EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Analiza de luni. Stam pe loc la inovare: Romania este pe ultimul loc in tabloul european al inovarii. Care este clasamentul inovarii

publicat 2024-04-08 00:45:40 (Ziarul-Financiar)
Analiza de luni. Stam pe loc la inovare: Romania este pe ultimul loc in tabloul european al inovarii. Care este clasamentul inovarii Daniel Rosner, cofondator, Innovation Labs: Avem oameni buni, talentati, dar cand ai bugete mici nu poti sa compensezi doar prin inteligenta. Noi suntem la 0,2% buget alocat de stat in R&D comparativ cu tarile europene, care ajung la 2%. Solutia ar fi ca statul sa decida ca e o oportunitate pentru Romania, sa isi doreasca sa nu mai fim ultimii in aceste topuri si sa ajungem cu investitiile in R&D la 2%, iar pe partea de educatie sa ajungem sa investim cei 6% cat este alocat. European... ...continuare.

One United Properties vrea ca pana in 2030 sa ajunga la un portofoliu format din 11.000 de apartamente finalizate, birouri pentru aproape 28.000 de corporatisti si trei hoteluri functionale

publicat 2024-04-08 00:45:40 (Ziarul-Financiar)
One United Properties vrea ca pana in 2030 sa ajunga la un portofoliu format din 11.000 de apartamente finalizate, birouri pentru aproape 28.000 de corporatisti si trei hoteluri functionale Dezvoltatorul imobiliar One United Properties (simbol bursier ONE) a anuntat in cadrul evenimentului Capi­tal Markets Day din acest an, planul pentru 2030 care vizeaza expan­siunea companiei pe trei domenii cheie - rezidential, office si retail si ospitalitate. ...continuare.

Andrei Pitis a obtinut 2 mil. dolari - "combustibil" pentru a accelera dezvoltarea Genezio, un start-up care dezvolta solutii pentru o lume in care oricine va programa cu ajutorul AI

publicat 2024-04-08 00:45:40 (Ziarul-Financiar)
Andrei Pitis a obtinut 2 mil. dolari - combustibil pentru a accelera dezvoltarea Genezio, un start-up care dezvolta solutii pentru o lume in care oricine va programa cu ajutorul AI Echipa de fondatori a Genezio (de la stanga la dreapta, in primul rand, asezati pe scaune): Bogdan Ripa, Bogdan Vlad, Paula Cionca si Andrei Pitis. Genezio a fost evaluat la 10 mil. dolari, postmoney. ...continuare.

Campanie ZF "Scoala intr-un singur schimb in Bucuresti". Un elev de clasa a opta care are ore de 40 de minute pierde intr-un an scolar 48 de ore de curs la romana si matematica, materii de evaluare nationala. "Acest program scurtat este un factor care defavorizeaza rezultatele scolare"

publicat 2024-04-08 00:45:40 (Ziarul-Financiar)
Campanie ZF Scoala intr-un singur schimb in Bucuresti. Un elev de clasa a opta care are ore de 40 de minute pierde intr-un an scolar 48 de ore de curs la romana si matematica, materii de evaluare nationala. Acest program scurtat este un factor care defavorizeaza rezultatele scolare Autor: Alexandra Matei Ora de 40 de minute si pauza de cinci minute sunt discriminatorii, sustine Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) intr-un raspuns transmis Ziarului Financiar In campania "Scoala intr-un singur schimb in Bucuresti", ZF a descoperit ca cel putin 25 de scoli si 15.000 de elevi din Bucuresti invata astazi intr-un program scolar cu ore mai scurte decat prevede legea. ...continuare.

Alex Slujitoru, Partener, Reff & Asociatii | Deloitte Legal: Verificarea persoanelor fizice, mult mai eficienta in contextul digitalizarii ANAF

publicat 2024-04-08 00:45:40 (Ziarul-Financiar)
Alex Slujitoru, Partener, Reff & Asociatii | Deloitte Legal: Verificarea persoanelor fizice, mult mai eficienta in contextul digitalizarii ANAF Autor: Alex Slujitoru, Partener, Reff & Asociatii | Deloitte Legal Stimularea conformarii voluntare reprezinta o prioritate pentru autoritatile fiscale din intreaga lume, inclusiv pentru cele din Romania, dar solutiile trebuie sa fie bazate pe sisteme informatice performante care sa ofere autoritatilor fiscale posibilitatea de a monitoriza comportamentul contribuabililor si de a actiona tintit, in cazurile de neconformare. Din acest considerent, si autoritatea fiscala din Romania - Agentia... ...continuare.

