EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Business Magazin. Cine este James Bullough Lansing, cel care a infiintat JBL, unul dintre cele mai mari branduri de echipamente audio din lume

publicat 2024-04-07 21:15:38 (Ziarul-Financiar)
Business Magazin. Cine este James Bullough Lansing, cel care a infiintat JBL, unul dintre cele mai mari branduri de echipamente audio din lume Autor: Andra Stroe Spre deosebire de alti copii, fascinati de jucariile specifice varstei, James Bullough Lansing se distra fabricand diverse componente care luau forma unor echipamente radio. Dupa ce a devenit un inginer stralucit, a dus aceasta pasiune mai departe si a fondat propria companie, JBL, astazi unul dintre cele mai mari branduri de echipamente audio din lume. ...continuare.

Criza dintre Mexic si Ecuador se adanceste, dupa „asaltul” asupra ambasadei din Quito: Diplomatii mexicani se intorc acasa cu un zbor comercial

publicat 2024-04-07 21:15:24 (Libertatea)
Criza dintre Mexic si Ecuador se adanceste, dupa „asaltul” asupra ambasadei din Quito: Diplomatii mexicani se intorc acasa cu un zbor comercial Personalul diplomatic mexican de la Quito a parasit duminica, 7 aprilie, Ecuadorul, la doua zile dupa raidul politei locale in incinta ambasadei Mexicului, care a provocat condamnari internationale si ruperea relatiilor diplomatice dintre cele doua state, informeaza AFP, potrivit Agerpres. „Personalul nostru diplomatic lasa totul in urma sa in Ecuador si revine acasa cu capul […] ...continuare.

Doi politisti din Alba au fost raniti in urma unei explozii produse intr-un poligon militar. Incidentul, catalogat drept accident de munca

publicat 2024-04-07 21:15:22 (Libertatea)
Doi politisti din Alba au fost raniti in urma unei explozii produse intr-un poligon militar. Incidentul, catalogat drept accident de munca Incidentul a avut loc vineri, 5 aprilie, la poligonul militar din Alba Iulia, in momentul in care cei doi politisti demontau munitiile devenite inutilizabile dupa trageri. Raniti, politistii au fost transportati la spital, a informat, duminica, Inspectoratul de Politie Judetean Alba, citat de Ziarul Unirea si News.ro. „La data de 5 aprilie 2024, in jurul […] ...continuare.

"Regele nu moare", un album foto dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc si Mariana Mihut

publicat 2024-04-07 21:15:14 (Jurnalul-National)
Regele nu moare, un album foto dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc si Mariana Mihut Albumul foto "Regele nu moare", dedicat actorilor Victor Rebengiuc si Mariana Mihut, va fi lansat oficial in curand. Realizat de Florin Ghioca, fotograful oficial al Teatrului National din Bucuresti, albumul ofera o perspectiva unica asupra emotiei si talentului exceptional al actorilor din spectacolul "Regele moare", de Eugen Ionesco, regizat de Andrei si Andreea Grosu. ...continuare.

Novak Djokovic are intalnire cu istoria la Monte-Carlo

publicat 2024-04-07 21:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
Novak Djokovic are intalnire cu istoria la Monte-Carlo Liderul mondial in tenisul masculin revine in circuit cu ocazia turneului ATP Masters 1000 de la Monte-Carlo, competitie unde Novak Djokovic are ocazia sa scrie o noua fila din istoria sportului in care a cunoscut consacrarea.Pe Betano, la turneul de la Monte-Carlo, se poate castiga in avans gratie promotiei extrem de indragite "Decisiv din Primul Set". ... ...continuare.

iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Teodora Strezea vine cu ordinea si disciplina. Catalin Bordea: "A fost foarte rigid, la obiect"

publicat 2024-04-07 21:15:04 (Antena-1)
iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Teodora Strezea vine cu ordinea si disciplina. Catalin Bordea: A fost foarte rigid, la obiect Teodora Strezea are 21 de ani si este politista. A venit la iUmor, deoarece considera ca: "Tot timpul am fost bufonul locului". Marian Godina i-a dat curaj sa se expuna in fata publicului. ...continuare.

Bucharest International Film Festival (BIFF) aniverseaza editia XX

publicat 2024-04-07 21:15:03 (Adevarul)
Bucharest International Film Festival (BIFF) aniverseaza editia  XX In acest an, festivalul va avea loc in perioada 19-29 septembrie si va dura zece zile. ...continuare.

Turist olandez in Bucuresti: "Tocmai ce am iesit din hotel si sunt socat" VIDEO

publicat 2024-04-07 21:15:02 (Adevarul)
Turist olandez in Bucuresti: Tocmai ce am iesit din hotel si sunt socat VIDEO Un turist olandez care se afla in Bucuresti in aceasta perioada a relatat in mediul online surpriza de care a avut parte chiar cand a iesit din hotelul in care este cazat, in centrul Capitalei. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.