EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cine va fi liderul politic al Moldovei noastre care trebuie sa fie in fruntea dezvoltarii infrastructurii si cresterii economice adusa de razboiul din Ucraina si care trebuie sa isi faca loc la masa puterii de la Bucuresti

publicat 2024-04-08 01:15:21 (Ziarul-Financiar)
Cine va fi liderul politic al Moldovei noastre care trebuie sa fie in fruntea dezvoltarii infrastructurii si cresterii economice adusa de razboiul din Ucraina si care trebuie sa isi faca loc la masa puterii de la Bucuresti Autor: Cristian Hostiuc Pentru ca a inceput campania electorala, toate partidele politice, toti liderii politici incep sa isi aduca aminte de Moldova, Moldova noastra, o foarte buna vaca de muls voturi si capital politic pentru oricine. De aici au voturi si cei de la PSD, si cei de la PNL, si cei de la USR, acum iau voturi si cei de la AUR. ...continuare.

Euroest Invest: Cu costul finantarilor, cand intram in Schengen?

publicat 2024-04-08 01:15:18 (Ziarul-Financiar)
Euroest Invest: Cu costul finantarilor, cand intram in Schengen? Autor: Dragos Dragoteanu Inainte de a intra marile companii internationale pe piata romaneasca, existau diversi producatori locali, in toate domeniile de activitate. Acum ei sunt diluati, cumparati sau divizati. Putini au reusit sa supravietuiasca, de la an la an. Altii au tras oblonul si s-au reprofilat. Multinationalele, lideri europeni sau mondiali, au pus stapanire pe cele mai multe segmente economice. Fenomenul l-au denumit generic ''piata libera'' sau ''globalizare''. Monopolul lor si... ...continuare.

Cine va fi liderul politic al Moldovei noastre care va fi in fruntea cresterii economice care este si va fi adusa de razboiul din Ucraina

publicat 2024-04-08 01:00:16 (Ziarul-Financiar)
Cine va fi liderul politic al Moldovei noastre care va fi in fruntea cresterii economice care este si va fi adusa de razboiul din Ucraina Autor: Cristian Hostiuc Pentru ca a inceput campania electorala, toate partidele politice, toti liderii politici incep sa isi aduca aminte de Moldova, Moldova noastra, o foarte buna vaca de muls voturi si capital politic pentru oricine. De aici au voturi si cei de la PSD, si cei de la PNL, si cei de la USR, acum iau voturi si cei de la AUR. Cursele aeriene catre Iasi sunt pline pentru ca mai dureaza pana cand se face si infrastructura rutiera. De trenuri nimeni nu vrea sa auda pentru ca... ...continuare.

Top 5 cele mai vizitate site-uri, 4 aprilie 2024

publicat 2024-04-08 00:45:40 (Ziarul-Financiar)
Top 5 cele mai vizitate site-uri, 4 aprilie 2024 Pentru alte stiri, analize, articole si informatii din business in timp real urmareste Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels Pentru alte stiri, analize, articole si informatii din business in timp real urmareste Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels ...continuare.

Aplicatia zilei. Calendars 5 by Readdle

publicat 2024-04-08 00:45:40 (Ziarul-Financiar)
Aplicatia zilei. Calendars 5 by Readdle Autor: Alexandra Cepareanu : Calendars 5 by Readdle ...continuare.

Apar raze de speranta in economia europeana chiar si in zonele pana acum innorate

publicat 2024-04-08 00:45:40 (Ziarul-Financiar)
Apar raze de speranta in economia europeana chiar si in zonele pana acum innorate Autor: Catalina Apostoiu Comenzile fabricilor germane au crescut in februarie dupa un declin puternic la inceputul anului, intarind sperantele ca cea mai mare economie a atins cel mai de jos nivel si ca orice recesiune posibila ar putea fi blanda si de scurta durata, scrie Bloomberg. ...continuare.

ZF Investiti in Romania! Compania Datacor incepe in 2024 constructia celei de-a treia hale din parcul industrial Bistrita Sud si tinteste afaceri de peste 30 mil. euro pana in 2026. Afacerile Datacor au ajuns la circa 17 mil. euro in 2023, dupa o crestere de 67%

publicat 2024-04-08 00:45:40 (Ziarul-Financiar)
ZF Investiti in Romania! Compania Datacor incepe in 2024 constructia celei de-a treia hale din parcul industrial Bistrita Sud si tinteste afaceri de peste 30 mil. euro pana in 2026. Afacerile Datacor au ajuns la circa 17 mil. euro in 2023, dupa o crestere de 67% Compania romaneasca Datacor va incepe in 2024 constructia celei de-a treia hale din parcul industrial Bistrita Sud, o investitie de 2 mil. euro, a explicat Bogdan Bilegan, CEO si actionar Datacor, in emisiunea ZF In­ves­titi in Romania!, realizata in parteneriat cu CEC Bank. ...continuare.

Bursa. Actiunile Digi au crescut puternic dupa ce filiala din Spania a companiei a incheiat un contract de vanzare a unei retele de fibra optica in 12 provincii pentru un pret de pana la 750 milioane de euro. Cumparator este un consortiu din care fac parte Maquarie, fondurile abrdn si Arjun

publicat 2024-04-08 00:45:40 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Actiunile Digi au crescut puternic dupa ce filiala din Spania a companiei a incheiat un contract de vanzare a unei retele de fibra optica in 12 provincii pentru un pret de pana la 750 milioane de euro. Cumparator este un consortiu din care fac parte Maquarie, fondurile abrdn si Arjun Actiunile operatorului de tele­comunicatii Digi Communications (DIGI), companie antreprenoriala controlata de discretul om de afaceri Zoltan Teszari, s-au apreciat vineri cu pana la 9% dupa anuntarea unui contract cu o valoare de aproape 70% din capitalizarea bursiera. ...continuare.

Afaceri de la Zero. Roxana si Vasile Banica au creat brandul Photo Video 360 si merg la evenimente in toata tara pentru a face fotografii: "Atunci cand fac o fotografie, oamenii pastreaza momentul"

publicat 2024-04-08 00:45:40 (Ziarul-Financiar)
Afaceri de la Zero. Roxana si Vasile Banica au creat brandul Photo Video 360 si merg la evenimente in toata tara pentru a face fotografii: Atunci cand fac o fotografie, oamenii pastreaza momentul Cu ideea de a face altceva pe langa joburile din invatamant, respectiv service auto, sotii Roxana si Vasile Banica au dezvoltat Photo Video 360, un brand cu care ajung in toata tara la cele mai importante evenimente din viata clientilor lor: nunti, petreceri private, zile de nastere, evenimente corporate, festivaluri. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.