EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O fata de 15 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc din Brasov

publicat 2024-04-07 21:30:54 (ProTV)
O fata de 15 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc din Brasov O adolescenta de 15 ani a murit, duminica, dupa ce a cazut de la etajul al optulea al unui bloc de locuinte din municipiul Brasov. ...continuare.

Romania a invins Grecia in ultimul meci al preliminariilor de calificare la Campionatul European

publicat 2024-04-07 21:30:43 (Mediafax)
Romania a invins Grecia in ultimul meci al preliminariilor de calificare la Campionatul European Castigatoare a grupei, inca dinainte de acest meci, Romania a abordat putin mai relaxata prima parte a meciului, pauza consemnand un rezultat de egalitate putin scontat. ...continuare.

Handbal feminin. Romania a invins Grecia si s-a calificat la Campionatul European

publicat 2024-04-07 21:30:30 (Jurnalul-National)
Handbal feminin. Romania a invins Grecia si s-a calificat la Campionatul European Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a castigat ultimul meci al Grupei 1 din preliminariile de calificare la Campionatul European. ...continuare.

Horoscop 8-14 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Berbecii sunt protejati de persoane cu autoritate. Balantele trebuie sa accepte schimbarea

publicat 2024-04-07 21:30:30 (Jurnalul-National)
Horoscop 8-14 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Berbecii sunt protejati de persoane cu autoritate. Balantele trebuie sa accepte schimbarea Taurii demareaza actiuni noi care vor fi apreciate si de sefi si de colegi, Leii ies din cotidian si vor intalni persoane importante care ii vor ajuta, iar Balantele vor experimenta sfarsitul unei situatii stresante, dar cu conditia sa accepte schimbarea in profunzime, nu numai superficial. ...continuare.

Daniel Niculae iese cu un ultimatum: "Nu are ce cauta la Rapid! Voi decide cine va continua cu noi"

publicat 2024-04-07 21:30:17 (Gazeta-Sporturilor)
Daniel Niculae iese cu un ultimatum: Nu are ce cauta la Rapid! Voi decide cine va continua cu noi Daniel Niculae (41 de ani), presedintele lui Rapid, a transmis un avertisment pentru jucatori si staff-ul tehnic dupa inceputul de cosmar in play-off, 3 infrangeri la rand, in urma carora giulestenii sunt ca iesiti din lupta la titlu.Giulestiul fierbea dupa ultima etapa din sezonul regulat, in care Rapid a zdrobit-o pe FCSB, 4-0. ... ...continuare.

Oltenii si-au bagat-o singuri in poarta! Doua gafe uriase la fazele lui Florinel Coman

publicat 2024-04-07 21:30:15 (Gazeta-Sporturilor)
Oltenii si-au bagat-o singuri in poarta! Doua gafe uriase la fazele lui Florinel Coman Jucatorii Universitatii Craiova au avut o prima repriza de cosmar pe Arena Nationala, in derby-ul cu FCSB. In minutul 29, Florinel Coman a deschis scorul, din lovitura libera. Cu ajutorul portarului Laurentiu Popescu. Iar dupa 3 minute a centrat decisiv la autogolul Stefan Vladoiu. https://waoahttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/live-fcsb-universitatea-craiova-737281.htmlsitatea-craiova-737281. ... ...continuare.

Doi politisti au fost raniti in urma unei explozii produse in timpul demontarii unor cartuse, in Alba

publicat 2024-04-07 21:30:06 (Antena3)
Doi politisti au fost raniti in urma unei explozii produse in timpul demontarii unor cartuse, in Alba Doi politisti din Alba au fost raniti in Poligonul militar din Alba Iulia in urma unei explozii produse in timpul delaborarii unor cartuse. ...continuare.

Business Magazin. Harry Meintassis, partener al companiei de consultanta Meintassis partners: Cum pot muzica si artele creative sa ne inspire sa devenim lideri mai buni

publicat 2024-04-07 21:15:38 (Ziarul-Financiar)
Business Magazin. Harry Meintassis, partener al companiei de consultanta Meintassis partners: Cum pot muzica si artele creative sa ne inspire sa devenim lideri mai buni Autor: Business Magazin Intr-o lume in continua schimbare, avem nevoie de noi paradigme zilnic. Modalitati creative noi de a gandi la ce inseamna sa traim si sa conducem. Liderii pasesc pe o sarma subtire - trebuie sa gestioneze prezentul si sa construiasca viitorul. Liderii extraordinari amplifica emotia, semnificatia, libertatea si mandria. Ei vin cu o scanteie energetica, cu idei creative, viziuni nebune pentru a inspira oamenii sa incerce imposibilul. Sunt curajosi si sensibili, hotarati... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.