EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Momentul in care atacatorul din Sydney intra in biserica si omoara cu cruzime sase oameni. Ce spun parintii acestuia | VIDEO

publicat 2024-04-15 20:45:16 (ProTV)
Momentul in care atacatorul din Sydney intra in biserica si omoara cu cruzime sase oameni. Ce spun parintii acestuia | VIDEO Australia este în stare de soc, dupa al doilea atac violent petrecut în ultimele trei zile. Un individ înarmat cu un cutit a intrat într-un lacas de cult din Sydney. ...continuare.

Localitatea din Romania in care bicicleta este principalul mijloc de transport. "Rastelele au devenit neincapatoare"

publicat 2024-04-15 20:30:19 (ProTV)
Localitatea din Romania in care bicicleta este principalul mijloc de transport. Rastelele au devenit neincapatoare O localitate din judetul Arad impresioneaza prin numarul mare de biciclisti care traiesc acolo.   ...continuare.

Adio, EURO 2024. Accidentat grav, scotianul Lewis Ferguson rateaza turneul final din Germania

publicat 2024-04-15 20:30:19 (ProTV)
Adio, EURO 2024. Accidentat grav, scotianul Lewis Ferguson rateaza turneul final din Germania Mijlocasul scotian Lewis Ferguson, care a suferit o accidentare grava la genunchiul drept, va fi supus unei interventii chirurgicale. ...continuare.

Noi detalii despre interventia avioanelor britanice din Romania in sprijinul Israelului. Precizarile lui Rishi Sunak

publicat 2024-04-15 20:30:19 (ProTV)
Noi detalii despre interventia avioanelor britanice din Romania in sprijinul Israelului. Precizarile lui Rishi Sunak O parte dintre avioanele Typhoon pe care Marea Britanie le avea în România - la Mihail Kogalniceanu - au fost trimise în Orientul Mijlociu pentru apararea Israelului. ...continuare.

Parlamentarii au trecut in online si au si program de 3 ore pe saptamana. Cum se justifica alesii

publicat 2024-04-15 20:30:18 (ProTV)
Parlamentarii au trecut in online si au si program de 3 ore pe saptamana. Cum se justifica alesii Parlamentarii au decis luni sa treaca la un program de lucru în regim hibrid, dar si mai scurt. Hibrid - adica sa poata participa si online la sedinte. Iar mai scurt înseamna aproximativ 3 ore pe saptamâna. ...continuare.

Motivul pentru care tot mai multi romani din strainatate se intorc in tara. De ce a ales Madalina sa revina acasa

publicat 2024-04-15 20:15:14 (ProTV)
Motivul pentru care tot mai multi romani din strainatate se intorc in tara. De ce a ales Madalina sa revina acasa S-a întors roata, spun unii români din diaspora, care constata ca traiul în tara s-a îmbunatatit si pot reveni acasa.   ...continuare.

Vremea calda a generat un fenomen neasteptat in Romania. Recordul istoric stabilit in tara noastra

publicat 2024-04-15 20:15:14 (ProTV)
Vremea calda a generat un fenomen neasteptat in Romania. Recordul istoric stabilit in tara noastra Este o primavara neobisnuta, cu recorduri zilnice de temperatura. Luni, sudul tarii s-a incins ca în luna lui cuptor. ...continuare.

Incendiu puternic la poalele Muntilor Rodnei. Pompierii intervin pentru a stinge flacarile din padure

publicat 2024-04-15 20:15:14 (ProTV)
Incendiu puternic la poalele Muntilor Rodnei. Pompierii intervin pentru a stinge flacarile din padure Mai multi pompieri militari si voluntari, precum si personal silvic intervin, luni seara, la un incendiu de padure izbucnit pe raza comunei Telciu din judetul Bistrita-Nasaud, situata la poalele Muntilor Rodnei.   ...continuare.

Deseuri provenite din activitatea unor cabinete veterinare, gasite pe un teren din judetul Dolj

publicat 2024-04-15 19:45:19 (ProTV)
Deseuri provenite din activitatea unor cabinete veterinare, gasite pe un teren din judetul Dolj Mai multe deseuri provenite din activitatea unor cabinete medicale veterinare au fost gasite pe un teren din judetul Dolj, politistii declansând o ancheta în acest caz.   ...continuare.

Carambol cu patru soferite, in Nasaud. Ce au vazut politistii la fata locului

publicat 2024-04-15 19:45:19 (ProTV)
Carambol cu patru soferite, in Nasaud. Ce au vazut politistii la fata locului Carambol cu patru soferite în Nasaud, din cauza neatentiei la volan a unei dintre femei. Politistii care le-au testat au constat ca niciuna dintre ele nu consumase alcool. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.