EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce spune Cove despre conflictul cu Ioana Ginghina. "A avut niste nemultumiri pe care si le-a exprimat public"

publicat 2024-04-07 16:30:25 (Libertatea)
Ce spune Cove despre conflictul cu Ioana Ginghina. A avut niste nemultumiri pe care si le-a exprimat public Gabriel Coveseanu este directorul Teatrului Ion Creanga, iar de cand are aceasta functie, atributiile s-au schimbat. Actorul a vorbit despre viata de director de teatru dar si despre conflictul cu Ioana Ginghina. „Aparent, e ceva foarte simplu, asa... Lumea crede ca a fi director de teatru, hai sa vorbim doar de aceasta ramura, e ceva […] ...continuare.

Tragedie la Brasov. O adolescenta a cazut de la etajul 8 si a murit

publicat 2024-04-07 16:30:23 (Jurnalul-National)
Tragedie la Brasov. O adolescenta a cazut de la etajul 8 si a murit O adolescenta de 15 ani a cazut, in noaptea de sambata spre duminica, de la etajul 8 al unui bloc din Brasov si a murit. Politistii spun ca adolescenta s-ar fi aruncat. ...continuare.

Boloni, tot mai rau la Metz » 17 infrangeri, locul 17. Risca sa nu termine sezonul pe banca!

publicat 2024-04-07 16:30:13 (Gazeta-Sporturilor)
Boloni, tot mai rau la Metz » 17 infrangeri, locul 17. Risca sa nu termine sezonul pe banca! Ladislau Boloni, 71 de ani, nu poate rupe panza de paianjen a zonei retrogradarii in Ligue 1, pierzand inca un meci cu Metz, 3-4 duminica pe terenul lui Brest. Al 3-lea esec consecutiv, al 17-lea in acest campionat. Ramane prins in zona rosie. Pentru Ladislau Boloni, e si mai rau la Metz de la o saptamana la alta. Antrenorul care a promovat echipa lorena in Ligue 1 la prima incercare in sezonul trecut e acum prins intr-o situatie aproape fara iesire. ... ...continuare.

Ce cadou special i-a oferit Ronald Gavril lui Bebeto si ce declaratii superbe a facut despre iubita sa, Anamaria Prodan

publicat 2024-04-07 16:30:06 (Antena-1)
Ce cadou special i-a oferit Ronald Gavril lui Bebeto si ce declaratii superbe a facut despre iubita sa, Anamaria Prodan Ronald Gavril a bifat prima sa aparitie in emisiunea Prodanca. Punct si de la capat. Anamaria Prodan si fiul ei au primit lectii de box de la sportiv, in sala lui Floyd Mayweather. ...continuare.

Alimentele miraculoase care iti omoara foamea si te ajuta sa slabesti. Imita efectele medicamentelor

publicat 2024-04-07 16:30:03 (Adevarul)
Alimentele miraculoase care iti omoara foamea si te ajuta sa slabesti. Imita efectele medicamentelor Medicamentele concepute pentru a trata diabetul, cum ar fi Ozempic si Wegovy au inceput sa fie folosite ca metoda de slabit tot mai populara. ...continuare.

Proiectie speciala in memoriam CHRISTO JIVKOV la Timisoara LA SOLUZIONE MIGLIORE / E MAI BINE ASA

publicat 2024-04-07 16:15:24 (Jurnalul-National)
Proiectie speciala in memoriam CHRISTO JIVKOV la Timisoara  LA SOLUZIONE MIGLIORE / E MAI BINE ASA In amintirea actorului Christo Jivkov (1972-2023), cunoscut mai ales pentru rolul Apostolului Ioan din filmul The Passion of the Christ (regizat de Mel Gibson), va invitam sa va alaturati proiectiei speciale a peliculei LA SOLUZIONE MIGLIORE, filmata in Timisoara si in Italia in anul 2009. Proiectia va fi urmata de o discutie cu actorul Ovidiu Mihaita (Teatrul Aualeu) si o parte din echipa filmului. ...continuare.

SOC! Cu cine s-a inteles Dorin Rotariu dupa despartirea de FCSB

publicat 2024-04-07 16:15:16 (Gazeta-Sporturilor)
SOC! Cu cine s-a inteles Dorin Rotariu dupa despartirea de FCSB Dorin Rotariu (28 de ani), fostul jucator al FCSB-ului, s-a inteles cu Poli Timisoara, formatie din Liga 3.Liber de contract dupa despartirea de vicecampioana Romaniei, Rotariu nu si-a gasit un angajament in Superliga si a ales sa revina la clubul care l-a format.Dorin Rotariu, acord cu Poli TimisoaraPoli Timisoara a remizat sambata pe terenul celor de la FC Bihor, scor 0-0, in etapa #2 din play-off-ul Ligii 3. ... ...continuare.

Horoscop luni, 8 aprilie. Gemenii, pusi in fata unei situatii neplacute, oportunitati pentru Pesti

publicat 2024-04-07 16:15:08 (Click)
Horoscop luni, 8 aprilie. Gemenii, pusi in fata unei situatii neplacute, oportunitati pentru Pesti Horoscop luni, 8 aprilie. Descopera ce iti rezerva astrele la inceput de saptamana. Cele 12 zodii ale horoscopului simt intens Eclipsa de luna din aceasta zi. Iata predictiile pentru prima zi a saptamanii. ...continuare.

Extrema dreapta franceza spune ca va interzice valul islamic pe strada daca va castiga alegerile prezidentiale din 2027

publicat 2024-04-07 16:15:07 (Bursa)
Partidul de extrema dreapta Adunarea Nationala (RN) din Franta va interzice valul islamic in spatiile publice daca va castiga alegerile prezidentiale din 2027, a declarat duminica deputatul Jean-Philippe Tanguy, membru al conducerii formatiunii si colaborator apropiat a liderei partidului, Marine Le Pen. ...continuare.

Sofer filmat pe contrasens pe drumul de legatura cu podul suspendat peste Dunare. Politia, pe urmele lui VIDEO

publicat 2024-04-07 16:15:03 (Adevarul)
Sofer filmat pe contrasens pe drumul de legatura cu podul suspendat peste Dunare. Politia, pe urmele lui VIDEO Un sofer de 64 de ani, din Galati, a fost filmat cum circula pe contrasens pe drumul de legatura cu podul suspendat peste Dunare. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.