EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: Absorb excesul. Alcoolul este inamicul numarul 1 Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: "Absorb excesul". Alcoolul este inamicul numarul 1 Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului Joker: Folie à Deux, din Los Angeles. GALERIE FOTO Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului "Joker: Folie à Deux", din Los Angeles. GALERIE FOTO Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Controversele casei parintesti a lui Arsenie Boca. Unde s-a nascut si a copilarit "Sfantul Ardealului" VIDEO Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Google va investi un miliard de dolari in Thailanda Google va investi un miliard de dolari in Thailanda

Articole

Stiri locale




Banca Nationala din Moldova spune ca locuitorii Gagauziei nu vor putea folosi cardurile rusesti promise de guvernatoare

publicat 2024-04-12 21:00:23 (ProTV)
Banca Nationala din Moldova spune ca locuitorii Gagauziei nu vor putea folosi cardurile rusesti promise de guvernatoare Banca Nationala a Republicii Moldova (BNM) a transmis vineri ca utilizarea cardurilor rusesti Mir prin intermediul infrastructurii de plati de pe teritoriul Republicii Moldova este fizic imposibila, relateaza NewsMaker. ...continuare.

Zeci de palestinieni au fost ucisi in Gaza, chiar in timp ce un oficial Hamas promitea ca o sa "sparga" Israelul

publicat 2024-04-12 21:00:23 (ProTV)
Zeci de palestinieni au fost ucisi in Gaza, chiar in timp ce un oficial Hamas promitea ca o sa sparga Israelul Fortele israeliene au atacat vineri militantii palestinieni din nordul si centrul Fâsiei Gaza, în timp ce Khaled Meshaal, un oficial de rang înalt al gruparii Hamas, aflata la putere în Fâsia Gaza, afirma ca batalia va "sparge inamicul în curând”.   ...continuare.

Un sobor de preoti survoleaza zonele sinistrate din Rusia, cu o icoana facatoare de minuni: Vom reduce amploarea dezastrului

publicat 2024-04-12 21:00:23 (ProTV)
Un sobor de preoti survoleaza zonele sinistrate din Rusia, cu o icoana facatoare de minuni: Vom reduce amploarea dezastrului Un mic sobor de preoti ortodocsi rusi a participat la o procesiune religioasa, din avion, deasupra zonelor sinistrate de inundatii masive care devasteaza sudul Rusiei, si s-au rugat ca inundatiile sa se opreasca, relateaza AFP. ...continuare.

O fosta consiliera a lui Trump face dezvaluiri: "Cand era presedinte a spus clar ca Ucraina trebuie sa faca parte din Rusia"

publicat 2024-04-12 20:30:23 (ProTV)
O fosta consiliera a lui Trump face dezvaluiri: Cand era presedinte a spus clar ca Ucraina trebuie sa faca parte din Rusia Când era presedinte al SUA, Donald Trump "a spus foarte clar" ca el crede ca Ucraina "trebuie sa faca parte din Rusia", afirma fostul sau consilier Fiona Hill, dupa cum se arata într-o noua carte despre securitatea nationala a SUA. ...continuare.

Surse: Un medic ATI de la Institutul C.C. Iliescu a fost gasit mort in vestiar de catre o infirmiera

publicat 2024-04-12 20:30:23 (ProTV)
Surse: Un medic ATI de la Institutul C.C. Iliescu a fost gasit mort in vestiar de catre o infirmiera Un barbat de 59 de ani a fost gasit inconstient într-un spital din Bucuresti, vineri. Potrivit unor surse, este vorba despre un medic ATI pe care o infirmiera l-a gasit într-un vestiar din Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. ...continuare.

Condimentul care iti intareste sistemul imunitar si te scapa de starile de oboseala. Se gaseste peste tot

publicat 2024-04-12 20:30:23 (ProTV)
Condimentul care iti intareste sistemul imunitar si te scapa de starile de oboseala. Se gaseste peste tot Condimentul care îti întareste sistemul imunitar si te scapa de starile de oboseala. Se gaseste peste tot, dar românii nu-i cunosc proprietatile ...continuare.

Uniunea Europeana sanctioneaza Hamas pentru violente sexuale in timpul atacului din 7 octombrie impotriva Israelului

publicat 2024-04-12 20:15:56 (ProTV)
Uniunea Europeana sanctioneaza Hamas pentru violente sexuale in timpul atacului din 7 octombrie impotriva Israelului Uniunea Europeana a anuntat vineri ca a supus sanctiunilor ramurile militare ale gruparilor islamiste palestiniene Hamas si Jihadul Islamic pentru "violente sexuale generalizate" în cursul atacului de la 7 octombrie împotriva Israelului, relateaza AFP. ...continuare.

Kievul spune ca 26 de sisteme de tip Patriot pot proteja tot teritoriul tarii. Rusia si-a intensificat atacurile

publicat 2024-04-12 20:15:55 (ProTV)
Kievul spune ca 26 de sisteme de tip Patriot pot proteja tot teritoriul tarii. Rusia si-a intensificat atacurile Vladimir Putin le transmite un mesaj cinic ucrainenilor, dupa ce le-a bombardat infrastructura, dar sustine ca nu le-a distrus centralele electrice iarna. ...continuare.

Cum putem evita taxele suplimentare pentru bagajul de cala. "Ni s-a parut foarte scump, in comparatie cu zborul"

publicat 2024-04-12 20:00:35 (ProTV)
Cum putem evita taxele suplimentare pentru bagajul de cala. Ni s-a parut foarte scump, in comparatie cu zborul Cautati zboruri ieftine pentru vacanta? Gasiti usor, la prima vedere, dar când faceti rezervarea si adaugati bagajele, situatia se schimba. ...continuare.

Ungaria lui Viktor Orban, implicata in achizitionarea Euronews. Documentele secrete care arata implicarea

publicat 2024-04-12 20:00:35 (ProTV)
Ungaria lui Viktor Orban, implicata in achizitionarea Euronews. Documentele secrete care arata implicarea Entitati apropiate de premierul ungar Viktor Orban au participat în secret la preluarea principalului post TV de stiri european, Euronews, conform unei investigatii realizate de media maghiare, franceze si portugheze, citata vineri de AFP. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.