La vara vom putea circula pe autostrada de la Pitesti la Constanta. Aktor vrea sa termine lotul 3 din A0 in august. Pentru prima data Bucurestiul nu va mai fi o piedica in transporturi

publicat 2024-04-08 00:45:40 (Ziarul-Financiar)
La vara vom putea circula pe autostrada de la Pitesti la Constanta. Aktor vrea sa termine lotul 3 din A0 in august. Pentru prima data Bucurestiul nu va mai fi o piedica in transporturi Cosmarul de la Domnesti s-ar putea termina in august: grecii de la Aktor si turcii de la Alsim ar putea finaliza la vara loturile lipsa din A0 dintre A1 si A2. Peste 150.000 de masini ar putea disparea de la Domnesti, intre DN6 si A1, insa blocajul se poate muta la intrarea din A1 spre DNCB. ...continuare.

Gigi Becali s-a dezlantuit pe piata transferurilor: "Il vreau pe Otele! Imi place si Mitrita!" Anunt despre Rrahmani

publicat 2024-04-08 00:45:23 (Money.ro)
Gigi Becali s-a dezlantuit pe piata transferurilor: Il vreau pe Otele! Imi place si Mitrita! Anunt despre Rrahmani Gigi Becali s-a dezlantuit pe piata transferurilor. Dupa ce, initial, a spus ca a vorbit deja pentru transferurile lui Louis Munteanu si Denis Alibec, Becali a vorbit despre alte mutari stelare entru grupele Ligii Campionilor. Gigi Becali a anuntat ca il vrea pe Otele de la CFR Cluj. Patronul de la FCSB si l-ar dori […]Articolul Gigi Becali s-a dezlantuit pe piata transferurilor: "Il vreau pe Otele! Imi place si Mitrita!" Anunt despre Rrahmani apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Reteaua romaneasca de cantarit praful si-a dublat pretul: costa acum 100 de milioane Euro

publicat 2024-04-08 00:30:07 (Jurnalul-National)
Reteaua romaneasca de cantarit praful si-a dublat pretul: costa acum 100 de milioane Euro Aflata in procedura de infringement si riscand sanctiuni financiare consistente pentru ca nu monitorizeaza parametrii de calitate ai aerului, Guvernul vrea sa aloce inca 250 de milioane de lei pentru pentru dezvoltarea si optimizarea retelei nationale de monitorizare. In octombrie anul trecut a fost incheiat un contract-cadru (nr. 159/2023) in valoare de circa 256 milioane de lei, cu TVA inclus (circa 51 milioane de euro), pentru acest proiect. Contractul se intindea pe o perioada de 4 ani,... ...continuare.

Ce a scos in evidenta Elias Charalambous: "Asta a facut diferenta"

publicat 2024-04-08 00:15:12 (Gazeta-Sporturilor)
Ce a scos in evidenta Elias Charalambous: Asta a facut diferenta Elias Charalambous, antrenorul FCSB, a vorbit despre prestatia elevilor sai din derby-ul cu Universitatea Craiova, 2-0.Tehnicianul si-a felicitat jucatorii pentru prestatie si spune ca diferenta a facut-o atitudinea ros-albastrilor. Si e sigur ca titlul inca nu e jucat.Concluziile lui Elias Charalambous dupa FCSB - Universitatea Craiova 2-0"In primul rand, trebuie sa-i felicit pe jucatori, pentru atitudinea lor, in special din prima repriza. ... ...continuare.

"Ce nu a mers astazi?" » Ivaylo Petev, iritat la interviuri. De ce l-a schimbat repede pe Ivan

publicat 2024-04-08 00:15:12 (Gazeta-Sporturilor)
Ce nu a mers astazi? » Ivaylo Petev, iritat la interviuri. De ce l-a schimbat repede pe Ivan Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul Universitatii Craiova, a comentat infrangerea cu FCSB, 0-2 in etapa 3 a play-off-ului. "Ce nu a mers astazi? a fost intrebarea adresata bulgarului Ivaylo Petev, antrenorul Universitatii Craiova."Ce nu a mers astazi?" » Ivaylo Petev, iritat dupa FCSB - Universitatea CraiovaVizibil iritat, Petev a raspuns: "Ati urmarit meciul? Am facut doua greseli si le-am oferit sansa contraatacului. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.