EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dansatorii la bara isi doresc sa participe la Jocurile Olimpice

publicat 2024-04-07 16:45:18 (Mediafax)
Dansatorii la bara isi doresc sa participe la Jocurile Olimpice Practicat initial in esenta la cabarete si in cluburi de striptease, dansul la bara a primit statutul de sport, avand ca specific miscari solicitante din punct de vedere fizic. Jade Split si Marion Amber, sunt exercitii denumite dupa stripteuze celebre. ...continuare.

Ziua Sanatatii. Alexandru Rafila: "Indemn pe fiecare sa-si asume un rol activ in ingrijirea propriei sanatati"

publicat 2024-04-07 16:45:11 (Jurnalul-National)
Ziua Sanatatii. Alexandru Rafila: "Indemn pe fiecare sa-si asume un rol activ in ingrijirea propriei sanatati"  Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, le-a recomandat romanilor sa adopte un stil de viata echilibrat. ...continuare.

USR: PSD si PNL se pregatesc sa renunte la masura confiscarii vehiculelor care transporta ilegal lemne

publicat 2024-04-07 16:45:06 (Bursa)
Uniunea Salvati Romania a acuzat duminica PSD si PNL ca se pregatesc sa renunte la masura confiscarii vehiculelor care transporta ilegal lemne prin modificarile pregatite in Parlament la noul Cod silvic. ...continuare.

Klaus Iohannis a oferit Ordinul "Meritul Sanitar" in grad de Comandor, Spitalului "Grigore Alexandrescu"

publicat 2024-04-07 16:45:06 (Antena3)
Klaus Iohannis a oferit Ordinul Meritul Sanitar in grad de Comandor, Spitalului Grigore Alexandrescu Din 1950, in fiecare an, pe 7 aprilie, sarbatorim Ziua Mondiala a Sanatatii, pentru a marca infiintarea OMS si a atrage atentia asupra importantei sanatatii globale.  ...continuare.

O fata de 15 ani a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc din Brasov

publicat 2024-04-07 16:45:06 (Antena3)
O fata de 15 ani a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc din Brasov O fata de 15 ani a cazut, in noaptea de sambata spre duminica, de la etajul 8 al unui bloc din Brasov si a murit. ...continuare.

Zece alimente pe care nu te-ai gandit sa le congelezi, dar cu siguranta ar trebui sa o faci. Ouale si smantana, pe lista

publicat 2024-04-07 16:45:04 (Adevarul)
Zece alimente pe care nu te-ai gandit sa le congelezi, dar cu siguranta ar trebui sa o faci. Ouale si smantana, pe lista Nu toate alimentele se preteaza a fi congelate. Unele isi schimba in mod nefericit textura si sunt numai bune de aruncat la gunoi. La polul opus, dintre alimentele pentru care multa lume respinge din start ideea de a le ingheta, exista cateva care se pastreaza foarte bine in congelator. ...continuare.

Micul stat NATO care a gasit posibilitatea de a inarma masiv Ucraina, cu un milion de obuze si rachete Grad

publicat 2024-04-07 16:30:41 (ProTV)
Micul stat NATO care a gasit posibilitatea de a inarma masiv Ucraina, cu un milion de obuze si rachete Grad Un stat NATO care se învecineaza cu Rusia a gasit posibilitatea de a achizitiona un alt lot de munitie pentru armata ucraineana în valoare de câteva miliarde de euro. Furnizorii sunt din tari non-europene. ...continuare.

USR sustine ca PSD si PNL se pregatesc sa renunte la masura confiscarii vehiculelor care transporta ilegal lemne

publicat 2024-04-07 16:30:36 (ProTV)
USR sustine ca PSD si PNL se pregatesc sa renunte la masura confiscarii vehiculelor care transporta ilegal lemne Uniunea Salvati România a acuzat duminica PSD si PNL ca se pregatesc sa renunte la masura confiscarii vehiculelor care transporta ilegal lemne prin modificarile pregatite în Parlament la noul Cod silvic. ...continuare.

Serghei Lavrov merge intr-o vizita oficiala de doua zile in China. Ce „subiecte fierbinti” are pe agenda discutiilor cu Beijingul

publicat 2024-04-07 16:30:25 (Libertatea)
Serghei Lavrov merge intr-o vizita oficiala de doua zile in China. Ce „subiecte fierbinti” are pe agenda discutiilor cu Beijingul Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, va efectua luni si marti o vizita oficiala in China, principalul partener diplomatic si economic al Moscovei, a anuntat ministerul rus de Externe, intr-un comunicat de presa difuzat duminica, 7 aprilie, relateaza AFP, potrivit Agerpres. „Pe 8 si 9 aprilie, ministrul Afacerilor Externe al Federatiei Ruse, Serghei Lavrov, va efectua […] ...continuare.

Radu Stefan a purtat un hanorac cu insemne naziste la derby-ul AS Roma – Lazio

publicat 2024-04-07 16:30:25 (Libertatea)
Radu Stefan a purtat un hanorac cu insemne naziste la derby-ul AS Roma – Lazio Fost jucator la Lazio, Radu Stefan a imbracat la derby-ul Capitalei Italiei de sambata o haina cu doua S-uri in scriptul tipic nazist plasate pe maneca inaintea scrisului „Lazio”, dupa ce, cu 12 ani in urma, a facut un salut roman catre galerie, dupa o victorie cu Lazio, relateaza publicatia italiana La Gazzetta dello Sport, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.