EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Filmul de pe Netflix care spulbera audienta. Este o adevarata capodopera si a rupt topurile

publicat 2024-04-07 13:15:19 (Click)
Filmul de pe Netflix care spulbera audienta. Este o adevarata capodopera si a rupt topurile Filmul de pe Netflix care spulbera audienta ...continuare.

Ciuca: 'Apartenenta la NATO ne-a adus stabilitatea necesara dezvoltarii economiei'

publicat 2024-04-07 13:15:12 (Bursa)
Romania a evoluat in cadrul NATO devenind un pilon de securitate pe Flancul estic, iar apartenenta la Alianta Nord-Atlantica a adus stabilitatea necesara dezvoltarii economiei si ii garanteaza apartenenta la lumea libera, a afirmat, duminica, presedintele Senatului, Nicolae Ciuca. ...continuare.

Volodimir Zelenski cere parlamentului sa nu mai amane aprobarea legii mobilizarii

publicat 2024-04-07 13:15:12 (Bursa)
Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut sambata Radei Supreme (Parlamentul) Ucrainei sa lase deoparte 'populismul' si sa aprobe noua lege a mobilizarii dupa patru luni de dezbateri, corectand o 'mare greseala' care a jucat in favoarea 'propagandei ruse'. ...continuare.

Ciolacu: 'In cei 20 de ani de la aderarea la NATO, Romania si-a consolidat profilul de aliat responsabil'

publicat 2024-04-07 13:15:10 (Bursa)
Romania si-a consolidat in cei 20 de ani de la aderarea la NATO profilul de aliat 'responsabil', implicat activ in promovarea valorilor si principiilor democratice, a securitatii si stabilitatii in spatiul euroatlantic si in afara sa, a transmis, duminica, premierul Marcel Ciolacu, cu prilejul marcarii Zilei NATO in Romania. ...continuare.

"No comment". Momentul in care un sofer circula pe contrasens, pe Autostrada A7, in zona podului Braila-Tulcea

publicat 2024-04-07 13:15:07 (Antena3)
No comment. Momentul in care un sofer circula pe contrasens, pe Autostrada A7, in zona podului Braila-Tulcea Moment de panica pe Autostrada A7! Un sofer a fost filmat conducand pe contrasens. ...continuare.

Romania, campioana la scumpiri in Uniunea Europeana. Pretul produselor din carne a explodat

publicat 2024-04-07 13:00:14 (Antena3)
Romania, campioana la scumpiri in Uniunea Europeana. Pretul produselor din carne a explodat Romania este din nou in topul european al scumpirilor! Tara noastra si Bulgaria inregistreaza cele mai mari cresteri de preturi la carne. ...continuare.

Fara nici o cale de iesire dintr-un razboi care se inrautateste, optiunile lui Zelenski arata rau, scrie Washington Post

publicat 2024-04-07 13:00:05 (Adevarul)
Fara nici o cale de iesire dintr-un razboi care se inrautateste, optiunile lui Zelenski arata rau, scrie Washington Post Cea mai dificila parte ar putea fi gestionarea asteptarilor din propria tara, sustin diplomatii si analistii. ...continuare.

Fetita Andreei Tonciu ii seamana leit. "Ii place mult sa se machieze, sa-si puna unghii false"

publicat 2024-04-07 13:00:04 (Adevarul)
Fetita Andreei Tonciu ii seamana leit. Ii place mult sa se machieze, sa-si puna unghii false Copiii vedetelor ajung, de multe ori, sa le calce pe urme parintilor, iar un exemplu recent din lumea mondena autohtona este fetita Andreei Tonciu. La doar 8 ani, micuta Rebecca, are deja o personalitate puternica si isi doreste sa straluceasca in lumina reflectoarelor. ...continuare.

Adrian Mutu, in fata revenirii la Rapid: "Chiar astazi am fost la baza. Acolo ma simt ca acasa"

publicat 2024-04-07 12:45:05 (Adevarul)
Adrian Mutu, in fata revenirii la Rapid: Chiar astazi am fost la baza. Acolo ma simt ca acasa Antrenorul s-a despartit de giulesteni chiar inainte de startul sezonului. ...continuare.

La ce se uita de fapt musafirii cand vor sa stie cat de curata este casa gazdelor. "Asa ne-am despartit eu si fosta logodnica dupa ce i-am vizitat parintii"

publicat 2024-04-07 12:45:02 (Adevarul)
La ce se uita de fapt musafirii cand vor sa stie cat de curata este casa gazdelor. Asa ne-am despartit eu si fosta logodnica dupa ce i-am vizitat parintii Cum evalueaza oaspetii locuintele pe care le viziteaza? Unii isi fac, probabil, prima impresie in functie de cum arata ferestrele, podelele si covoarele, in timp ce altii se uita la cat de ordonata este gazda. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.