EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Armata israeliana: Victimele atacului de la Damasc erau teroristi angajati impotriva Israelului

publicat 2024-04-16 08:45:38 (ProTV)
Armata israeliana: Victimele atacului de la Damasc erau teroristi angajati impotriva Israelului Purtatorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni ca victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "teroristi" angajati împotriva Israelului, noteaza Agerpres, care citeaza AFP. ...continuare.

Predictia infricosatoare a lui Baba Vanga pentru al Treilea Razboi Mondial, pe masura ce tensiunile internationale crec

publicat 2024-04-16 08:45:38 (ProTV)
Predictia infricosatoare a lui Baba Vanga pentru al Treilea Razboi Mondial, pe masura ce tensiunile internationale crec Europa s-ar putea confrunta cu acte teroriste din ce în ce mai intense, în timp ce o „tara majora” s-ar putea implica în testarea armelor biologice în urmatorii ani, potrivit unei predictii a asa-zisei profete Baba Vanga, scrie Mirror.co.uk. ...continuare.

"Un incendiu subacvatic" masiv se intampla in oceane. Expertii avertizeaza intreaga omenire

publicat 2024-04-16 08:30:30 (ProTV)
Un incendiu subacvatic masiv se intampla in oceane. Expertii avertizeaza intreaga omenire Lumea se confrunta cu un episod masiv de albire a coralilor din cauza temperaturilor record ale oceanelor, a avertizat luni Administratia Nationala Oceanica si Atmosferica a SUA (NOAA), informeaza AFP. ...continuare.

China, despre atacul Iranului asupra Israelului: A fost un exercitiu al dreptului de autoaparare

publicat 2024-04-16 08:30:29 (ProTV)
China, despre atacul Iranului asupra Israelului: A fost un exercitiu al dreptului de autoaparare China a declarat ca atacul Iranului asupra Israelului a fost un "exercitiu al dreptului la autoaparare", în timpul unei convorbiri telefonice între ministrii de Externe ai celor doua natiuni, luni, transmite News.ro, care citeaza CNN. ...continuare.

Reabilitare termica in bataie de joc la Baia Mare. Mai multi locatari dintr-un bloc au casele inundate la fiecare ploaie

publicat 2024-04-16 08:15:35 (ProTV)
Reabilitare termica in bataie de joc la Baia Mare. Mai multi locatari dintr-un bloc au casele inundate la fiecare ploaie Mai multi locatari dintr-un bloc din Baia Mare au casele inundate la fiecare ploaie, dupa ce blocul a fost reabilitat termic. ...continuare.

Transfagarasanul ar putea fi redeschis in luna mai, mult mai devreme ca de obicei. Mai sunt de curatat 5 kilometri

publicat 2024-04-16 08:15:35 (ProTV)
Transfagarasanul ar putea fi redeschis in luna mai, mult mai devreme ca de obicei. Mai sunt de curatat 5 kilometri Transfagarasanul - considerat una dintre cele mai spectaculoase sosele din lume - ar putea fi redeschis în luna mai, mult mai devreme ca de obicei. ...continuare.

PNL, dupa ce Geoana a spus ca a castigat singur functia NATO: De la Dabuleni pana la NATO, toti oamenii au muncit pentru el

publicat 2024-04-16 08:15:35 (ProTV)
PNL, dupa ce Geoana a spus ca a castigat singur functia NATO: De la Dabuleni pana la NATO, toti oamenii au muncit pentru el Purtatorul de cuvânt al PNL Ionut Stroe a declarat, dupa ce Mircea Geoana a spus ca a câstigat functia la NATO pe persoana fizica, ca de la Dabuleni pâna la NATO, toti oamenii au muncit pentru acest om si putina modestie nu strica, mai ales în politica. ...continuare.

Israelul pregateste un raspuns in forta pentru Iran. Seful Statului Major al IDF: "Va suporta consecintele actiunilor sale"

publicat 2024-04-16 08:15:35 (ProTV)
Israelul pregateste un raspuns in forta pentru Iran. Seful Statului Major al IDF: Va suporta consecintele actiunilor sale Israelul pregateste un raspuns în forta pentru Iran, dar unul care sa nu provoace o escaladare a conflictului în regiune, potrivit presei israeliene. ...continuare.

Inspiratie la inaltime: Femeile care au ales sa devina piloti devin un exemplu pentru alte tinere

publicat 2024-04-16 08:15:35 (ProTV)
Inspiratie la inaltime: Femeile care au ales sa devina piloti devin un exemplu pentru alte tinere Femeile îsi fac loc mult prea timid la mansa avioanelor si elicopterelor.   ...continuare.

Adolescentul care a atacat cu cutitul mai multi oameni intr-o biserica din Sydney a fost arestat. "Un act terorist"

publicat 2024-04-16 08:00:15 (ProTV)
Adolescentul care a atacat cu cutitul mai multi oameni intr-o biserica din Sydney a fost arestat. Un act terorist Politia australiana a descris marti drept "act terorist" un atac cu cutitul comis cu o zi înainte de un adolescent într-o biserica asiriana din suburbiile orasului Sydney, care a declansat furia credinciosilor si ciocniri în strada, transmite AFP. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.