EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un roman beat a intrat intr-o biserica din Italia si a distrus obiecte de cult. Cum l-au surprins politistii

publicat 2024-04-15 19:45:19 (ProTV)
Un roman beat a intrat intr-o biserica din Italia si a distrus obiecte de cult. Cum l-au surprins politistii Un român de 41 de ani a vandalizat biserica San Benedetto din Milano. Acesta este acuzat ca a distrus mai multe obiecte de cult.   ...continuare.

"Am ajuns la mila Domnului". Fermierii se plang ca rachetele antigrindina provoaca seceta. Reactia Ministerului Agriculturii

publicat 2024-04-15 19:45:19 (ProTV)
Am ajuns la mila Domnului. Fermierii se plang ca rachetele antigrindina provoaca seceta. Reactia Ministerului Agriculturii Zeci de agricultori din tara au protestat în fata statiilor de lansare a rachetelor antigrindina. Sistemul care disperseaza norii plini de gheata este functional de luni, însa unii fermieri sunt convinsi ca nu le aduce decât pagube. ...continuare.

Patania unei profesoare care s-a dus in Dubai pentru a medita copii de miliardari. "M-a platit cu 3.000 de dolari"

publicat 2024-04-15 19:45:19 (ProTV)
Patania unei profesoare care s-a dus in Dubai pentru a medita copii de miliardari. M-a platit cu 3.000 de dolari Dorind sa-si creasca veniturile si sa experimenteze un stil de viata diferit, o profesoara din Statele Unite a ales sa se mute în Dubai pentru a oferi lectii private copiilor din familiile bogate.   ...continuare.

Trump a ajuns la tribunalul din New York. Incepe un proces istoric, primul in care este judecat penal un fost presedinte

publicat 2024-04-15 19:45:19 (ProTV)
Trump a ajuns la tribunalul din New York. Incepe un proces istoric, primul in care este judecat penal un fost presedinte Fostul presedinte Donald Trump a ajuns, luni dimineata (ora locala), la tribunalul unde urmeaza sa fie judecat pentru nereguli financiare în dosarul supranumit Stormy Daniels.   ...continuare.

Accident terifiant pe o trecere de pietoni din Chisoda, Timis. O femeie de 80 de ani a murit dupa ce a fost lovita de masina

publicat 2024-04-15 19:45:19 (ProTV)
Accident terifiant pe o trecere de pietoni din Chisoda, Timis. O femeie de 80 de ani a murit dupa ce a fost lovita de masina O femeie de 80 de ani din Timis a murit lovita de o masina, chiar pe trecerea de pietoni.   ...continuare.

"Golden Gate de Romania" a devenit un permanent santier. Noile probleme aparute la podul de la Braila

publicat 2024-04-15 19:45:19 (ProTV)
Golden Gate de Romania a devenit un permanent santier. Noile probleme aparute la podul de la Braila Podul de la Braila, care înca nici nu a fost predat de constructorul italian beneficiarului, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, continua sa aiba probleme. ...continuare.

Descoperirea cutremuratoare facuta de o femeie din Galati cand a mers sa isi viziteze vecina. Ce au observat apoi politistii

publicat 2024-04-15 19:45:19 (ProTV)
Descoperirea cutremuratoare facuta de o femeie din Galati cand a mers sa isi viziteze vecina. Ce au observat apoi politistii Politistii din Galati sunt în alerta, din noaptea de sâmbata spre duminica, de când îl cauta pe autorul unei crime. O femeie de 80 de ani a fost gasita moarta în casa ei, din comuna Liesti, cu rani care denota o moarte violenta. ...continuare.

Un elev din Sighisoara s-a ales cu o rana grava, dupa a fost lovit cu brutalitate de un coleg. Incidentul a fost filmat

publicat 2024-04-15 19:45:19 (ProTV)
Un elev din Sighisoara s-a ales cu o rana grava, dupa a fost lovit cu brutalitate de un coleg. Incidentul a fost filmat Este ancheta la un liceu din Sighisoara, dupa ce un elev din clasa a IX-a a fost lovit în timpul programului de scoala, înaintea orei de sport. ...continuare.

Romania si Republica Moldova, mentionate direct intr-un mesaj disperat transmis de Kiev: "Dati-ne ceea ce avem nevoie"

publicat 2024-04-15 19:45:19 (ProTV)
Romania si Republica Moldova, mentionate direct intr-un mesaj disperat transmis de Kiev: Dati-ne ceea ce avem nevoie Ucraina le-a cerut din nou aliatilor sa faca „pasi extraordinari si îndrazneti" în vederea furnizarii de aparare aeriana pentru a ajuta la apararea împotriva valurilor de atacuri aeriene rusesti care au vizat sistemul energetic în ultimele saptamâni. ...continuare.

Anchetatorii verifica dozajul noradrenalinei din injectomate, in cazul mortilor suspecte de la Sf. Pantelimon

publicat 2024-04-15 19:45:19 (ProTV)
Anchetatorii verifica dozajul noradrenalinei din injectomate, in cazul mortilor suspecte de la Sf. Pantelimon Au avut loc noi audieri în cazul mortilor suspecte de la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitala. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.