EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cel mai rar ziar din lume

publicat 2024-03-01 09:00:12 (Jurnalul-National)
Cel mai rar ziar din lume Chioscurile de ziare din Franta au scos iei la vanzare ziarul cu cea mai mica frecventa din lume. Se numeste "La Bougie du Sapeur" si apare numai in ani bisecti, pe 29 februarie. Publicatia de 20 de pagini a fost trasa in 200.000 de exemplare de 4,90 euro bucata. ...continuare.

Fratii Williams conduc Bilbao in finala Cupei Spaniei

publicat 2024-03-01 09:00:12 (Jurnalul-National)
Fratii Williams conduc Bilbao in finala Cupei Spaniei Fratii Inaki si Nico Williams au marcat joi seara pentru victoria lui Athletic Bilbao cu 3-0 in semifinala cu Atletico Madrid. Cu 4-0 la general, echipa basca ajunge in a treia finala de Copa de Rey din ultimii cinci ani. Este totodata, a 40-a finala de cupa spaniola a lui Athletic. ...continuare.

Romania, din nou campioana europeana la sabie pe echipe

publicat 2024-03-01 08:45:15 (Jurnalul-National)
Romania, din nou campioana europeana la sabie pe echipe Echipa masculina de juniori a Romaniei si-a pastrat titlul de campioana europeana la sabie pe echipe. Tricolorii au castigat joi seara aurul european al probei in competitia de la Napoli. Acestia erau campioni in exercitiu, dupa titlul obtinut in 2023, la Tallinn. ...continuare.

Nicolae Ciuca merge astazi la Chisinau. Germania, ingrijorata de incercarile Rusiei de "destabilizare" a Republicii Moldova

publicat 2024-03-01 08:30:17 (Jurnalul-National)
Nicolae Ciuca merge astazi la Chisinau. Germania, ingrijorata de incercarile Rusiei de destabilizare a Republicii Moldova Presedintele Senatului Nicolae Ciuca merge vineri la Chisinau, unde se va intalni cu presedintele Parlamentului si cu presedintele Republicii Moldova. ...continuare.

Reuniune UE pentru sprijinirea Moldovei 

publicat 2024-03-01 08:30:17 (Jurnalul-National)
Reuniune UE pentru sprijinirea Moldovei  Ministrii de Externe si ai Apararii din UE se vor reunii saptamana viitoare la Paris, cel mai probabil pe 7 martie, pentru a discuta despre consolidarea sprijinului acordat Ucrainei. Republica Moldova va fi luata "la pachet", ministrii urmand sa stabileasca noi masuri de care va beneficia Chisinaul. ...continuare.

Nationala de Handbal feminin, fara Neagu si Pintea. A venit randul generatiei Cristina Laslo

publicat 2024-03-01 08:15:21 (Jurnalul-National)
Nationala de Handbal feminin, fara Neagu si Pintea. A venit randul generatiei Cristina Laslo Retragerea Cristinei Neagu de la echipa nationala a incheiat un capitol in istoria handbalului romanesc. Dupa 17 ani in care echipa incepea cu ea, capitan si lider al echipei, golgheterul nationalei cu aproape 1.000 de goluri,  numita si "Messi al handbalului", a predat banderola de capitan celei despre care de multi ani s-a spus ca va fi urmatoarea Cristina Neagu a nationalei: Cristina Laslo. ...continuare.

Herson este sub asediu. Armata rusa ataca orasul de pe malul stang al Niprului

publicat 2024-03-01 08:15:21 (Jurnalul-National)
Herson este sub asediu. Armata rusa ataca orasul de pe malul stang al Niprului Trupele ruse au deschis focul, vineri dimineata, asupra orasului Herson, de pe malul stang al Niprului, afirma Roman Mrochko, seful Administratiei Militare Municipale, potrivit Ukrinform. ...continuare.

Martisorul, simbol al primaverii in Romania, Bulgaria, Macedonia, Albania si Republica Moldova. Legenda, semnificatii si traditii

publicat 2024-03-01 08:00:07 (Jurnalul-National)
Martisorul, simbol al primaverii in Romania, Bulgaria, Macedonia, Albania si Republica Moldova. Legenda, semnificatii si traditii Martisorul, un obiect-bijuterie prins intr-un snur alb cu rosu ce este oferit celor dragi pe 1 martie, a primit de-a lungul timpului semnificatii diverse, de la vestitor al primaverii la simbol al renasterii naturii. Traditia este inclusa in lista patrimoniului imaterial al UNESCO. ...continuare.

Legea propusa de Citu, de taxare a pensiilor mai mari de 4.000 de lei, pe cale sa se dinamiteze la Senat

publicat 2024-03-01 08:00:07 (Jurnalul-National)
Legea propusa de Citu, de taxare a pensiilor mai mari de 4.000 de lei, pe cale sa se dinamiteze la Senat Initiativa legislativa depusa, anul trecut, de Florin Citu, prin care se intentioneaza taxarea cu o cota de CASS a pensiilor care depasesc valoarea lunara de 4.000 de lei, urmeaza sa intre la vot, in Senat. ...continuare.

Digitalizarea, revolutia finantata cu 7,5 miliarde de euro care va schimba din temelie statul roman

publicat 2024-03-01 07:30:08 (Jurnalul-National)
Digitalizarea, revolutia finantata cu 7,5 miliarde de euro care va schimba din temelie statul roman Postul de televiziune ANTENA 3 CNN, parte a Intact Media Group, impreuna cu cotidianul national Jurnalul, a organizat ieri Conferinta RO 3.0 "Transformarea Digitala - Drumul catre eficienta, transparenta si coerenta". ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.