EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cele doua optiuni de scindare a NATO pe care Rusia le poate folosi

publicat 2024-04-08 06:00:02 (Adevarul)
Cele doua optiuni de scindare a NATO pe care Rusia le poate folosi Analistul militar suedez, locotenent-colonelul Joakim Paasikivi, a identificat doua optiuni pe care Rusia le-ar putea folosi pentru a provoca o scindare in cadrul NATO, despre care Kremlinul spune ca este in "confruntare directa". ...continuare.

Profesor roman de la Berkeley, noul membru de onoare al Academiei Romane. Daniel Ioan Tataru este numit "Matematicianul secolului 21"

publicat 2024-04-08 05:45:02 (Adevarul)
Profesor roman de la Berkeley, noul membru de onoare al Academiei Romane. Daniel Ioan Tataru este numit Matematicianul secolului 21 Daniel Ioan Tataru, de loc din Piatra Neamt, un matematician cu merite recunoscute la nivel mondial si profesor la Universitatea Berkeley, a fost ales membru de onoare al Academiei Romane. ...continuare.

Avertismentul unui CEO: cine va plati pensiile decreteilor? "Venirea a sute de mii de asiatici este o mare necunoscuta"

publicat 2024-04-08 05:15:03 (Adevarul)
Avertismentul unui CEO: cine va plati pensiile decreteilor? Venirea a sute de mii de asiatici este o mare necunoscuta Decreteii se duc peste 5-10 ani intr-o pensie pe care nu mai are cine s-o mai plateasca din cauza scaderii populatiei active, exodului fortei de munca si desertului de natalitate, scrie directorul Terapia Cluj, Dragos Damian. Declaratia de la Anvers reprezinta un semnal de alarma in plus. ...continuare.

Ancheta impotriva lui Elon Musk in Brazilia dupa atacuri la adresa unui judecator

publicat 2024-04-08 04:45:03 (Adevarul)
Ancheta impotriva lui Elon Musk in Brazilia dupa atacuri la adresa unui judecator Un judecator al Curtii Supreme din Brazilia a dispus initierea unei anchete impotriva lui Elon Musk, proprietarul platformei X (fosta Twitter), care l-a acuzat pe acesta de "cenzura" si i-a cerut demisia pe aceasta retea sociala ...continuare.

Cristian a bagat toti banii munciti in Anglia in afacere. A vandut deja recolta in intregime cu 30 lei/kg

publicat 2024-04-08 03:15:18 (Money.ro)
Cristian a bagat toti banii munciti in Anglia in afacere. A vandut deja recolta in intregime cu 30 lei/kg Cristian Tesila a investit toti bani castigati in Anglia la el acasa, langa Dabuleni, patria pepenilor romanesti. Dar nu din pepeni vrea sa faca bani Cristian ci din alta recolta, mai usor de muncit si mai profitabila: capsunile. Capsunile inlocuiesc pepenii de Dabuleni Cristian Tesila face parte din fermierii de langa Dabuleni care si-au reorientat […]Articolul Cristian a bagat toti banii munciti in Anglia in afacere. A vandut deja recolta in intregime cu 30 lei/kg apare prima data in... ...continuare.

Pisicile, active fixe ale Guvernului din Mexic. Hrana si ingrijiri pe viata pentru cele 19 pisici din palatul prezidential

publicat 2024-04-08 03:00:23 (Money.ro)
Pisicile, active fixe ale Guvernului din Mexic. Hrana si ingrijiri pe viata pentru cele 19 pisici din palatul prezidential Puteti uita de pisicile aristocrate! De acum, mexicanii au pisici prezidentiale! Seful statului, Andrés Manuel López, a decis ca pisicile care traiesc la Palatul National sunt active fixe vii ale Guvernului. Pana acum, doar cladirile sau piesele de mobilier purtau denumirea de active fixe. Prin aceasta decizie, presedintele obliga Trezoreria Mexicului sa aiba grija de animale pentru tot restul […]Articolul Pisicile, active fixe ale Guvernului din Mexic. Hrana si ingrijiri pe viata... ...continuare.

Horoscop 8 aprilie 2024 - Eclipsa de Soare si Luna Noua in Berbec. Ce transformari profunde urmeaza pentru zodii

publicat 2024-04-08 02:00:26 (ProTV)
Horoscop 8 aprilie 2024 - Eclipsa de Soare si Luna Noua in Berbec. Ce transformari profunde urmeaza pentru zodii Pe 8 aprilie a avut loc loc Luna Noua din zodia Berbec si Eclipsa de Soare. Acestea au o putere mare de transformare si influenteaza toate zodiile.   ...continuare.

Nebunie totala pe teren, Galatasaray cu Fenerbahce a durat doar 50 de secunde | VIDEO

publicat 2024-04-08 02:00:01 (Adevarul)
Nebunie totala pe teren, Galatasaray cu Fenerbahce a durat doar 50 de secunde | VIDEO Fenerbahce aflata in conflict cu federatia turca de fotbal, a boicotat in Supercupa turca meciul cu Galatasaray. In aceasta seara, Fenerbahce a trimis jucatorii echipei pe teren, iar in minutul 2 al partidei, imediat dupa ce Mauro Icardi a marcat, jucatorii au iesit de pe teren, fapt ce a dus la sus ...continuare.

Cine va fi liderul politic al Moldovei noastre (cea mai buna vaca de muls voturi) care trebuie sa fie in fruntea dezvoltarii infrastructurii si cresterii economice adusa de razboiul din Ucraina si care trebuie sa isi faca loc la masa puterii de la Bucuresti

publicat 2024-04-08 01:30:31 (Ziarul-Financiar)
Cine va fi liderul politic al Moldovei noastre (cea mai buna vaca de muls voturi) care trebuie sa fie in fruntea dezvoltarii infrastructurii si cresterii economice adusa de razboiul din Ucraina si care trebuie sa isi faca loc la masa puterii de la Bucuresti Autor: Cristian Hostiuc Pentru ca a inceput campania electorala, toate partidele politice, toti liderii politici incep sa isi aduca aminte de Moldova, Moldova noastra, o foarte buna vaca de muls voturi si capital politic pentru oricine. De aici au voturi si cei de la PSD, si cei de la PNL, si cei de la USR, acum iau voturi si cei de la AUR. ...continuare.

Dragos Dragoteanu, Euroest Invest: Cu costul finantarilor, cand intram in Schengen?

publicat 2024-04-08 01:30:29 (Ziarul-Financiar)
Dragos Dragoteanu, Euroest Invest: Cu costul finantarilor, cand intram in Schengen? Autor: Dragos Dragoteanu Inainte de a intra marile companii internationale pe piata romaneasca, existau diversi producatori locali, in toate domeniile de activitate. Acum ei sunt diluati, cumparati sau divizati. Putini au reusit sa supravietuiasca, de la an la an. Altii au tras oblonul si s-au reprofilat. Multinationalele, lideri europeni sau mondiali, au pus stapanire pe cele mai multe segmente economice. Fenomenul l-au denumit generic ''piata libera'' sau ''globalizare''. Monopolul lor si... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.