EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Rascumpararea uriasa pe care au primit-o piratii somalezi pentru a elibera o nava. "Banii ne-au fost adusi ca de obicei"

publicat 2024-04-14 16:00:13 (ProTV)
Rascumpararea uriasa pe care au primit-o piratii somalezi pentru a elibera o nava. Banii ne-au fost adusi ca de obicei Piratii somalezi au eliberat duminica dimineata devreme o nava sechestrata, MV Abdullah, si echipajul sau format din 23 de persoane, dupa ce a fost platita o rascumparare de 5 milioane de dolari, potrivit a doi dintre pirati, relateaza Reuters.   ...continuare.

Iranul avertizeaza Israelul sa nu riposteze si ameninta ca va lovi bazele americane, daca Washingtonul sustine contraatacul

publicat 2024-04-14 16:00:13 (ProTV)
Iranul avertizeaza Israelul sa nu riposteze si ameninta ca va lovi bazele americane, daca Washingtonul sustine contraatacul Iranul avertizeaza Israelul ca va lansa un atac mai amplu pe teritoriul sau în cazul în care va riposta la atacul cu drone si rachete lansat de Teheran în cursul noptii. ...continuare.

Salarii compensatorii 2024 - cate poate primi un angajat si in ce conditii poate beneficia de ele

publicat 2024-04-14 16:00:13 (ProTV)
Salarii compensatorii 2024 - cate poate primi un angajat si in ce conditii poate beneficia de ele Pierderea locului de munca prin concediere este un moment dificil pentru orice angajat. Situatia poate fi usurata putin prin acordarea de salarii compensatorii, care sa ofere o continuitate financiara pâna la gasirea unui nou loc de munca. ...continuare.

Un barbat in varsta de 40 de ani a fost gasit mort intr-un parc din Sectorul 3 al Bucurestiului

publicat 2024-04-14 16:00:13 (ProTV)
Un barbat in varsta de 40 de ani a fost gasit mort intr-un parc din Sectorul 3 al Bucurestiului Un barbat în vârsta de 40 de ani a fost gasit mort într-un parc din Sectorul 3 al Bucurestiului, a informat, duminica, Politia Capitalei. ...continuare.

Statiunea din Romania numita si Poiana Soarelui. Toata lumea a fost aici la munte, dar putini ii stiu povestea

publicat 2024-04-14 16:00:13 (ProTV)
Statiunea din Romania numita si Poiana Soarelui. Toata lumea a fost aici la munte, dar putini ii stiu povestea Poiana Brasov este cea mai mare si mai luxoasa statiune de munte din România, cu o lungime totala a domeniului schiabil este de 24,5 km. ...continuare.

Afinele sunt, de fapt, rosii. Motivul neasteptat pentru care le vedem albastre

publicat 2024-04-14 16:00:13 (ProTV)
Afinele sunt, de fapt, rosii. Motivul neasteptat pentru care le vedem albastre Afinele sunt, de fapt, de o culoare rosu aprins, dar noi le vedem albastre datorita unor nanostructuri din stratul lor ceros care împrastie lumina albastra si ultravioleta, arata un studiu recent. Mai mult, pasarilor le par de-a dreptul ”fosforescente”.   ...continuare.

Povestea femeii care este alergica la "orice", cu exceptia a patru alimente. "Medicii au crezut ca poate ma otravesc"

publicat 2024-04-14 16:00:13 (ProTV)
Povestea femeii care este alergica la orice, cu exceptia a patru alimente. Medicii au crezut ca poate ma otravesc O femeie a suferit de malnutritie dupa ce un sindrom extrem de rar a facut-o alergica la „aproape orice" - inclusiv la alimentele, cu exceptia a patru.   ...continuare.

Zaharova, despre atacul Iranului: Amintiti-mi, cand a condamnat Israelul macar unul dintre atacurile Kievului asupra Rusiei?

publicat 2024-04-14 16:00:13 (ProTV)
Zaharova, despre atacul Iranului: Amintiti-mi, cand a condamnat Israelul macar unul dintre atacurile Kievului asupra Rusiei? Purtatoarea de cuvânt a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, a declarat ca nu îsi aminteste ca Israelul sa fi condamnat vreodata atacurile Kievului asupra teritoriului Federatiei Ruse. ...continuare.

Ce spune Papa Francisc despre atacul Iranului asupra Israelului: Nimeni nu ar trebui sa ameninte existenta altora

publicat 2024-04-14 16:00:13 (ProTV)
Ce spune Papa Francisc despre atacul Iranului asupra Israelului: Nimeni nu ar trebui sa ameninte existenta altora Papa Francisc a lansat duminica un "apel urgent" împotriva "unei spirale a violentei care risca sa antreneze Orientul Mijlociu într-un conflict si mai mare", dupa atacul Iranului asupra Israelului, informeaza AFP. ...continuare.

Optsprezece persoane au murit in urma unor alunecari de teren in Indonezia

publicat 2024-04-14 16:00:13 (ProTV)
Optsprezece persoane au murit in urma unor alunecari de teren in Indonezia Optsprezece persoane si-au pierdut viata, doua au fost ranite si alte doua au fost date disparute în urma unor alunecari de teren produse în provincia Sulawesi de Sud din centrul Indoneziei. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.