EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Adversarii lumii democratice devin tot mai interconectati. Cum a atacat Iranul in Israel dupa exemplul Rusiei in Ucraina

publicat 2024-04-15 07:31:10 (ProTV)
Adversarii lumii democratice devin tot mai interconectati. Cum a atacat Iranul in Israel dupa exemplul Rusiei in Ucraina Reuniunea de câteva ore a cabinetului israelian de razboi s-a încheiat duminica seara fara o decizie privind raspunsul dupa atacul Iranului.   ...continuare.

Aliatii Israelului - SUA, UK, Franta si Iordania - au distrus peste 80 de drone si cel putin 6 rachete din Iran si Yemen

publicat 2024-04-15 07:31:10 (ProTV)
Aliatii Israelului - SUA, UK, Franta si Iordania - au distrus peste 80 de drone si cel putin 6 rachete din Iran si Yemen Fortele americane, sprijinite de distrugatoarele Comandamentului European al SUA, au distrus sâmbata si duminica peste 80 de drone de atac unidirectionale lansate împotriva Israelului. ...continuare.

Politia australiana spune ca atacatorul care a injunghiat sase persoane intr-un mall din Sydney a avut ca tinta femeile

publicat 2024-04-15 07:31:10 (ProTV)
Politia australiana spune ca atacatorul care a injunghiat sase persoane intr-un mall din Sydney a avut ca tinta femeile Barbatul care a înjunghiat mortal sase persoane la Sydney, într-un centru comercial, a avut ca tinta femeile, a anuntat politia, potrivit BBC. ...continuare.

Incendiu puternic la etajul 10 al unui bloc din Piatra Neamt. De la ce a pornit

publicat 2024-04-15 07:31:10 (ProTV)
Incendiu puternic la etajul 10 al unui bloc din Piatra Neamt. De la ce a pornit Un incendiu puternic a mistuit un apartament aflat la etajul 10 al unui bloc din Piatra Neamt.   ...continuare.

Vremea azi, 15 aprilie. Zonele unde se vor inregistra cele mai ridicate temperaturi, de 34 de grade

publicat 2024-04-15 07:31:09 (ProTV)
Vremea azi, 15 aprilie. Zonele unde se vor inregistra cele mai ridicate temperaturi, de 34 de grade Luni vremea devine calduroasa în jumatatea sudica, dar o sa fie foarte cald si în restul tarii. Cele mai ridicate temperaturi, de 34 de grade, se vor înregistra în sudul Olteniei si în sud-vestul Munteniei. ...continuare.

Germania interzice intrarea fostului ministru grec de finante Yanis Varoufakis pentru o conferinta pro-palestiniana

publicat 2024-04-14 23:00:20 (ProTV)
Germania interzice intrarea fostului ministru grec de finante Yanis Varoufakis pentru o conferinta pro-palestiniana Yanis Varoufakis nu a primit permisiunea de a intra în Germania pentru a participa la o conferinta controversata pro-palestiniana la Berlin, deoarece autoritatile se temeau ca unii participanti vor face remarci antisemite, potrivit AFP. ...continuare.

Reuniunea cabinetului de razboi al Israelului s-a incheiat. Ce decizie s-a luat dupa atacul Iranului

publicat 2024-04-14 23:00:19 (ProTV)
Reuniunea cabinetului de razboi al Israelului s-a incheiat. Ce decizie s-a luat dupa atacul Iranului Reuniunea cabinetului de razboi al Israelului s-a încheiat duminica seara fara o decizie privind raspunsul la atacul Iranului, informeaza CNN. ...continuare.

Horoscop 15 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care pot ateriza niste bani in cont

publicat 2024-04-14 23:00:18 (ProTV)
Horoscop 15 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care pot ateriza niste bani in cont Horoscop 15 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Stirile ProTV. Una calda, alta rece, ne-om descurca noi! Resurse avem, bunavointa si bune intentii avem, Slava Domnului, si o sa facem fata tuturor provocarilor, oricât de îndraznete ar fi. ...continuare.

Armata israeliana va chema in curand doua divizii de rezervisti pentru operatiunile din Gaza

publicat 2024-04-14 21:15:20 (ProTV)
Armata israeliana va chema in curand doua divizii de rezervisti pentru operatiunile din Gaza Armata israeliana anunta ca va chema în curând doua divizii de rezervisti pentru operatiunile din Gaza, unde desfasoara un razboi împotriva gruparii militante islamiste Hamas, potrivit Reuters. ...continuare.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov si omologul sau iranian Hossein Amirabdollahian au avut o discutie telefonica

publicat 2024-04-14 21:00:16 (ProTV)
Ministrul rus de externe Serghei Lavrov si omologul sau iranian Hossein Amirabdollahian au avut o discutie telefonica Ministrul rus de externe Serghei Lavrov si omologul sau iranian Hossein Amirabdollahian au remarcat duminica faptul ca escaladarea situatiei si "actele provocatoare" ar putea creste tensiunea în Orientul Mijlociu, a anuntat Ministerul rus de Externe.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.