EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ionut Radu se iubeste cu o bomba-sexy » Imaginile hot cu care partenera portarului a "aruncat" internetul in aer

publicat 2024-04-07 12:30:17 (Gazeta-Sporturilor)
Ionut Radu se iubeste cu o bomba-sexy » Imaginile hot cu care partenera portarului a aruncat internetul in aer Ionut Radu (26 de ani) se poate lauda ca este fericit, chiar daca nu traverseaza deloc o perioada buna in cariera sa de fotbalist. Portarul Romaniei are o relatie cu frumoasa Francesca Cuccuru (20 de ani), pe care a cunoscut-o prin intermediul retelelor sociale. Ionut a dezvaluit ca s-a mutat deja impreuna cu Francesca.Ionut Radu, fericit in dragoste alaturi de Francesca Cuccuru+1 FOTO"Ne-am cunoscut pe retelele sociale si ne-am mutat imediat impreuna. ... ...continuare.

Nancy Pelosi si alti 39 de parlamentari democrati ii cer lui Biden sa nu mai trimita arme Israelului

publicat 2024-04-07 12:30:10 (Bursa)
Fosta presedinta a Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi, o aliata apropiata a presedintelui Joe Biden, si alti 39 de legislatori democrati au semnat o scrisoare prin care ii cer liderului de la Casa Alba sa suspende transferul de arme catre Israel. ...continuare.

Incendiu puternic la un saivan, in Ostrov, judetul Constanta. Au ars 200 de oi, sute de baloti de paie si trei tone de cereale

publicat 2024-04-07 12:30:09 (Antena3)
Incendiu puternic la un saivan, in Ostrov, judetul Constanta. Au ars 200 de oi, sute de baloti de paie si trei tone de cereale Un incendiu puternic a izbucnit la un saivan de oi din Ostrov, judetul Constanta. Pompierii s-au luptat ore intregi cu flacarile. In urma dezastrului, sute de animale si-au pierdut viata. ...continuare.

Klaus Iohannis, mesaj de ziua NATO: "Vom continua sa intarim NATO, astfel incat sa ramana cea mai solida alianta politico-militara din istorie"

publicat 2024-04-07 12:30:08 (Antena3)
Klaus Iohannis, mesaj de ziua NATO: Vom continua sa intarim NATO, astfel incat sa ramana cea mai solida alianta politico-militara din istorie Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica un mesaj cu prilejul Zilei NATO in Romania si al aniversarii a 75 de ani de la infiintarea NATO. ...continuare.

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in judetul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

publicat 2024-04-07 12:30:03 (Adevarul)
Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in judetul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale diminetii de duminica, in localitatea Dragoesti, judetul Valcea. Doi tineri si-au pierdut viata, iar o minora se lupta pentru supravietuire, la spital. ...continuare.

Un obuz rusesc a lovit o casa dintr-un sat ucrainen. Trei oameni au murit

publicat 2024-04-07 12:15:22 (Mediafax)
Un obuz rusesc a lovit o casa dintr-un sat ucrainen. Trei oameni au murit Atacul a vizat satul Guliaipole din sud-estul Ucrainei, a declarat guvernatorul local, potrivit Reuters. ...continuare.

Noua Zeelanda modifica regulile privind acordarea de vize din cauza cresterii numarului de migranti

publicat 2024-04-07 12:15:20 (Mediafax)
Noua Zeelanda modifica regulile privind acordarea de vize din cauza cresterii numarului de migranti Cifrele privind migratia s-au apropiat de record anul trecut, iar autoritatile au declarat despre crestere ca este "nesustenabila". ...continuare.

Alerta de incendii in Grecia. In doar 12 ore au izbucnit 71 de focare din cauza vantului puternic. Zonele afectate

publicat 2024-04-07 12:15:18 (Libertatea)
Alerta de incendii in Grecia. In doar 12 ore au izbucnit 71 de focare din cauza vantului puternic. Zonele afectate Autoritatile din Grecia au ridicat alerta de incendii forestiere la „nivelul 4, risc crescut”, duminica, in unele regiuni, dupa ce mai multe focare au izbucnit cu o zi inainte, a anuntat guvernului elen, conform AFP, citata de Agerpres. Sambata, „71 de incendii in regiuni agricole si forestiere din toata tara au izbucnit in 12 ore, […] ...continuare.

"Procesul" dupa Franz Kafka, regia Botond Nagy, premiera sectiei germane la TNRS

publicat 2024-04-07 12:15:18 (Jurnalul-National)
Procesul dupa Franz Kafka, regia Botond Nagy, premiera sectiei germane la TNRS Teatrul National "Radu Stanca" Sibiu (TNRS) prezinta in luna mai premiera spectacolului "Procesul" dupa Franz Kafka in regia lui Botond Nagy. Avanpremiera este programata in 24 mai, iar premiera in 25 mai, ora 19:00, la Fabrica de Cultura. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.