EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Conditiile Rusiei pentru incetarea focului in Ucraina: "S-ar putea ca nici maghiarii, nici romanii sa nu se aleaga cu nimic"

publicat 2024-04-16 14:15:23 (ProTV)
Conditiile Rusiei pentru incetarea focului in Ucraina: S-ar putea ca nici maghiarii, nici romanii sa nu se aleaga cu nimic Presa din Moscova a dat publicitatii conditiile rusesti, puse pentru a înceta razboiul din Ucraina (asa zisa Operatiune Militara Speciala) si a instaura pacea în tara. ...continuare.

Cum explica Guvernul eroarea de doar 8 miliarde lei din deficitul bugetar. Comisia Europeana a calculat alta suma - Surse

publicat 2024-04-16 14:15:23 (ProTV)
Cum explica Guvernul eroarea de doar 8 miliarde lei din deficitul bugetar. Comisia Europeana a calculat alta suma - Surse Comisia Europeana a calculat un deficit bugetar, pentru anul 2023, semnificativ mai mare decât cel transmis de autoritatile române. ...continuare.

Bataie crunta intr-un bar din Galati, de la o gluma. Oameni taiati cu o sticla sparta, de fata cu femei si copii

publicat 2024-04-16 14:15:23 (ProTV)
Bataie crunta intr-un bar din Galati, de la o gluma. Oameni taiati cu o sticla sparta, de fata cu femei si copii O gluma nesarata a declansat un conflict extrem de violent, în fata unui bar din comuna Scânteiesti, din judetul Galati.   ...continuare.

O femeie din Gorj a fost santajata de 2 necunoscuti sa le dea bani pentru a nu distribui pliante cu ea in ipostaze indecente

publicat 2024-04-16 14:15:23 (ProTV)
O femeie din Gorj a fost santajata de 2 necunoscuti sa le dea bani pentru a nu distribui pliante cu ea in ipostaze indecente Un barbat si o femeie au fost prinsi în flagrant în timp ce santajau o femeie din judetul Gorj, careia i-au cerut bani pentru a nu distribui pliante cu imagini în care ea apare în ipostaze indecente, scrie News.ro. ...continuare.

Familia femeii transate si aruncate in camp de cetateanul turc cere o pedeapsa mai mare. Ce cerere a depus in instanta

publicat 2024-04-16 14:15:23 (ProTV)
Familia femeii transate si aruncate in camp de cetateanul turc cere o pedeapsa mai mare. Ce cerere a depus in instanta Familia femeii ucise de cetateanul turc a depus o cerere în instanta potrivit careia suspectul ar trebui sa fie judecat pentru violenta în familie, urmata de moartea victimei.   ...continuare.

Tinerii sub 30 de ani din Ungaria primesc de la stat bani pentru chirii si naveta, iar angajatorii 50% din salariu

publicat 2024-04-16 14:15:23 (ProTV)
Tinerii sub 30 de ani din Ungaria primesc de la stat bani pentru chirii si naveta, iar angajatorii 50% din salariu Tinerii sub 30 de ani din Ungaria primesc de la stat bani pentru chirii, naveta la locul de munca si recalificare, în timp ce companiile care îi angajeaza vor încasa o subventie reprezentând 50% din salariul brut pe care li-l ofera. ...continuare.

O masina a unei institutii de stat a evitat in ultima clipa sa fie lovita de tren, la Cluj. A ramas blocata sub bariera

publicat 2024-04-16 14:15:23 (ProTV)
O masina a unei institutii de stat a evitat in ultima clipa sa fie lovita de tren, la Cluj. A ramas blocata sub bariera Ca un joc cu moartea este scena filmata de un martor la o trecere peste calea ferata din judetul Cluj: o duba a ajuns între bariere si nu s-a mai putut urni de-acolo, iar trenul se apropia cu viteza. În ultimul moment a fost evitat un dezastru.   ...continuare.

SeaShield 2024. Zeci de nave militare din Romania si Bulgaria au iesit in largul Marii Negre si pe Dunare

publicat 2024-04-16 14:15:23 (ProTV)
SeaShield 2024. Zeci de nave militare din Romania si Bulgaria au iesit in largul Marii Negre si pe Dunare Zeci de nave militare din România si Bulgaria au iesit marti în largul Marii Negre, dar si pe Dunare la cel mai mare exercitiu NATO organizat de Fortele Navale. ...continuare.

Macron saluta doi francezi care s-au comportat ca niste "adevarati eroi" in atacul cu cutitul la centrul comercial din Sydney

publicat 2024-04-16 14:15:23 (ProTV)
Macron saluta doi francezi care s-au comportat ca niste adevarati eroi in atacul cu cutitul la centrul comercial din Sydney Presedintele francez Emmanuel Macron saluta marti rolul jucat de catre doi francezi, Silas Despreaux si Damien Guerot, niste ”adevarati eroi”, care au intervenit în atacul cu cutitul soldat cu sase morti sâmbata într-un centru comercial la Sydney.  ...continuare.

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justitiei cererile de urmarire penala fata de Petre Roman si Gelu-Voican Voiculescu

publicat 2024-04-16 14:15:23 (ProTV)
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justitiei cererile de urmarire penala fata de Petre Roman si Gelu-Voican Voiculescu Administratia Prezidentiala a anuntat, marti, ca a transmis ministrului Justitiei, Alina Gorghiu, conform procedurii, cererile de urmarire penala fata de fostul premier Petre Roman si fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.