupei ABBA. Ce a aparut intr-o statie de metrou din Londra S-au împlinit 50 de ani de la aparitia cunoscutei melodii „Waterloo” a trupei ABBA. Ocazie cu care piesa a rasunat la Londra, într-o statie care poarta numele hitului.   ...continuare.

Maimutele fac leega intr-un oras din Thailanda. Oamenii sunt ingroziti de agresivitatea primatelor. "Ataca oamenii"

publicat 2024-04-07 08:45:19 (ProTV)
Maimutele fac leega intr-un oras din Thailanda. Oamenii sunt ingroziti de agresivitatea primatelor. Ataca oamenii Maimutele fac legea într-un oras din sudul Thailandei. Zeci de ani au fost tolerate, fiind un simbol al culturii locale, dar, în ultima vreme, au devenit atât de agresive încât îi sperie pe turisti, dar si pe localnici.   ...continuare.

Olaf Scholz considera ca este nevoie de o reforma a Uniunii Europene inainte de o noua extindere

publicat 2024-04-07 08:45:18 (Mediafax)
Olaf Scholz considera ca este nevoie de o reforma a Uniunii Europene inainte de o noua extindere "Consolidarea Europei ca actor geopolitic inseamna, de asemenea, o mai buna utilizare a unuia dintre cele mai puternice instrumente ale politicii noastre externe - politica noastra de extindere", a declarat Olaf Scholz in cadrul unei reuniuni a Partidului Socialistilor Europeni, care a avut loc sambata la Bucuresti, relateaza Bloomberg. ...continuare.

Alerta meteo imediata. Cod Galben in mai multe judete. Iata lista localitatilor afectate de ceata

publicat 2024-04-07 08:45:15 (Jurnalul-National)
Alerta meteo imediata. Cod Galben in mai multe judete. Iata lista localitatilor afectate de ceata Administratia Nationala de Meteorologie avertizeaza ca este ceata in numeroase localitati din Moldova, Ardeal si Doborogea. Specialistii spun ca este ceata care determina scaderea vizibilitatii sub 200 m, izolat sub 50 m. Ei au emis avertizari cod galben valabile duminica dimineata. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.