EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: Absorb excesul. Alcoolul este inamicul numarul 1 Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: "Absorb excesul". Alcoolul este inamicul numarul 1 Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului Joker: Folie à Deux, din Los Angeles. GALERIE FOTO Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului "Joker: Folie à Deux", din Los Angeles. GALERIE FOTO Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Controversele casei parintesti a lui Arsenie Boca. Unde s-a nascut si a copilarit "Sfantul Ardealului" VIDEO Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Google va investi un miliard de dolari in Thailanda Google va investi un miliard de dolari in Thailanda

Articole

Stiri locale




Angelina Jolie, alaturi de fiica ei Vivienne, de 15 ani, la lansarea unui nou musical. FOTO+VIDEO

publicat 2024-04-12 22:00:29 (ProTV)
Angelina Jolie, alaturi de fiica ei Vivienne, de 15 ani, la lansarea unui nou musical. FOTO+VIDEO Fiica adolescenta a Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt, si-a însotit mama la lansarea unui nou musical pe Broadway, „The Outsiders”. ...continuare.

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar daca casa de discuri se lupta pentru compensarea artistilor

publicat 2024-04-12 22:00:29 (ProTV)
Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar daca casa de discuri se lupta pentru compensarea artistilor Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, în ciuda faptului ca casa de discuri a cântaretei Universal Music, si aplicatia chineza de videoclipuri scurte ramân în conflict. ...continuare.

Cadavrele a patru femei au fost gasite pe o barca in deriva, in largul coastei Spaniei, in apropiere de Cartagena

publicat 2024-04-12 22:00:29 (ProTV)
Cadavrele a patru femei au fost gasite pe o barca in deriva, in largul coastei Spaniei, in apropiere de Cartagena Serviciile de salvare au anuntat vineri ca au localizat o ambarcatiune aflata în deriva în apropierea coastei de sud-est a Spaniei, la bordul careia se aflau patru cadavre de femei. ...continuare.

MAE recomanda evitarea calatoriilor in Israel, Palestina, Liban si Iran, in contextul evolutiilor de securitate din regiune

publicat 2024-04-12 21:45:30 (ProTV)
MAE recomanda evitarea calatoriilor in Israel, Palestina, Liban si Iran, in contextul evolutiilor de securitate din regiune Ministerul Afacerilor Externe (MAE) reaminteste recomandarea adresata cetatenilor români de a evita orice calatorie în Statul Israel, Palestina, Republica Libaneza si Republica Islamica Iran, în contextul evolutiilor de securitate din regiune.   ...continuare.

Horoscop 13 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Un weekend plin de activitati placute pentru zodii

publicat 2024-04-12 21:45:30 (ProTV)
Horoscop 13 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Un weekend plin de activitati placute pentru zodii Horoscop 13 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile Protv. O sa avem o stare buna ca poate am reusit sa facem un bilant si sa vedem ce am facut bun si ce n-ar trebui sa repetam.   ...continuare.

Statele Unite vor trimite intariri in Orientul Mijlociu pe fondul amenintarilor Iranului

publicat 2024-04-12 21:45:30 (ProTV)
Statele Unite vor trimite intariri in Orientul Mijlociu pe fondul amenintarilor Iranului Statele Unite au anuntat vineri trimiterea de întariri în Orientul Mijlociu, pe masura ce temerile se intensifica în regiune cu privire la o riposta a Iranului împotriva Israelului, acuzat de o lovitura împotriva consulatului iranian la Damasc. ...continuare.

Mesaj obscen la adresa Politiei, scris pe o borna amplasata pe un deal. IPJ Alba anunta ca face verificari

publicat 2024-04-12 21:45:30 (ProTV)
Mesaj obscen la adresa Politiei, scris pe o borna amplasata pe un deal. IPJ Alba anunta ca face verificari O piatra-monument amplasata pe dealul Magulici din judetul Alba a fost vandalizata, persoane necunoscute acoperindu-o partial cu vopsea rosie si scriind un mesaj obscen la adresa Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Alba. ...continuare.

Gruparea Hezbollah, sustinuta de Iran, anunta lansarea a zeci de rachete asupra unor pozitii israeliene

publicat 2024-04-12 21:45:30 (ProTV)
Gruparea Hezbollah, sustinuta de Iran, anunta lansarea a zeci de rachete asupra unor pozitii israeliene   Gruparea siita libaneza Hezbollah, sustinuta de Iran, a anuntat vineri ca a lansat "zeci de rachete" asupra unor pozitii israeliene, ca raspuns, potrivit gruparii, la atacurile israeliene în sudul Libanului, relateaza AFP. ...continuare.

Un barbat din Sfantu Gheorghe a murit dupa ce a cazut de pe trotineta electrica

publicat 2024-04-12 21:45:30 (ProTV)
Un barbat din Sfantu Gheorghe a murit dupa ce a cazut de pe trotineta electrica Un barbat în vârsta de 43 de ani din municipiul Sfântu Gheorghe a murit, vineri, dupa ce a cazut de pe trotineta electrica, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Covasna. ...continuare.

Celebrul creator de moda Roberto Cavalli a murit in Florenta la varsta de 83 de ani. Era bolnav de mai mult timp

publicat 2024-04-12 21:45:30 (ProTV)
Celebrul creator de moda Roberto Cavalli a murit in Florenta la varsta de 83 de ani. Era bolnav de mai mult timp Celebrul creator de moda Roberto Cavalli a murit, vineri, la Florenta. Potrivit Corriere della Sera, Cavalli avea 83 de ani si era bolnav de mai multa vreme.  ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.