EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Avertismentul unui oficial israelian, dupa atacul Iranului: Vom raspunde "prin actiune, nu prin cuvinte"

publicat 2024-04-14 17:00:17 (ProTV)
Avertismentul unui oficial israelian, dupa atacul Iranului: Vom raspunde prin actiune, nu prin cuvinte Un purtator de cuvânt al armatei israeliene a anuntat un raspuns nespecificat în urma atacului major al Iranului asupra Israelului. ...continuare.

Inversarea procesului de imbatranire ar putea fi posibila. Ce spun oamenii de stiinta

publicat 2024-04-14 17:00:17 (ProTV)
Inversarea procesului de imbatranire ar putea fi posibila. Ce spun oamenii de stiinta Un tip de grasime care se acumuleaza odata cu îmbatrânirea tesuturilor poate fi inversata prin exercitii fizice, au descoperit oamenii de stiinta într-o noua cercetare publicata vineri.   ...continuare.

Tanar de 26 de ani, prins cu 235 km/h pe Autostrada A3. Politistii au dat 25 de amenzi in doar cateva ore

publicat 2024-04-14 16:45:12 (ProTV)
Tanar de 26 de ani, prins cu 235 km/h pe Autostrada A3. Politistii au dat 25 de amenzi in doar cateva ore Politistii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, soferilor care au încalcat reegulile de circulatie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nadaselu. Un tânar de 26 de ani a fost prins cu 235 de km/h.   ...continuare.

Cum s-a imbracat Rihanna la Coachella. Artista a furat toate privirile. GALERIE FOTO

publicat 2024-04-14 16:30:30 (ProTV)
Cum s-a imbracat Rihanna la Coachella. Artista a furat toate privirile. GALERIE FOTO Rihanna a demonstrat din nou ca are un stil unic de a se îmbraca, la festivalul de muzica din diferite genuri, Coachella, sâmbata seara. ...continuare.

Turcia si Irakul cer Iranului sa evite o noua escaladare. Teheranul dezvaluie ca si-a anuntat aliatii inainte de atac

publicat 2024-04-14 16:30:29 (ProTV)
Turcia si Irakul cer Iranului sa evite o noua escaladare. Teheranul dezvaluie ca si-a anuntat aliatii inainte de atac Turcia a cerut duminica Teheranului sa evite o "noua escaladare" dupa loviturile iraniene împotriva Israelului de sâmbata seara, potrivit unei surse diplomatice turce. ...continuare.

Iranul si-a anuntat vecinii cu 72 de ore inainte de atacul asupra Israelului. Ce l-ar fi facut "sa se gandeasca de doua ori"

publicat 2024-04-14 16:30:28 (ProTV)
Iranul si-a anuntat vecinii cu 72 de ore inainte de atacul asupra Israelului. Ce l-ar fi facut sa se gandeasca de doua ori Iranul si-a anuntat vecinii cu 72 de ore înaintea ”atacului de razbunare” asupra Israelului si sustine ca ”nu cauta sa escaladeze tensiunile în regiune”. Teheranul spune acum ca o reactia a ONU i-ar fi facut sa se ”gândeasca de doua ori” la atacul lor.   ...continuare.

Un roman va arbitra meciul FC Barcelona-PSG, din returul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor

publicat 2024-04-14 16:00:13 (ProTV)
Un roman va arbitra meciul FC Barcelona-PSG, din returul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor Brigada lui Istvan Kovacs va conduce meciul FC Barcelona - PSG, din returul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.   ...continuare.

Cresterea cazurilor de cancer pulmonar la nefumatori, legata de un gaz radioactiv din aer. Cele mai expuse zone din Romania

publicat 2024-04-14 16:00:13 (ProTV)
Cresterea cazurilor de cancer pulmonar la nefumatori, legata de un gaz radioactiv din aer. Cele mai expuse zone din Romania Cancerul pulmonar este una dintre cele mai întâlnite cauze ale deceselor cauzate de cancer, cu un procent de 18,2%. ...continuare.

Milioane de romani primesc 250 de lei pe card. Anunt oficial de la ministrul Investitiilor

publicat 2024-04-14 16:00:13 (ProTV)
Milioane de romani primesc 250 de lei pe card. Anunt oficial de la ministrul Investitiilor Încarcarea cardurilor pentru alimente cu o noua transa de 250 de lei va începe luni, pentru un numar de aproximativ 2,6 milioane beneficiari eligibili, a anuntat, duminica, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Câciu. ...continuare.

Un barbat din Brasov si-a vazut moartea cu ochii dupa ce s-a inecat cu mancare intr-un restaurant. Cum a fost salvat

publicat 2024-04-14 16:00:13 (ProTV)
Un barbat din Brasov si-a vazut moartea cu ochii dupa ce s-a inecat cu mancare intr-un restaurant. Cum a fost salvat Un barbat care s-a înecat cu mâncare, într-un restaurant din Brasov, a fost salvat dupa interventia echipajului de la Ambulanta, care l-a resuscitat. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.